Vučića ponižavaju Vašington, Pariz ali i Moskva

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi.
Onaj ko doceka gosta. Rang....

Mesto gde je gost postavljen da sedi....

Dosta govori o cenjenosti svidelo se to tebi ili ne.
Meni je svejedno.😂
Samo hocu da kazem da moze biti i da imate prevelika ocekivanja.
Vjerujem da ostali narodi uopste i ne razmisljaju na kojoj stolici njihov predsjednik sjedi.
Samo su kod nas dokoni i pridaju tome neki znacaj.

Prelistavam malo svetsku štampu i portale.. svi sprdaju ovog idiota.. nekad sedeo do Putina 2018 te , odma pored njega a sad ni blizu..plus tad su bili svi živi na toj paradi a sad nema skoro nikog...
tako je to kad vodiš izdajničku politiku!! Nek su ga ponizili i braća Rusi
pre neki dan Tramp ga išutirao iz Amerike, sad ga Putin ponižava, u Srbiji ga studenti šamaraju
Nije mu lako jbg gde god da ode..

Podrska za najveceg lidera Srbije svih vremena. U inat dusmanima. :mrgreen:

aco-srbine-vucic.gif

Meni je svejedno.😂
Vjerujem da ostali narodi uopste i ne razmisljaju na kojoj stolici njihov predsjednik sjedi.
To sto je tebi sve jedno nije mnogo bitno.
Ta dva gesta salju odredjenu poruku koja bas i nije lepa.
Jezik diplomatije je prilicno slozen.

Meni je svejedno.😂
Хоклица.jpg

Шпућ и оде Косово. Бар је хемијска "оригинал". Ојха! :namcor:

Ne zna se šta je veća sramota. Kada je Trump Vučića najurio iz SAD_a ili ovo poniženje kada ga je Putin stavio u četvrti red. Bliže je bio zahodu nego Putinu. Još uz to prdi, ljudima neugodno. Čak je i Mile okrenuo glavu Bože sačuvaj.

Sramota je prijatelju u šta smo se kao narod pretvorili.
Ovo što si napisao je čist dokaz da nešto sa nama nije u redu.

Cijenjen je svako ko je prisutan,inace ga ne bi ni zvali.

Zvali su ga kao predsednika Srbije a ne kao Aleksandra Vučića i predsednika SNS-a , ono ko god da je predsednik bio bi tamo, da je kojim slučajem majmun Sami iz Beo ZOO vrta predsednik Srbije i on bi bio tamo.
Pozvali su ga jer su želeli da i Srbija ima predstavnika tamo a svakako da nisu mogli da pozovu nikog iz opozicije jer prosto to nije praksa i nije po protokolu i nikad ni iz jedne zemlje neko iz opozicije nije bio zvanično pozvan da prisustvuje jer prosto opozicionari nisu državni zvaničnici (barem ne još) a pritom mi praktično ni nemamo opoziciju, mislim imamo studente, imamo proteste (iza kojih u principu niko ne stoji) , imamo opšti narodni bunt i nezadovoljstvo ali opoziciju u pravom smislu nemamo (a i da imamo prosto ne mogu da predstavljaju zemlju kao državni zvaničnici jer nisu ni na kakvoj funkciji).

Back