Vučić VS Čanak

Ovaj je "huligan" jer goloruk stoji ispred policije i njihovih vozila, a ceo "zapad" svrsava i 20g posle nad slikom kineskog "borca za demokratiju" koji stoji goloruk ispred tenka na Tiananmen Squeru :roll:

Ministar policije ima dosije kao klinac, Vucic je bio "navijac" (woow...to nesto slicno teroristima?), George Bush pusio travu, Bill Clinton trpao sekretaricu i lagao pred istraznom komisijom :roll: itd...

Kako covek da se seti Djokovica, kad je celo vece pokusavao da se seti predsednika drzave na protestnom mitingu ;)

Imaš li ti neki bolji argument od podatka ko je pušio travu ili imao sex sa sekretaricom? Misliš li da je to normalno i da moramo da usvojimo od drugih baš sve ono što ne valja?

I nemoj da poistovećuješ kineskog borca za demokratiju sa našim huliganom. Jedan se borio za pravu stvar, a drugi jurišao na praznu zgradu neke ambasade, ili bio protiv policije koja je pre samo 8 godina branila to isto Kosovo. Pa ti vidi ko je ko. A ako je posle toga još završio u Nike prodavnici, onda....

Gledajuci Vucica jos jednom sam zakljucio da mi nikada necemo u Evropu dok ga dobar deo Srba bude podrzavao. Ta nenormalnost nam je izgleda kletva. Nikada mi po svesti necemo biti Evrope niti to zasluzujemo.

Moram da priznam da nisam stekao utisak da je Čanak razbio Vučića. Bio je neuobičajeno mlak. Vučić je sam sebi zabio par autogolova sa bljuvotinama tipa: i ja sam bio navijač i svi znaju nikad nisam bežao pred policijiom, onda ona tužna rapsodija nad mrtvim dečkom koja je toliko bljutava i toliko očigledno u političke svrhe spremljena unapred i izdeklamovana da je bilo strašno gledati.
Ono što mene brine je neke stvari koje prosečan građanin neće moći da uoči jer smo pogrešno vaspitavani. On je prvo sve vreme prebacivao B92 da je neobjektivna i da šire laži i to ne zbog stvari koje su izveštavali već zbog redosleda i prioriteta u izveštajima jer ono što je on procenio da je najbitnije je zakon. Čak je išao i dotle da je najbezočnije lagao da je B92 rekla da je neki marinac ubijen kad to nijednog trenutka nije ni insuirano ili dato kao mogućnost. Ali kad Kurir ili Pravda daju neki naslov to je ok. I nemam ja problema sa Kurirom ili Pravdom. Čak šta više nek radikali naprave svoju tv. Ali sloboda govora mora postojati. Objektivan novinar je naša zabluda i to ne postoji u realnom životu. Pogledajte bilo koju reportažu FOX televizije u Americi i videćete da je ona puna direktnih ili subliminialnih ultrakonzervativnih poruka. S druge strane Džon Stjuart je na CNNu posle snimka govora jednog republikanskog kandidata za predsednika naglas uzviknuo **** YOU. I to nikome nije neobjektivnost. Nisam čuo Velju da se bunio protiv onog voditelja koji mu je odobravao da novinari vole da opšte sa kozama po šumama, ali mu je B92 najveće zlo koje nas je zadesilo. Ukratko nije problem u objektivnosti već u slobodi izražavanja. A ako nacionalističke stranke osvoje vlast svi mi koji budemo mislili drugačije bićemo izdajnici. Jedini koji bi teoretski trebao da izigrava neku objektivnost je RTS, mada on ne bi trebalo ni da postoji.

Da li je neko gledao večerašnji Utisak nedelje i kakvi su komentari?
Mislim da je Čanak bukvalno uništio Vučića u večerašnjem duelu i ovaj je konačno pokazao kako je primitivan i nevaspitan. Bećkovićka je bila malo oštrija nego inače ...

Sto ga je zgazio? Pa u principu u 90% stvari su imali isto misljenje.Cak ni jednom nisu usli ni u neku svadju i prepirku jedino je bilo duela Vucic-Beckovic.

Primetila sam nekoliko opštih osobina kod radikala .... Oni toliko vole da slušaju sami sebe da je to strašno ... upadaju u reč sagovornicima ... teraju do krajnjeg bezobrazluka ... nisu diplomate. Ne umeju da vode dijalog .... stalno su skloni da spuštaju sve oko sebe, da bi sebe veličali (što je po meni jeziva osobina) i vrlo su nekorektni.

Vučić je u pomenutoj emisiji, pokušavao da dokaže kako su radikali u pravu i kako ni jedno drugo mišljenje nije relevantno i ni jedna druga stranka nema prava da bilo šta kaže.

Da li je neko gledao večerašnji Utisak nedelje i kakvi su komentari?
Mislim da je Čanak bukvalno uništio Vučića u večerašnjem duelu i ovaj je konačno pokazao kako je primitivan i nevaspitan. Bećkovićka je bila malo oštrija nego inače ...

ono shta je radio Vuchic
sa poginulim dechakom
je SRAMNO!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted:

al... to ipak govorio o njemu
i bloku kom pripada!

chudno da se setio Milanovica
to ih uche u politikanskoj shkoli
kako zrtvovati nekog nepoznatog
zarad politichkih poena

velja je pozvao na rushenje ambasada
koshtunica podrzao
turchin potpalio

a policije nigde da spasi 1 mladi zivot!

ebem ti drzavu!

NatasaNatasa
Primetila sam nekoliko opštih osobina kod radikala .... Oni toliko vole da slušaju sami sebe da je to strašno ...
A svi drugi to ne vole jel' da? Svi drugi služe samo za to - da slušaju nekog a ne sebe
.... stalno su skloni da spuštaju sve oko sebe, da bi sebe veličali (što je po meni jeziva osobina) i vrlo su nekorektni.
A ostali uopšte ne pate od toga? Na primer DS svuda i uvek, a posebno tokom predsedničke kampanje.
Vučić je u pomenutoj emisiji, pokušavao da dokaže kako su radikali u pravu i kako ni jedno drugo mišljenje nije relevantno i ni jedna druga stranka nema prava da bilo šta kaže.
DS to uopšte ne radi. Ni u politici, ni u medijima, ni u RL, ni na ovom pdf....baš nigde. Dovoljno je samo da pogledaš ovaj pdf. Pa vi se toliko zdušno borite i trudite da uvedete 'demokratsko' jednoumlje da ne birate reči, ne birate uvrede.... za svakog ko ne misli kao vi. E pa neće moći, neće proći. Pa vi ste ustvari pravi istinski radikali. Ovi što se tako predstavljaju su za vas obični foliranti.
Koliko ste dobri, ispravni u svemu, pokazaće sledeći parlamentarni izbori. Narod je sudija a ne vi, niti bilo koja stranka. Budi još malo strpljiva. I imaj na umu jednu izreku - ''u laži su kratke noge''.

previse tebe mrznja vodi...ako uspes da je pobedis uspeces i da sagledas drugacije na stvari...a zapamti samo da mrznja ubija samo onoga sto mrzi a ne i objekjat njegove mrznje...(ovo je kao bilo mudro....hmm.istinito je svakako):-|

neznam gde si ti pronasao mrznju u mom postu? ali nema veze to je uvek dobar adut kad se ostane bez texta, okrenes se na stranu pravoslavlja i dobrote to je uvek sluzio kao dobar stit za odbranu od argumenata.
mene ne vodi mrznja ja sam rekao samo da vučić i njegov tuzan i izgubljen pogled kojim trazi neki argument po podu i njegov blagi paralizno-cinični osmeh nemoze u meni da izazove promenu stava bez jakih argumenata i elementarne logike koju je čanak sinoć kao i uvek izneo u prvi plan.
to je politika nema tu milosti kad se radi o sudbini naroda
to sto ja opisujem vučica tako to ne znači da ga mrzim ili da mrzim bilo koga nego da ne dozvoljavam da se uplicu bilo kakve emocije u nasu spoljnu ili unutrašnju politiku jer to je "biznis" i tu nema milosti

Da, imaš pravo. Mada su mi mnoge stvari postale mnogo jasnije kad je izjavio da je bio navijač, u pravom smislu te reči. Da je išao na utakmice i tukao se sa navijačima drugih klubova. :confused: Dobru državu pravimo: ministar policije ima dosije, a jedan od lidera najveće opozicione partije - bivši navijač. :D U ovoj zemlji je izgleda postalo obavezno da, ukoliko želiš da budeš popularan političar, moraš imati neku mrlju u prošlosti.

Nisam ni ja zaista mogla da odgledam sve, ne mogu da ga slušam, utiče mi na raspoloženje, ali sam slučajno čula izjavu gde se divi onom momku koji je stao ispred nekih policijskih vozila. Strašno. Zaista tužno. I posle kaže da nije pozivao ljude na nerede. Tom rečenicom ih je pozvao da sledeći put kad organizuju neki novi skup, urade isto što su uradili i poslednji put.

Kako se nije setio da pomene Novaka Đokovića i da mu se zahvali na "učešću" na mitingu, da mladim ljudima njega navede kao pozitivan primer, a ne tog huligana koji stoji goloruk ispred policije.

Ne, ne, definitivno, jednom navijač, uvek navijač. To ne može da se iskoreni iz svesti.[/QUOTE]

a sad je ovo neki revolucionaran zakljucak koji tebi sve objasnjava...ti bre sa tolikim predrasudama ne bi smela nikome nista da kazes...jer takva sigurno ne znas mnogo....

neznam gde si ti pronasao mrznju u mom postu? ali nema veze to je uvek dobar adut kad se ostane bez texta, okrenes se na stranu pravoslavlja i dobrote to je uvek sluzio kao dobar stit za odbranu od argumenata.
mene ne vodi mrznja ja sam rekao samo da vučić i njegov tuzan i izgubljen pogled kojim trazi neki argument po podu i njegov blagi paralizno-cinični osmeh nemoze u meni da izazove promenu stava bez jakih argumenata i elementarne logike[/B] koju je čanak sinoć kao i uvek izneo u prvi plan.
to je politika nema tu milosti kad se radi o sudbini naroda
to sto ja opisujem vučica tako to ne znači da ga mrzim ili da mrzim bilo koga nego da ne dozvoljavam da se uplicu bilo kakve emocije u nasu spoljnu ili unutrašnju politiku jer to je "biznis" i tu nema milosti

ti bre veze nemas sta je on pricao u emisiji....ti si njega davno "okarakterisao" i sad samo pratis matricu..."okrenes se na stranu pravoslavlja"...pa naravno..gde drugde da se okrenem...ovo tvoje "zapazanje" Vucica ti smatras objektivnim sudom???!!!a sekund nisi zastao da razmislis sta prica?

Sastala se dva vrhunska lezilebovića i demagoga, koji su poznati po tome što su u stanju da izvrnu svaku istinu koja im ne odgovara.
Vučić - pa o tom uštirkanom licemeru ne treba ništa da se govori. Dovljno je za ovaj post to što je prozvao medije kako su "oni sukrivci što su vandali i huligani razvalili grad".
Čanak - licemer nad licemerima. Setimo se samo kako je govorio da mu je onaj diler droge Opačić veliki prijatelj i da nije kriv već da mu je namešteno. Kada se dokazalo i kada je osuđen, onda je rekao (mrtav-ladan) kako nije znao čime se u stvari bavi i od čega živi (jedan od njegovih najboljih prijatelja) !?!?!
A obojica su najsrećniji kada ih neko pozove u studio da tamo blebeću, bez obzira da li se radilo o politici, dodeli oskara ili izboru za Miss. Sve oni kobojagi znaju...

ti bre veze nemas sta je on pricao u emisiji....ti si njega davno "okarakterisao" i sad samo pratis matricu..."okrenes se na stranu pravoslavlja"...pa naravno..gde drugde da se okrenem...ovo tvoje "zapazanje" Vucica ti smatras objektivnim sudom???!!!a sekund nisi zastao da razmislis sta prica?

brate gledao sam sinoc evo gledam i sad upravo i namoj mi pricati pričice kao ja neshvatam njega kako bi trebalo.Shvatam ga kako ga shvatam, ja nemogu da gledam na svet tvojim očima i to bi trebalo da poštujes i to i tu činjenicu da nije vise srbija u većini za slobe i šešelje i vučice i ostale prodavce magle...(opet kazem to je moje mišljenje

pozdrav

brate gledao sam sinoc evo gledam i sad upravo i namoj mi pricati pričice kao ja neshvatam njega kako bi trebalo.Shvatam ga kako ga shvatam, ja nemogu da gledam na svet tvojim očima i to bi trebalo da poštujes i to i tu činjenicu da nije vise srbija u većini za slobe i šešelje i vučice i ostale prodavce magle...(opet kazem to je moje mišljenje

pozdrav

odlicno ako gledas sad...probaj ovaj put da ga stvarno saslusas pa onda zakljucuj...

Back