Vučić VS Čanak

pa tebi je vreme da se postavi ovako pitanje:
jel bi vise voleo prljavog priprostog seljaka koji te zove na casicu rakije ili ugladjenog slatkorecivog gospodina koji bi da te naguzi?sudeci po tvom postu ti bi ovog drugog izabrao....ja bi ipak pre da se napijem sa seljom...

a sta ce selja da ti uradi kas se nalijete rakije to nije bitno:lol:
to kad kazes selja to zvuci kao da samo na selu ima postenih ljudi:confused:
ima i u gradu ljudi koji su pristojni isto kao i na selu ne kapiram tu epidemiju veličanja sela i seljaka svi ga dižu u nebesa a svi bi da rade neki fin posao u office i da pijuckaju kafice i da viču kako su seljaci mudri...a da ima das motiku ne bi znali kako se koristi...
elem da ne odem u offtopic vucić se uvek kao i svi radikali služio jeftinom demagogijom, i pricama koje pocinju ovde trenutno a završavaju se u srednjem veku i na lazarevoj večeri pre boja na kosovu....
alooo bre vučicu gde je mozak???:roll:

Ne bih rekao da je ovo bio neki duael pa da kazemo kako je neko nekog rasturio (intelektualno,da ne bude zabune) .

Inace svidja mi se kako Canak razmislja i govori (za sada). Malo mi je ublazio varijantu jogurt revolucije u Novom Sadu sto mi ne lici na njega ,ali to je verovatno zbog ove situacije .

Ja vidim da mnogi vide drugačije, ali ja sam video da su se u nekim stvarima njih dvojca složili i to je ono što je dobro. Naravno, nisu su se složili u standardnim stranačkim prepucavanjima, ko je kriv ili ti kako neki vole da kaži čiji je veći, čiji je duži......staž ;)

Moram da primetim jedan detalj - voditeljka je upitala za mišljenje jednu gospodju koja se javila, povodom predloga za koji je glasala, a ovo joj odgovorila ko sa papira - stranačku propagandu i na kraju je pitala, šta je rešenje. Odgovor je bio zdrav razum, a na pitanje na koju adresu biste poslali pismo zdravom razumu, a gospodja je kao primaoca označila gospodina koji pripada partiji koja je (nazovi) politički protivnik ove čiju je propagandu ispričala. Imena meni nisu bitna za priču..

Možda sam ja pogrešno čuo, razumeo, ali sam poginuo od smeha. Ako grešim neka me neko ispravi..

Ja vidim da mnogi vide drugačije, ali ja sam video da su se u nekim stvarima njih dvojca složili i to je ono što je dobro. Naravno, nisu su se složili u standardnim stranačkim prepucavanjima, ko je kriv ili ti kako neki vole da kaži čiji je veći, čiji je duži......staž ;)

Moram da primetim jedan detalj - voditeljka je upitala za mišljenje jednu gospodju koja se javila, povodom predloga za koji je glasala, a ovo joj odgovorila ko sa papira - stranačku propagandu i na kraju je pitala, šta je rešenje. Odgovor je bio zdrav razum, a na pitanje na koju adresu biste poslali pismo zdravom razumu, a gospodja je kao primaoca označila gospodina koji pripada partiji koja je (nazovi) politički protivnik ove čiju je propagandu ispričala. Imena meni nisu bitna za priču..

Možda sam ja pogrešno čuo, razumeo, ali sam poginuo od smeha. Ako grešim neka me neko ispravi..

Bilo je dvoje takvih ,jedan radikal i jedna gos. koju si ti spomenuo . Oboje su se zbunili .

a sta ce selja da ti uradi kas se nalijete rakije to nije bitno:lol:
to kad kazes selja to zvuci kao da samo na selu ima postenih ljudi:confused:
ima i u gradu ljudi koji su pristojni isto kao i na selu ne kapiram tu epidemiju veličanja sela i seljaka svi ga dižu u nebesa a svi bi da rade neki fin posao u office i da pijuckaju kafice i da viču kako su seljaci mudri...a da ima das motiku ne bi znali kako se koristi...
elem da ne odem u offtopic vucić se uvek kao i svi radikali služio jeftinom demagogijom, i pricama koje pocinju ovde trenutno a završavaju se u srednjem veku i na lazarevoj večeri pre boja na kosovu....
alooo bre vučicu gde je mozak???:roll:

ne znam kojom to demagogijom..kada je pocelo Cankovo neodgovorno pljuvanje po Kostunici i radikalima njihovo obelezavanje kao krivca za nerede,pa na Oljin nastavak sta Vucic moze da kaze na to,covek je rekao:"Evo,ja ovom priliko MOLIM sve,ako ja uopste mogu na nekoga da tako uticem kao sto tvrdite..dakle,molim sve ljude da se uzdrze od bilo kakvog nasilja i nasilnog resavanja sporova sa bilo kakvim neistomisljenicima..i prihvatam svaku odgovornost za sve sto kazem i radim..svaku...Ljudi,nama danas ne trebaju bilo kakve podele i dosao sam u b92,iako je ne volim posebno,da ako mogu bilo kako da dam ovakvu poruku iako znam da nisam nesto omiljen kod veliko dela gradjana koji dele stavove koje ova tv zastupa...
STA je ovde po tebi demagogija???

ne znam kojom to demagogijom..kada je pocelo Cankovo neodgovorno pljuvanje po Kostunici i radikalima njihovo obelezavanje kao krivca za nerede,pa na Oljin nastavak sta Vucic moze da kaze na to,covek je rekao:"Evo,ja ovom priliko MOLIM sve,ako ja uopste mogu na nekoga da tako uticem kao sto tvrdite..dakle,molim sve ljude da se uzdrze od bilo kakvog nasilja i nasilnog resavanja sporova sa bilo kakvim neistomisljenicima..i prihvatam svaku odgovornost za sve sto kazem i radim..svaku...Ljudi,nama danas ne trebaju bilo kakve podele i dosao sam u b92,iako je ne volim posebno,da ako mogu bilo kako da dam ovakvu poruku iako znam da nisam nesto omiljen kod veliko dela gradjana koji dele stavove koje ova tv zastupa...
STA je ovde po tebi demagogija???

meni je sve sto je rekao demagogija, on velik covek je dosao na izdajnicku(nije rekao ali citam izmedju redova) da kaze ljudima (kojima je do pre nekoliko dana govorio da je razumljivo sto razbijaju po gradu) da se smire i da ne prave podele...:confused:
elem odajem mu priznanje sto je bar dosao na b92 kostunicu sam video na to televiziji pre vise od 2 godine ako se secate kad je rekao ono cuveno 1,2,3... neverovatan covek:???:

Prvi utisak - dopalo mi se što su obojica međusobno komunicirali civilizovano, uz međusobna ''kulturna podhebavanja'' (što je čak i duhovito i prihvatljivo), i što su se u pojedinim pitanjima potpuno složili.

Drugi utisak (stalni kad je ova emisija u pitanju) - ako nešto nepodnosim, to je kada voditelj nije neutralan, nepristrasan, već kao Bećkovićka otvoreno pokazuje svoje stranačko opredeljenje, ponekad vrlo neukusno, cinično, bezobrazno. To može u privatnom životu, a na poslu se mora biti profesionalac.
Zamislite utakmicu dva fudbalska tima a komentator prenosi i otvoreno navija za jedan. Navijač si privatno, van posla....na poslu (posebno ovakvih profila) si isključivo - profesionalac.

meni je sve sto je rekao demagogija, on velik covek je dosao na izdajnicku(nije rekao ali citam izmedju redova) da kaze ljudima (kojima je do pre nekoliko dana govorio da je razumljivo sto razbijaju po gradu) da se smire i da ne prave podele...:confused:
elem odajem mu priznanje sto je bar dosao na b92 kostunicu sam video na to televiziji pre vise od 2 godine ako se secate kad je rekao ono cuveno 1,2,3... neverovatan covek:???:

previse tebe mrznja vodi...ako uspes da je pobedis uspeces i da sagledas drugacije na stvari...a zapamti samo da mrznja ubija samo onoga sto mrzi a ne i objekjat njegove mrznje...(ovo je kao bilo mudro....hmm.istinito je svakako):-|

Ako se neko mrznjom vodi to su srpski nacionalisti ,vode ,vode,vode i sve Srbija manja i manja.

I kao sto je reko Canak svaki put kad Srbija postane manja patriJote daju razlog zasto je to tako i stvaraju novi problem ( parafraziram njegove reci ) .

Ako se neko mrznjom vodi to su srpski nacionalisti ,vode ,vode,vode i sve Srbija manja i manja.

I kao sto je reko Canak svaki put kad Srbija postane manja patriJote daju razlog zasto je to tako i stvaraju novi problem ( parafraziram njegove reci ) .

ja sam nacionalista i ne mrzim nikoga..ali volim svoju drzavu...a tebe su naucili da se plasis da budes nacionalista...a biti nacionalista nije mrznja vec ljubav prema otadzbini...dobro pazi u sta ces da verujes...a canak je covek koji ce da uci Srbiju sta da radi iako ima podrsku 1%...a takav apsolutno nema prava na to..ili je mnogo neodgovoran pa ga bas briga...

Da li je neko gledao večerašnji Utisak nedelje i kakvi su komentari?
Mislim da je Čanak bukvalno uništio Vučića u večerašnjem duelu i ovaj je konačno pokazao kako je primitivan i nevaspitan. Bećkovićka je bila malo oštrija nego inače ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

canak je sa svojih 200 kg unistio jedino stolicu na kojoj je sedeo:mrgreen: toliko se slihtao vucicu da je aci postalo neprijatno koliko mu se debeli ulizuje.

pa razgovor je bar bio manje vise normalan kakav ume da bude, ali je aca zapenio o istim stvarima o kojima bezuspesno ******i vec sto godina, a canak mu je par puta deduktivno objasnio stavove i potom postavio pitanja na koje se aca samo kiselo kezio, cak je rekao da je canak inteligentan i duhovit covek, samo je zaboravio da kaze da se malo ugojio, valjda nije hteo da bude nepristojan, ali svejedno ga je nesha sabio argumentima a ne apstraktnim optuzbama kojima radikali barataju zadnjih 5 izbora koji su izgubili

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

canak je sa svojih 200 kg unistio jedino stolicu na kojoj je sedeo:mrgreen: toliko se slihtao vucicu da je aci postalo neprijatno koliko mu se debeli ulizuje.

Чанак само паметно процењује ситуацију... очекује да радикали добију следеће изборе (што ће и бити) па хоће да заузме позицију на време.

Iako navijač radikala, priznajem da je Čanak veoma vispren i umešan orator. Čak mi je simpatičan.

Ali o kakvom gaženju je ovde reč ? Persone nisu ni imale konfliktnih tačaka, ili veoma malo. Pravi konflikt je bio Vučić-Bećković.

Da li smo gledali istu emisiju ? Mislim, jesmo, nego, šta se vama priviđa ?

Biga je nikako da skontam da se Vučić toliko održao na sceni i da je neki faktor, iznervirao sam se i nisam mogao gledati sve.

Da, imaš pravo. Mada su mi mnoge stvari postale mnogo jasnije kad je izjavio da je bio navijač, u pravom smislu te reči. Da je išao na utakmice i tukao se sa navijačima drugih klubova. :confused: Dobru državu pravimo: ministar policije ima dosije, a jedan od lidera najveće opozicione partije - bivši navijač. :D U ovoj zemlji je izgleda postalo obavezno da, ukoliko želiš da budeš popularan političar, moraš imati neku mrlju u prošlosti.

Nisam ni ja zaista mogla da odgledam sve, ne mogu da ga slušam, utiče mi na raspoloženje, ali sam slučajno čula izjavu gde se divi onom momku koji je stao ispred nekih policijskih vozila. Strašno. Zaista tužno. I posle kaže da nije pozivao ljude na nerede. Tom rečenicom ih je pozvao da sledeći put kad organizuju neki novi skup, urade isto što su uradili i poslednji put.

Kako se nije setio da pomene Novaka Đokovića i da mu se zahvali na "učešću" na mitingu, da mladim ljudima njega navede kao pozitivan primer, a ne tog huligana koji stoji goloruk ispred policije.

Ne, ne, definitivno, jednom navijač, uvek navijač. To ne može da se iskoreni iz svesti.

pa tebi je vreme da se postavi ovako pitanje:
jel bi vise voleo prljavog priprostog seljaka koji te zove na casicu rakije ili ugladjenog slatkorecivog gospodina koji bi da te naguzi?sudeci po tvom postu ti bi ovog drugog izabrao....ja bi ipak pre da se napijem sa seljom...
a zato kad se obloces moze selja da ti utera onako pijanom ,a mozda i novcanik da ti digne uz to i ostavi te u nekom jendeku sa sikirom u ledjima po starom seljackom obicaju :mrgreen:

Da, imaš pravo. Mada su mi mnoge stvari postale mnogo jasnije kad je izjavio da je bio navijač, u pravom smislu te reči. Da je išao na utakmice i tukao se sa navijačima drugih klubova. :confused: Dobru državu pravimo: ministar policije ima dosije, a jedan od lidera najveće opozicione partije - bivši navijač. :D U ovoj zemlji je izgleda postalo obavezno da, ukoliko želiš da budeš popularan političar, moraš imati neku mrlju u prošlosti.

Nisam ni ja zaista mogla da odgledam sve, ne mogu da ga slušam, utiče mi na raspoloženje, ali sam slučajno čula izjavu gde se divi onom momku koji je stao ispred nekih policijskih vozila. Strašno. Zaista tužno. I posle kaže da nije pozivao ljude na nerede. Tom rečenicom ih je pozvao da sledeći put kad organizuju neki novi skup, urade isto što su uradili i poslednji put.

Kako se nije setio da pomene Novaka Đokovića i da mu se zahvali na "učešću" na mitingu, da mladim ljudima njega navede kao pozitivan primer, a ne tog huligana koji stoji goloruk ispred policije.

Ne, ne, definitivno, jednom navijač, uvek navijač. To ne može da se iskoreni iz svesti.

Ovaj je "huligan" jer goloruk stoji ispred policije i njihovih vozila, a ceo "zapad" svrsava i 20g posle nad slikom kineskog "borca za demokratiju" koji stoji goloruk ispred tenka na Tiananmen Squeru :roll:

Ministar policije ima dosije kao klinac, Vucic je bio "navijac" (woow...to nesto slicno teroristima?), George Bush pusio travu, Bill Clinton trpao sekretaricu i lagao pred istraznom komisijom :roll: itd...

Kako covek da se seti Djokovica, kad je celo vece pokusavao da se seti predsednika drzave na protestnom mitingu ;)

Po obicaju je Canak ispao pametniji od Vucica mada se ne bi slozio da ga je "rasturio " jer se nisu nesto narocito sukobljavali pa ni taj naslov VS bas ne stoji .Vucic je opet manjak inteligencije nadoknadjivao dijarejicnim pateticnim manipulisanjem mrtvim ljudima koje po starom lesinarskom obicaju opet rastrzava i mrvcari ne bi li ubo jos koji politicki poen kod emotivnih klimaktericnih domacica skromnijeg obrazovanja .

citat:"Dobru državu pravimo: ministar policije ima dosije, a jedan od lidera najveće opozicione partije - bivši navijač.U ovoj zemlji je izgleda postalo obavezno da, ukoliko želiš da budeš popularan političar, moraš imati neku mrlju u prošlosti."

nista ti nepravis zato nelaj na zvezde

Kad smo već kod "mrlja iz prošlosti", ja znam jednog koji dok je bio na post-diplomskim studijama u Nemačkoj, bio simpatizer ultra-terorističke organizacije. Kasnije je postao "najveći vizionar - ikada" ali nije poživeo ... A i na vlast je došao uz pomoć sopstvenog ubice ...

Back