Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
– Neko od meni bliskih ljudi će krenuti u obračun protiv mene i moje porodice – najavio je Vučić.
Mozak za početak.
Što vama u SNS nedostaje!Triči,trći mladi naprdnjače, tvoj sendvič drugome daće!
- - - - - - - - - -
Jedno je Sigurno da novi izbori odnose nacionalne stranke ispod cenzusa,a to je ono što Vučiću treba da završi posao oko Kosova!
БЕСКРУПУЛОЗНИ! ПРЕ ТРИ ДАНА СИ СЛАГАО ДА "ОПОЗИЦИЈА ТРАЖИ ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ"! САДА СЕ ВРАЋАШ НА СТАРУ ТВОЈУ ЛАЖ О СТАБИЛНОСТИ КОЈА ЗАВИСИ САМО ОД ТЕБЕ, ЈЕР ЗНАШ ДА БЕЗ ПАРЛАМЕНТАРНИХ - ГУБИШ БЕОГРАДСКЕ ИЗБОРЕ! ЗНАШ ТИ ОДЛИЧНО ДА ЈЕ БЕОГРАЂАНИМА ДОСТА СИНИШЕ МАЛОГ КОГА НИСИ СМЕНИО КАКО СИ СЛАГАО ДА ЋЕШ УРАДИТИ! ДОСТА ИМ ЈЕ И ТВОГ ГОРАНА ВЕСИЋA! И, МОРАЋЕШ ДА ДОЗВОЛИШ ОЕBS ПОСМАТРАЧЕ И ТО У ПУНОЈ ДЕЛЕГАЦИЈИ, ПА ЧАК И АКО НЕМАЧКА, САД И БРИТАНИЈА ЗАЖМУРЕ ЈОШ ЈЕДНОМ И ДОЗВОЛЕ ТИ ПРОГЛАШЕЊЕ ПАРЛАМЕНТАРНИХ ДА "НА ФОРУ" СПАСАВАШ ТВОЈУ СТРАХОВЛАДУ!
http://rs.n1info.com/a340821/Vesti/Vesti/Vucic-o-vanrednim-izborima.html
Vučić: Vanredni izbori doneli bi četiri godine potpunog mira
![]()
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srpska napredna stranka doneti odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora i da bi to trebalo da se dogodi sledeće nedelje.
"Stranka će o tome donositi odluku, da ne dajem tačne dane, ali trebalo bi sledeće nedelje", rekao je Vučić i dodao da ne može da zna kakvu će odluku stranka doneti.
Vučić je novinarima na gradilištu Beograda na vodi, rekao je da je smatrao da za izbore nije vreme i da Srbija mora da rešava najveće probleme u narednim godinama, a da su oni u SNS koji su za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora to zagovarali kako bi 2022. godine zajedno bili održani predsednički, parlamentarni i beogradski izbori.
"Jedan od razloga, ako bismo imali sve izbore zajedno u februaru imali bismo četiri godine potpunog mira. Imali bismo vremena da uradimo sve za pristupanje Srbije EU", rekao je Vučić.
SNS će čuvati glasove opoziciji, ako nemaju dovoljno ljudi
Upitan o zahtevu opozicije da OEBS nadgleda izbore za Skupštinu Beograda, Vučić je rekao da svako ima pravo da traži šta hoće, a da ako opozicija nema dovoljno ljudi da broji glasove, da će im SNS čuvati glasove.
"Ne brinite, mi ćemo da vam čuvamo i nećemo vam uzeti nijedan glas kao ni na predsedničkim izborima", rekao je Vučić. On je dodao i da opozicija ima "ogromnu prednost u Beogradu".
VUČIĆ NAJAVIO politički ZEMLJOTRES u Srbiji
11 novembra 2017
Aleksandar Vučić je u intervjuu za nedeljno izdanje lista „Alo“ izjavio da će neki bliski ljudi da se okrenu protiv njega.
– Neko od meni bliskih ljudi će krenuti u obračun protiv mene i moje porodice – najavio je Vučić.
Mnogi su ovu izjavu protumačili kao indirektnu Vučićevu najavu da će Tomislav Nikolić uskoro formirati novu, prorusku partiju, koja bi u značajnoj meri mogla da uzdrma Srpsku naprednu stranku.
Da vrhu naprednjaka ipak nije svejedno da li će Nikolić osnovati novu partiju, pokazuje i pisanje dnevnog lista „Blic“ u kojem politički analitičari bliski režimu pokušavaju na sve načine da „dokažu“ kako Nikolić i njegova proruska partija nemaju šta da traže u domaćoj političkoj utakmici.
Ipak, mediji prećutkuju činjenicu da postoji izuzetno veliko nezadovoljstvo među članovima Srpske napredne stranke, koji ne samo da su ostavljeni po strani na uštrb preletača iz Demokratske stranke, G17 plus i ostalih dososvskih partija, već su i ogorčeni na Vučićevu politiku „EU nema alternativu“.
VUČIĆ NAJAVIO politički ZEMLJOTRES u Srbiji
11 novembra 2017
Aleksandar Vučić je u intervjuu za nedeljno izdanje lista „Alo“ izjavio da će neki bliski ljudi da se okrenu protiv njega.
Mnogi su ovu izjavu protumačili kao indirektnu Vučićevu najavu da će Tomislav Nikolić uskoro formirati novu, prorusku partiju, koja bi u značajnoj meri mogla da uzdrma Srpsku naprednu stranku.
Da vrhu naprednjaka ipak nije svejedno da li će Nikolić osnovati novu partiju, pokazuje i pisanje dnevnog lista „Blic“ u kojem politički analitičari bliski režimu pokušavaju na sve načine da „dokažu“ kako Nikolić i njegova proruska partija nemaju šta da traže u domaćoj političkoj utakmici.
Ipak, mediji prećutkuju činjenicu da postoji izuzetno veliko nezadovoljstvo među članovima Srpske napredne stranke, koji ne samo da su ostavljeni po strani na uštrb preletača iz Demokratske stranke, G17 plus i ostalih dososvskih partija, već su i ogorčeni na Vučićevu politiku „EU nema alternativu“.
TRN :
Консултације
Хоће ли бити ванредних парламентарних избора одлучиће председник Србије после консултација са председником Српске напредне странке, јер не жели тако крупну одлуку да доноси сам.