mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.359
Može, ispunite studentske zahteveOnda je vreme za dogovor, a ne za blokade fakulteta. Otuda izlaze stručnjaci, a ne kampuju u njima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može, ispunite studentske zahteveOnda je vreme za dogovor, a ne za blokade fakulteta. Otuda izlaze stručnjaci, a ne kampuju u njima.
Stvarno? Nisam znao da je neko sa ETF-a (kod nas je tvoj smer imao kodno ime E-1- pričam o FTN-u u Novom Sad-u) najtraženije zanimanje današnjice. Elem, stanje na tržištu rada u Srbiji je danas takvo, da se malo diskreditovala diploma. Fali ljudstva. Probijaju se ljudi i bez akademskog zvanja i dobijaju ozbiljne menadćžerske pozicije,jer nema ko da radi na tim pozicijama, a dotični imaju zadovoljavajuće skilove
Opozicija je potpisala zapisnik.
Evo na Vox92 forumu kontrolori prebrojavaju uveliko.
Došli najzad do istih brojeva kao i Vučić..![]()
Mogu i hoću. Kao što ranije rekoh, ne zavisim od izbora i stranaka. Svoje ime sam lepo plasirao na tržištu rada i mišljenje mi ima cenu. Ti se diskredituješ slavljenjem uz informer i strahom od političkih promena. Biće da zavisiš...Ma nije bitno šta nisi znao, već šta znaš.
Pa ako znaš i možeš da pomogneš, evo ja prihvatam.
Mogu i hoću. Kao što ranije rekoh, ne zavisim od izbora i stranaka. Svoje ime sam lepo plasirao na tržištu rada i mišljenje mi ima cenu. Ti se diskredituješ slavljenjem uz informer i strahom od političkih promena. Biće da zavisiš...
Mnogo se ložiš i još pratiš Informer. Medij za maloumne. Trebalo bi da budeš tema. To je fenomen Srbije." Šta čoveka sa ozbiljnom diplomom i dva posla poistovećuje sa Draganom J. Vučićevićem." To je baš ozbiljna tema. Ukazuje na ozbiljne probleme u našem društvu. Probleme koji imaju potencijal da ugase društvo i državuBiće da nisam za buduću koaliciju 12 filozofa iz praktičnih razloga. Taj film sam već gledao.
Ali dosta o meni.
Nisam ja tema.
Mnogo se ložiš i još pratiš Informer. Medij za maloumne. Trebalo bi da budeš tema. To je fenomen Srbije." Šta čoveka sa ozbiljnom diplomom i dva posla poistovećuje sa Draganom J. Vučićevićem." To je baš ozbiljna tema. Ukazuje na ozbiljne probleme u našem društvu. Probleme koji imaju potencijal da ugase društvo i državu
Ne treba dalje ništa komentarisati.Šta fali informeru?![]()
Šta ti si još tu? Ne pakuješ se za bežaniju?!??Šta fali informeru?
Poistovećuje nas želja da na vlast ne dođe koalicija 12 zeleno-crveno-levih filozofa.
On iz svojih razloga, ja iz svojih.
Šta tebe tera da pratiš N1 i Novu S ?
Dve dokazane antisrpske genocid televizije sa istim takvim novinarsko/uređivačkim kadrom.
Šta ti si još tu? Ne pakuješ se za bežaniju?!??
Ne daj Bože nikomeInformer je najbolja novina bre, sta hocete?
Beži bre. Još jače ludilo. Jednom, ali samo jednom, sam se usudio da pogledam. Posle toga sam bio gluplji nego što sam sada za bar 70%,bar nekoliko dana. Kako li je ljudima koji to stalno gledajuMislila sam, televizija....
![]()
I ja mislim.Beži bre. Još jače ludilo. Jednom, ali samo jednom, sam se usudio da pogledam. Posle toga sam bio gluplji nego što sam sada za bar 70%,bar nekoliko dana. Kako li je ljudima koji to stalno gledaju
Nikada nisam ni tvrdio da sam nešto posebno pametan. Samo kažem da me je Informer još ozbiljnije omeo. Vidi mi nickI ja mislim.![]()
![]()
![]()
To čekam još od onih žutih vremena!Tek će da bude fešte !
Kako da se menjaju kad su partije u privatnom vlasništu šefova?Napisao sam već da je najveća greška opozicije što se ne menjaju, ne izvlače pouke.
SNS je u slobodnom padu. To što se raduju što su (ako su) nategli poslanika više, to je samo zbog toga što su svesni tog pada.
A dobro, kako smo zajebavali u školi one koji idu na popravni preko leta.
Ladi noge u Nišavi i uči..![]()
A po rezultatima imaju više glasova nego prošli put.
Rezultati istraźivanja javnog mnjenja:U Zaječaru.