Četiri godine, godine tuge, godine bola

Onda je vreme za dogovor, a ne za blokade fakulteta. Otuda izlaze stručnjaci, a ne kampuju u njima.
Može, ispunite studentske zahteve :kafa:

1000002365.webp

Stvarno? Nisam znao da je neko sa ETF-a (kod nas je tvoj smer imao kodno ime E-1- pričam o FTN-u u Novom Sad-u) najtraženije zanimanje današnjice. Elem, stanje na tržištu rada u Srbiji je danas takvo, da se malo diskreditovala diploma. Fali ljudstva. Probijaju se ljudi i bez akademskog zvanja i dobijaju ozbiljne menadćžerske pozicije,jer nema ko da radi na tim pozicijama, a dotični imaju zadovoljavajuće skilove

Ma nije bitno šta nisi znao, već šta znaš.
Pa ako znaš i možeš da pomogneš, evo ja prihvatam.

Ma nije bitno šta nisi znao, već šta znaš.
Pa ako znaš i možeš da pomogneš, evo ja prihvatam.
Mogu i hoću. Kao što ranije rekoh, ne zavisim od izbora i stranaka. Svoje ime sam lepo plasirao na tržištu rada i mišljenje mi ima cenu. Ti se diskredituješ slavljenjem uz informer i strahom od političkih promena. Biće da zavisiš...

Mogu i hoću. Kao što ranije rekoh, ne zavisim od izbora i stranaka. Svoje ime sam lepo plasirao na tržištu rada i mišljenje mi ima cenu. Ti se diskredituješ slavljenjem uz informer i strahom od političkih promena. Biće da zavisiš...

Biće da nisam za buduću koaliciju 12 filozofa iz praktičnih razloga. Taj film sam već gledao.

Ali dosta o meni.
Nisam ja tema.

Biće da nisam za buduću koaliciju 12 filozofa iz praktičnih razloga. Taj film sam već gledao.

Ali dosta o meni.
Nisam ja tema.
Mnogo se ložiš i još pratiš Informer. Medij za maloumne. Trebalo bi da budeš tema. To je fenomen Srbije." Šta čoveka sa ozbiljnom diplomom i dva posla poistovećuje sa Draganom J. Vučićevićem." To je baš ozbiljna tema. Ukazuje na ozbiljne probleme u našem društvu. Probleme koji imaju potencijal da ugase društvo i državu

Mnogo se ložiš i još pratiš Informer. Medij za maloumne. Trebalo bi da budeš tema. To je fenomen Srbije." Šta čoveka sa ozbiljnom diplomom i dva posla poistovećuje sa Draganom J. Vučićevićem." To je baš ozbiljna tema. Ukazuje na ozbiljne probleme u našem društvu. Probleme koji imaju potencijal da ugase društvo i državu

Šta fali informeru? :)

Poistovećuje nas želja da na vlast ne dođe koalicija 12 zeleno-crveno-levih filozofa.
On iz svojih razloga, ja iz svojih.

Šta tebe tera da pratiš N1 i Novu S ?
Dve dokazane antisrpske genocid televizije sa istim takvim novinarsko/uređivačkim kadrom.

Back