Da nije bilo grešaka, pobedili bi.Nema sad greške opozicije. Išli su ljudi sa svojim imenima, nisu gurali stranke. Inače vlast uvek ima veći repertoar ponuda. ovo su mala mesta a odnos je pola pola. Pratićemo dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije bilo grešaka, pobedili bi.Nema sad greške opozicije. Išli su ljudi sa svojim imenima, nisu gurali stranke. Inače vlast uvek ima veći repertoar ponuda. ovo su mala mesta a odnos je pola pola. Pratićemo dalje.
Dobro. Videćemo tek.
Svestan si da je bitka neravnopravna
Sve državne TV , novčani resursi.... Iz budžeta i to
No, sve skupa, bilo čija da je pobeda tesna je.
Da nije bilo grešaka, pobedili bi.
Pa ne znači. Jednostavno ih sns plaši da će biti potop ako oni nisu na vlasti. Još, mnoštvo interesa je tu u pitanju. Ne znači uvek da pobeđuje bolji. Lično ne znam te ljude jer ne živim tamo, ali imali su dobru ponudu. No, naši ljudi uglavnom glasaju po emocijama ili golom interesu, retko po razumu.
To je prva greška. Ne pitcenjujte razmišljanje bilo kog birača. Pričam sa svojim seljacima, komšilukom. Vrlo dobro prate sve, nisu neuki, imaju svoje razloge. Oni koji dobro shvate njihove razloge i pobede prvo u mz, pa lokalu, a onda i za Skupštinu. Ovde gde živim Av još uvek nema konkurenciju.Pa ne znači. Jednostavno ih sns plaši da će biti potop ako oni nisu na vlasti. Još, mnoštvo interesa je tu u pitanju. Ne znači uvek da pobeđuje bolji. Lično ne znam te ljude jer ne živim tamo, ali imali su dobru ponudu. No, naši ljudi uglavnom glasaju po emocijama ili golom interesu, retko po razumu.
Тек ћеш да се поклониш.и приклониш и замолиш за ОПРОСТ!
јА ТИ То ГАРАНТУЈЕМ,проклето ђубре једно
Ma gotovo je, prdnuli ste u čabar ti i tvoje komšije u glaviTo je prva greška. Ne pitcenjujte razmišljanje bilo kog birača. Pričam sa svojim seljacima, komšilukom. Vrlo dobro prate sve, nisu neuki, imaju svoje razloge. Oni koji dobro shvate njihove razloge i pobede prvo u mz, pa lokalu, a onda i za Skupštinu. Ovde gde živim Av još uvek nema konkurenciju.
Fajtate se za 10 glasova u Zaječaru i Kosjeriću. Mestima gde je većina zaposlenih zaposleno u javnom sektoru, jer drugog sektora jedva i da ima. Šta očekujete u ozbiljnijim sredinama?Gmaze, imali ste 65% po anketama.
Tu pobedu vam priznajem..![]()
Fajtate se za 10 glasova u Zaječaru i Kosjeriću. Mestima gde je većina zaposlenih zaposleno u javnom sektoru, jer drugog sektora jedva i da ima. Šta očekujete u ozbiljnijim sredinama?
U kojoj to državi pobeđuju bolji?
I ko su bolji?
Vi ste stvarno neki ekstremni maštari koji misle da je cilj politike da ugađa običnom čoveku.
LOL
Pa da, ja verujem da je cilj politike da svim građanima bude bolje. Pre svega, možda je čak i najhitnije osposobiti državno zdravtsvo jer lagano umire, i svi siromašni će pocrkati sa njim.
To je možda maštanje, ali mi drago kad imam dobre željeova vlast , nju ne interesuje običan čovek, ona samo gleda sopstvene lične interese, ne interesuje je ni država i budućnost. Tako da ne gledam šta političari pričaju, samo šta rade i koje su posledice toga što rade. Ljudi su srećniji kad imaju dobre namere, probaj
![]()
Onda je vreme za dogovor, a ne za blokade fakulteta. Otuda izlaze stručnjaci, a ne kampuju u njima.Pa da, ja verujem da je cilj politike da svim građanima bude bolje. Pre svega, možda je čak i najhitnije osposobiti državno zdravtsvo jer lagano umire, i svi siromašni će pocrkati sa njim.
To je možda maštanje, ali mi drago kad imam dobre željeova vlast , nju ne interesuje običan čovek, ona samo gleda sopstvene lične interese, ne interesuje je ni država i budućnost. Tako da ne gledam šta političari pričaju, samo šta rade i koje su posledice toga što rade. Ljudi su srećniji kad imaju dobre namere, probaj
![]()
Očekujemo da odete, jer bez ozbiljnog cirkusa ne možete da potvrdite vlast ni u opštinama poput Zaječara i Kosjerića. Ovo danas je bio pravi cirkus. Ni I od izbora. Ne voli vas više niko. Provokacije vam ne idu u korist, jer posle pada ćete da se krijete. Ljudi pamte. Ljudi vas ne želeŠta vi očekujete, pravo je pitanje?
65% .. ?![]()
Očekujemo da odete, jer bez ozbiljnog cirkusa ne možete da potvrdite vlast ni u opštinama poput Zaječara i Kosjerića. Ovo danas je bio pravi cirkus. Ni I od izbora. Ne voli vas više niko. Provokacije vam ne idu u korist, jer posle pada ćete da se krijete. Ljudi pamte. Ljudi vas ne žele
Idete, idete. I to će biti ogromna promena u tvom životu, a minorna u mom. Ti to znaš, kao što i ja znamCirkus je organizovan sa vaše strane.
Mi ne idemo nigde.
Nastavite da očekujete.
Idete, idete. I to će biti ogromna promena u tvom životu, a minorna u mom. Ti to znaš, kao što i ja znam
Ja sam na dobro plaćenom radnom mestu. Ti nećeš biti nakon što odete, a ja hoću. U tome je razlika između mene i tebe. Tu je tvoj strah i zebnja, a mene bole patka. ybg. Ja sam onaj originalni hrabri Srbin, koji se bori za sebe, bez obzira na okolnosti, kao i moj pradeda na solunskom frontu. Ti si neki modifikovani oblik postojanja koji zavisi od stranaka. Nismo istoMa ne idemo, naročito ne tamo gde ste vi već otišli.
Ostajemo ovde.
Ja sam na dobro plaćenom radnom mestu. Ti nećeš biti nakon što odete, a ja hoću. U tome je razlika između mene i tebe. Tu je tvoj strah i zebnja, a mene bole patka. ybg. Ja sam onaj originalni hrabri Srbin, koji se bori za sebe, bez obzira na okolnosti, kao i moj pradeda na solunskom frontu. Ti si neki modifikovani oblik postojanja koji zavisi od stranaka. Nismo isto
Budi veseo. Uz Informer. To je tvoj nivo. Kada ne budeš imao ni jedno radno mesto, jer te ti je neka sekta, partija, stranka pukla, javi se. Mogu da pomognem. I hoćuUf, pa imam ja dve pradede sa solunskog fronta a i dva radna mesta..
Nemoj sa patetikom da počinješ, veseo sam večeras. Ne tuguje mi se..
Budi veseo. Uz Informer. To je tvoj nivo. Kada ne budeš imao ni jedno radno mesto, jer te ti je neka sekta, partija, stranka pukla, javi se. Mogu da pomognem. I hoću
Mere patka...Htela bih da napišem dečaci, ali ne bih koga da uvredim.
Ali ceo dan je čiji tata je veći i bolji![]()
Stvarno? Nisam znao da je neko sa ETF-a (kod nas je tvoj smer imao kodno ime E-1- pričam o FTN-u u Novom Sad-u) najtraženije zanimanje današnjice. Elem, stanje na tržištu rada u Srbiji je danas takvo, da se malo diskreditovala diploma. Fali ljudstva. Probijaju se ljudi i bez akademskog zvanja i dobijaju ozbiljne menadžerske pozicije,jer nema ko da radi na tim pozicijama, a dotični imaju zadovoljavajuće skiloveHvala ti.
Eto, ako možeš da me zaposliš na neko bolje radno mesto od ovog što imam sada prihvatam odmah. Vidim da si dobar čovek.
Mali hint.
Inženjer sam telekomunikacija trenutno, najtraženije zanimanje današnjice.