Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 90.200
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da će sa starijim osobama da razgovara jer su ovi što su se nedavno izlegli jednostavno bezobrazni,nemaju radnog ni životnog iskustva,a oni bi nešto da uslovljavaju.Prvo da se završi školica,pa posao da se nađe,pa sve po redu.
Prvo expo pa onda izbori? E pa neće da može nemate više dozvolu za rad.Naravno da će sa starijim osobama da razgovara jer su ovi što su se nedavno izlegli jednostavno bezobrazni,nemaju radnog ni životnog iskustva,a oni bi nešto da uslovljavaju.Prvo da se završi školica,pa posao da se nađe,pa sve po redu.
Jeste, izlapeli su mu verni sledbeniciNaravno da će sa starijim osobama da razgovara jer su ovi što su se nedavno izlegli jednostavno bezobrazni,nemaju radnog ni životnog iskustva,a oni bi nešto da uslovljavaju.Prvo da se završi školica,pa posao da se nađe,pa sve po redu.
E vidiš,to i jeste problem vas koji podržavate studente u blokadi.Nemate ni trun svesti i poštovanja prema starijim ljudima.Ma,uopšte nemate poštovanja,nazivate pogrdnim imenima sve ljude koji se ne slažu sa vašim ludilom.Jeste, izlapeli su mu verni sledbenici
Postujem starije koji misle i imaju pametne stavoveE vidiš,to i jeste problem vas koji podržavate studente u blokadi.Nemate ni trun svesti i poštovanja prema starijim ljudima.Ma,uopšte nemate poštovanja,nazivate pogrdnim imenima sve ljude koji se ne slažu sa vašim ludilom.
A to nije dobro,jer svi mi živimo u istoj državi,i svi smo jednaki na biralištima,svaki glas se računa i jednako je važan.Ja bih recimo voleo da upoznam vas koji podržavate bahatu omladinu koja,kao što sam rekao,nema ni radnog ni životnog iskustva.Šta oni znaju?Zašto mislite da su stručni u bilo kojoj oblasti?Nemaju praksu,nemaju posao,nemaju iskustvo neophodno za bavljenje nekim poslom,imaju indeks.Šta mogu sa njim?Za šta su oni osposobljeni?Odakle vam poverenje prema takvim ljudima koji su se dokazali samo u pravljenju nereda i ometanju građana?
Ne,ne mislim na te što žele da uče i da završavaju to što su upisali.Mislim na blokadere i bicikliste,prijatelje Picule i Bartulice,koji svakodnevno krše zakone ove države i pozivaju na poštovanje isto,što je nenormalno.Ako je to po tebi svesna omladina,onda si ti u nesvesti.Postujem starije koji misle i imaju pametne stavove
*Bahatu omladinu* - tu sigurno mislis na cacije, uzurpirali su deo grada i napravili svinjac
Dok svesna omladina trazi da drzava bude drzava, da kaznjava krivce, korupciju i batinase
Kako si ti protiv toga?Jesi za korupciju? za batinase?Kriv si za neke poginule?
Ugasili ste ga skrozE vidiš,to i jeste problem vas koji podržavate studente u blokadi.Nemate ni trun svesti i poštovanja prema starijim ljudima.
Ne misliš na ove nego na koje?Ne,ne mislim na te što žele da uče i da završavaju to što su upisali.Mislim na blokadere i bicikliste,prijatelje Picule i Bartulice,koji svakodnevno krše zakone ove države i pozivaju na poštovanje isto,što je nenormalno.Ako je to po tebi svesna omladina,onda si ti u nesvesti.
Ne mislis ti nistaNe,ne mislim na te što žele da uče i da završavaju to što su upisali.Mislim na blokadere i bicikliste,prijatelje Picule i Bartulice,koji svakodnevno krše zakone ove države i pozivaju na poštovanje isto,što je nenormalno.Ako je to po tebi svesna omladina,onda si ti u nesvesti.