Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam je rekao da kasni gradnja stadiona nekoliko mjeseci. Znači da će izbori biti raspisani za 2027. kada valjda trebaju i biti redovni izbori
. Kako on vas prca
![]()
U Hrvatskoj nisu izbori 2027.Glasovanje će biti za dvije godine. Možda. Nareži olovku i sačekaj.
U Hrvatskoj nisu izbori 2027.
Još nije prebolio Zemun i Drinu.Susjed se raduje izborima u Srbiji. Možda ima dvojno državljanstvo?
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će "dati prevremene izbore" kada se završe pripreme za Ekspo 2027 i kada se Srbija pripremi za tu međunarodnu izložbu.
Prilikom obilaska sabora u selu Jelašnica, Vučić je na pitanje novinara kako odgovara na navode da je „kukavica“ i da „ne sme ne izbore“, rekao da kada vodite državu ne smete da odgovarate na osnovu lične sujete, već na osnovu „potreba naroda“.
https://nova.rs/vesti/politika/kada-ce-biti-izbori-u-srbiji/
Pogledajte prilog 1735347
Jel to taman kad i regularni treba da budu?
Ekspo neće da može ni pod razno, bolida blokirati na sve raspoložive načine![]()
Za izbore jeste. Po ustavu
Tvoj je, tvoj je. Ako si državljanin Srbije onda jeste tvoj. Vi ste ga izabrali na izborima. Moj nije jer niti sam više državljanin Srbije niti sam ikada glasao za bilo koga dok sam bio.ovo nije moj predsednik i nista mu ne verujem
i Kosovo i Metohija su sastavni deo Republike SrbijeTvoj je, tvoj je. Ako si državljanin Srbije onda jeste tvoj. Vi ste ga izabrali na izborima. Moj nije jer niti sam više državljanin Srbije niti sam ikada glasao za bilo koga dok sam bio.
Prvo kosovo da vrati pa onda može expoPredsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će "dati prevremene izbore" kada se završe pripreme za Ekspo 2027 i kada se Srbija pripremi za tu međunarodnu izložbu.
Prilikom obilaska sabora u selu Jelašnica, Vučić je na pitanje novinara kako odgovara na navode da je „kukavica“ i da „ne sme ne izbore“, rekao da kada vodite državu ne smete da odgovarate na osnovu lične sujete, već na osnovu „potreba naroda“.
https://nova.rs/vesti/politika/kada-ce-biti-izbori-u-srbiji/
Pogledajte prilog 1735347
Jel to taman kad i regularni treba da budu?
Ko je tvoj predsednik?
Neće ako se vučić sakrije u kanalizacijuU 20 ojra da ce biti ove godine…