Vučić u naredna tri meseca podnosi ostavku? "Umesto rekonstrukcije vlade moglo bi se ići na izbore na kojima predsednik ne bi učestvovao"

Лако. Ана Брнабић је учествовала на неким изборима?
već sam objasnio da se šlepala uz njegovo AV kao i svi ti sns klovnovi kada guzonja stvarno ne bi učestvovao na izborima sve bi to puklo časkom

@Jugoslav Čvarak

Odmah nakon emotivnog obraćanja saradnicima predsednik je napustio centralu SNS.

Kako se saznaje, isto je učinio i predsednik IO SNS Darko Glišić. On je predsedniku Vučiću rekao:

– Pakuješ se ti, pakujemo se i mi! Ili ćemo se svi zajedno boriti za Srbiju ili sve ovo nema više smisla!

Ovim protestima mora da se uvede jedna stvar, a to je da svako radi odgovorno svoj posao i da se ne meša u tuđe nadležnosti. A i da svako ko radi mora da odgovara za to što radi.

Nama je potrebno da se ukine partokratija, da se uvede RED. Mislim da je to i zahtev studenata, suštinski to je to. Dosta je neodgovornosti na sve strane i zapošljavanja poradi članske karte a ne znanja i obrazovanja

Ma sve se to može srediti preko noći čarobnim štapićem
plenumaša.
Drugi plenum neoskojevaca sve to rešava. Izbori nisu ni
potrebni. :mrgreen:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".

194434_vlada-kim-vucic_f.jpg

Do ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića moglo bi doći usled situacije u zemlji, tako da bismo umesto rekonstrukcije Vlade, imali izbore na svim nivoima.

Kako piše "Informer", moguće je da Vučić ne bi učestvovao ni na parlamentarnim izborima.

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-naredna-tri-meseca-podnosi-ostavku/zylcjvz
Informer. Narod voli toliko Vucica da moze da ode na Svetu Goru u Hilandar i zamonasi se, javi na Tik Toku za koga da se glasa i taj ce da pobedi.

Juče sam bila na plenumu studenata u blokadi. I dirnulo me je kako su ozbiljni.

Sastanak je počeo minutom ćutanja, pre toga su pročitana sva imena nastradalih dok su svi stajali. Meni je bilo potresno. Eto da znate šta je poenta protesta, od čega je sve krenulo. Kako smod ošli do toga da i mladim ljudima, koji su neiskvareni, ovo sve bude previše. Baš zato što su neiskvareni i što im niko nije OTUPIO mozak.

Evo suze mi teku...neka poslove skupštine preuzmu plenumaši
izaberu nam nove organe vlasti i svi srećni. :mrgreen:

Da li ce ovo biti kao 5 oktobar ili kao jurnjava Malcanskog berberina, pokazace vreme..

Mona je nov i nije imao milione za svoju kozuricu....ali tu su igraci kao Deana, pa razni SPS , Dacic koferce, koji imaju u steku dovoljno da plate svoju kozuricu...

Mona je bar delovao , nije se samo sagnuo....

Back