- Poruka
- 76.576
Није, него су светске околности се одразиле и на нас.Koji je sam stvorio
Napraviš đubrište i onda kao ne vidim ko bi bolje od mene vladao đubrištem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није, него су светске околности се одразиле и на нас.Koji je sam stvorio
Napraviš đubrište i onda kao ne vidim ko bi bolje od mene vladao đubrištem
Ја срчано браним Председника, Србију и њен Напредак!Cime te to spricaju @dulesrbenda na svim temama o AV-u svaki drugi komentar je tvoj?
Kao prvo, kakve veze ima ostavka predsednika sa parlamentarnim izborima i, kao drugo, kako bi se on uopste mogao kandidovati opet za predsednika
već sam objasnio da se šlepala uz njegovo AV kao i svi ti sns klovnovi kada guzonja stvarno ne bi učestvovao na izborima sve bi to puklo časkomЛако. Ана Брнабић је учествовала на неким изборима?
to mu je posao, placen je za to.Cime te to spricaju nazadnjaci @dulesrbenda na svim temama o AV-u svaki drugi komentar je tvoj?
Ovim protestima mora da se uvede jedna stvar, a to je da svako radi odgovorno svoj posao i da se ne meša u tuđe nadležnosti. A i da svako ko radi mora da odgovara za to što radi.
Nama je potrebno da se ukine partokratija, da se uvede RED. Mislim da je to i zahtev studenata, suštinski to je to. Dosta je neodgovornosti na sve strane i zapošljavanja poradi članske karte a ne znanja i obrazovanja

Budno je i broji suske svako vece...Znači, ništa ne znači ni ostavka. Prvo svi odgovorni da odgovaraju. Da se tužilaštvo probudi i da radi nezavisnu istragu![]()
Informer. Narod voli toliko Vucica da moze da ode na Svetu Goru u Hilandar i zamonasi se, javi na Tik Toku za koga da se glasa i taj ce da pobedi.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".
![]()
Do ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića moglo bi doći usled situacije u zemlji, tako da bismo umesto rekonstrukcije Vlade, imali izbore na svim nivoima.
Kako piše "Informer", moguće je da Vučić ne bi učestvovao ni na parlamentarnim izborima.
https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-naredna-tri-meseca-podnosi-ostavku/zylcjvz
Zato što to i nisu izbori, već predstava za javnostPa ne tražite izbore jer znate da ćete ih izgubiti.
Juče sam bila na plenumu studenata u blokadi. I dirnulo me je kako su ozbiljni.
Sastanak je počeo minutom ćutanja, pre toga su pročitana sva imena nastradalih dok su svi stajali. Meni je bilo potresno. Eto da znate šta je poenta protesta, od čega je sve krenulo. Kako smod ošli do toga da i mladim ljudima, koji su neiskvareni, ovo sve bude previše. Baš zato što su neiskvareni i što im niko nije OTUPIO mozak.

Ni to nista ne znaci. Nista nece da se promeni cak i kada bi svi odgovorni bili osudjeni na streljanje.Znači, ništa ne znači ni ostavka. Prvo svi odgovorni da odgovaraju. Da se tužilaštvo probudi i da radi nezavisnu istragu![]()
Probudiće se oni malo smeliji koji brže misle, oni kapirsju da je kraj i krčiće prostor za svoj budući položajZnači, ništa ne znači ni ostavka. Prvo svi odgovorni da odgovaraju. Da se tužilaštvo probudi i da radi nezavisnu istragu![]()
Još samo fali alahu ekbar.