Vučić u naredna tri meseca podnosi ostavku? "Umesto rekonstrukcije vlade moglo bi se ići na izbore na kojima predsednik ne bi učestvovao"

Narod ce hteti ostavku i svih ostalih , ali ce krenuti i pravno gledano sta je sve zasvinjio Vucic..
Bice polovina takvih kao ti koji ce reci ma pustimo coveka, bio nam dobar...
Tako je i na ETF bilo za profana koji je cesto zvao na pecenje kolege, i oni njega, pa kad je maznuo 3 miliona evra na foru , nek uplati fakultet, a za 3 dana ugasena firma i uzete pare, a nepoznat vlasnik firme...profan prosao sa dobar je covek, a ja licno znam da je svesno umesan u tu kradju od 3 miliona evra..

Dakle nema tu sladak je, ebi ga ako ti je sladak..

Много је ту путера на глави нашалост.

Polovina ljudi zeli 5 oktobar ali ne ona polovina koju vi mislite..

Zele reprizu da bude isto , da niko ne odgovara, da se sve kao promenilo a nista se nije promenilo , da se ustvari prizna da su Slobine milijarde legalne, i odose za Moskvu ,
Pitanje i da li je stvarno umro u Hagu , iz mog iskustva, nema toga kakvu smrt ne moze da kupi 20 milijardi evra, a tek 40 milijardi koliko se procenjuje da je Sloba razmestio po bankama na kipru, rusiji , malti , i londonu....da da ima i u londonu verovatno i u ch depozita koji su u sefovima , a ne verujem da je u moskvi bez dijamanata i bez zlata otisla mira....kilo dijamanata, malo li je...aaaa?

@tab503 kradeš mi ideje za teme :D @fauler da bi bio premijer ne mora učestvovati na izborima. Inače i ja mislim da mu je ideja da postane premijer. Jer kao premijer ima veća ovlašćenja i prava nego kao predsednik.

Немој он много да мисли! Већ нам се **рао у живот.

Народ највеће поверење има у Председника Вучића! Погледај ко ужива највећу подршку Народа у Србији!

Народ гласа. Полиција приводи а Суд доноси пресуду. :hvala:

dobar takticki potez.

time ce smiriti demonstracije a posle ce postati premijer i opet biti glavni :D

Ne nasedaju studenti na njegove fore :D

Gotov je, a sa njim i ceo SNS.
Moracete ti i tvoj gazda Ivan da opet menjate stranku 😂😂😂

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".

194434_vlada-kim-vucic_f.jpg

Do ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića moglo bi doći usled situacije u zemlji, tako da bismo umesto rekonstrukcije Vlade, imali izbore na svim nivoima.

Kako piše "Informer", moguće je da Vučić ne bi učestvovao ni na parlamentarnim izborima.

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-naredna-tri-meseca-podnosi-ostavku/zylcjvz
Šansa da Vučić podnese ostavku je ravno 0%. Možda i manje. :kafa:

Председник Вучић ће понудити своју оставку, али Народ ће желети да он остане на власти, јер људи не виде никог бољег ко би могао да влада Србијом у овом тешком моменту!
Koji je sam stvorio

Napraviš đubrište i onda kao ne vidim ko bi bolje od mene vladao đubrištem

Ljudi glorifikuju Đinđića, zatvaranje fabrika je započeto u njegovo vreme, što mu je i bio program, da Srbija postane zemlja usluga skoro bez industrije.
Затварање фабрика које нису радиле претходних 10-15 година?

Кад фабрика не ради два месеца, настаје проблем, а не 10-15 година.

Ne nasedaju studenti na njegove fore :D

Gotov je, a sa njim i ceo SNS.
Moracete ti i tvoj gazda Ivan da opet menjate stranku 😂😂😂
Све и да буде тако, опет ћеш имати исте људе само у другом дресу. И шта си урадио?

skoro je rekao na nekom skupu pred gomilom svojih sendvičara u šumicama valjda da mene nema niko ne bi glasao za vas a oni svi tako jeeee
svinjformer sugeriše da bi se on povukao i da ne bi učestvovao na tim nekim izborima na bilo kom nivou

То је најмање што мора да уради.

Ovim protestima mora da se uvede jedna stvar, a to je da svako radi odgovorno svoj posao i da se ne meša u tuđe nadležnosti. A i da svako ko radi mora da odgovara za to što radi.

Nama je potrebno da se ukine partokratija, da se uvede RED. Mislim da je to i zahtev studenata, suštinski to je to. Dosta je neodgovornosti na sve strane i zapošljavanja poradi članske karte a ne znanja i obrazovanja

Juče sam bila na plenumu studenata u blokadi. I dirnulo me je kako su ozbiljni.

Sastanak je počeo minutom ćutanja, pre toga su pročitana sva imena nastradalih dok su svi stajali. Meni je bilo potresno. Eto da znate šta je poenta protesta, od čega je sve krenulo. Kako smod ošli do toga da i mladim ljudima, koji su neiskvareni, ovo sve bude previše. Baš zato što su neiskvareni i što im niko nije OTUPIO mozak.

Затварање фабрика које нису радиле претходних 10-15 година?

Кад фабрика не ради два месеца, настаје проблем, а не 10-15 година.
Radile su one koliko toliko, zahtevale su modernizaciju ali ne i zatvaranje uz neopisivu pljačku kroz uglavnom neuspelu privatizaciju. 3 šećerame su prodate za po jedan evro domaćem tajkunu eno i dan-danas rade.

Odlično. bilo bi interesantno videti koliko bi SNS dobio na izborima bez njega.

Samo, koji bi bili drugi kandidati iz opozicije? Ima li ih?

Akademik Vladimir Kostić, profesor Miodrag Jovanović...
Neka se narodu obrate licem u lice i dobiju podršku za svoje stavove.

Гдин-ђица Брнабић такође није учествовао/ла на изборима па је био/ла на челу владе (и то у више наврата). Зар би био проблем да се такав циркус покрене и на начин да сад рецимо она учествује на изборима па онда предложи „шефа” као што је и он њу предложио?

Било би опасно.

Stjeran je uza zid i njegovo povlačenje je vrlo realan scenarij. Ne može više balansirat između Zapada i Rusije. Šta god da napravi nije dobro. Doveo je državu na rub sukoba u kojem je pitanje dana kada će past neka glava. Kada neki manijak sa kolima ubije nekog, a to će se dogodit kad rad, slijedi linč naprednjaka. Ostavit će sve Ani Brnabić. 😂

Back