Koji Srbin ne bi želeo da oslobodi Kosovo, ČAK I AKO/KAD SE BUDE MOGLO?

I kod koga misliš da mogu da prodju ove izmišljotine kad to nije istina?
Zaludjenih klinaca iz slabo obrazovanih porodica dok ne prodju fazu puberteta , a onda već počnu da misle svojom glavom i barataju činjenicama.

U ovom slučaju ne pomaže ni ona:
" mnogo puta ponovljena laž
postaje istina ".
Sve sto sam napisao je istina, i sve sto su ti udbasi i drzavni paraziti rekli o Kosovu je laz.

Sa druge strane, udbaske izmisljotine mozda mogu da prodju kod moje pokojne babe.

Sa trece strane, humanost nije humanost kada je usmerena samo ka jednoj grupi ljudi, a druga se smatra zivotinjama.

I Katalonci mastaju o svojoj drzavi, koju bi, eventualno, pripojili Francuskoj, ali opet zive u potpunom miru sa Spancima u Spaniji, jer im Spanski panduri ne odvaljuju bubrege samo zato sto su Katalonci.

Mi Srbi volimo da mislimo, to jest da lazemo sebe, kako ni za sta nismo mi krivi.

Pogledaj kako pandurska gownna danas odvaljuju srpskoj deci bubrege - zamisli sad sta su tek radili Siptarima osamdesetih i devedesetih.
Ja ne moram da zamisljam jer mi je otac ispricao, posto su mnogi završavali na lečenju kod njega.
A šta smo trebali da radimo sa separatističkim, iredentičkim GOFNIMA koja sanjaju Veliku Albaniju!!?? Pa su odmah počeli k*njati čim je bravarsko gofno CRKLO!!! 1981!!! SIKTER BRE!!!

A šta smo trebali da radimo sa separatističkim, iredentičkim GOFNIMA koja sanjaju Veliku Albaniju!!?? Pa su odmah počeli k*njati čim je bravarsko gofno CRKLO!!! 1981!!! SIKTER BRE!!!
Želiš reći da ste trebali učiniti s tim separatističkim, iredentističkim gofnima koja su sanjala Veliku Albaniju, ono što smo mi učinili s takvima koji su sanjali Veliku Srbiju? Bravo, @fosilvaso ! :klap: :klap: Počinješ kapirati. :D

Poslednja izmena:
?? Opet lupetaš?? Pa tada smo čistili Srbiju od OKUPATORA!! :super: A šta su Hrvati radili?? Jesu li Krajišnici bili okupatori svojih vekovnih ognjišta??? Ili samo nisu hteli ići sa hrvatima u vukohebinu koju je separatistički Tuđman nudio Hrvatima!!?? Kruške i trule jabuke...
PS: Krajišnici su naseljavali svoja vekovna ognjišta uz dozvolu HABSBURGOVACA.. tada Hrbvate o tome niko ništa nije pitao!! Bili ste samo jedna od nacionalnih MANJINA u toj IMPERIJI!! kmeee!!!:super:
Nisu to bili okupatori, već građani čije su obitelji tu živjele zadnjih 300-400 godina!! Bili su na svojim vjekovnim ognjištima!!

Klasicna pobuna sa terorizmom socijalne grupe koja nema nikakvu vlast, a napravili kapital kroz svoj zivot i delovanje.

'No Taxation without represantation' pobuna i terorizam, ali klasican.

Desavala se milion puta u istoriji, cak su i Srbi to radili.

Tvoji besmisleni udbaski narativi su dosadni.

Culi smo ih 569888 puta u ovom udbaskom drustvu.

Rodjeni smo i odrasli u tvojoj udbaskoj diktaturi, znamo vam sve fore i narative.

Vi udbasi vladate diktatorski decenojama i vekovima, ali ste opet vi zrtve.

Kako da ne.
Да је Србија удбашка држава, као што ти сваки дан понављаш, ти не би могао да пишеш овакве ствари на интернету без последица.

Пошто није, онда можеш да лупаш као поклопац.

Srbija dok je imala vlast na Kosovu, nikada nije skrnavila džamije i prisvajala ih.
Тако је. Срби нису никада присвајали католичке цркве и џамије за разлику од осталих народа који су присвајали српске цркве и све остало што је српско у недостатку својег изворног.

Да је Србија удбашка држава, као што ти сваки дан понављаш, ти не би могао да пишеш овакве ствари на интернету без последица.

Пошто није, онда можеш да лупаш као поклопац.

Hitler nije masovno ubijao Jevreje 34-e, nego 43-e.

Znam sta cete da mi radite kada dodje vreme za to.

Napravi Srbiju izuzetno jakom i Kosovo će samo da se pripoji.

Samo što to podrazumeva da se prestane sa krađom, zagađenjem, da se počne razmišlja i radi pametno, odgovorno, domaćinski i pošteno, a ne podanički prema jednom vođi, ne ulizivački, ne lenjo i imbecilno, ne da trujemo sopstvenu zemlju, reke, da unistavamo planine....

Napravi od Srbije Švajcarsku, pa će Šiptari da mole da Kosovo postane naša pokrajina.

Ali....što bi rekao Domanović, "to kod nas ne može da bude". :D
Да. Баш нам треба милион и по Шиптара још овде да се рашире по остатку Србије.

Они нису хтели да живе у саставу Србије док је Србија била економски јача у Југославији, а камоли сада. Ти не схваташ да њих не занима економска стабилност, аутопутеви, факултети или социјална заштита.

Мртвом човеку не могу да постављам питања, али могу живима који бране поступке шиптарских терориста.

Занима ме зашто су убијали Македонце, који нису никога дирали? Ако су Срби зли и изопачени, што су онда напали Македонце, који су се држали по страни и нису ништа радили?

Сваки пут када неко крене да брани Шиптаре, ја га питам зашто је дошло до побуне и убистава у Македонији. На то нико нема одговор. То нико не може да образложи и да одбрани.
ko ih brani?

da smo bili pametni ko oni pa lobirali americke kongresmene decenijama unazad ko zna gde bi sad bili.

za pitanja o stanju na kosovu se obrati sluzbi drz. bezbednosti srbije i onima koji su drzavu i sluzbu vodili putevima koji su doveli do ovoga danas.

Ili kako su Arnauti, Cincari, Bugari, Vlasi, Hrvati postali Srbi, npr. Nikola Pašić, Branislav Nušić, Aleksandar Popović Sterija, Dragutin Dimitrijević Apis, Jovan Jovanović Zmaj, Konstantin Koča Popović, Mihajlo Pupin, Josif Pančić, Ivo Andrić, Aleksandar Cincar Marković i mnogi drugi.
Kako su Srbi postali Hrvati, Arnauti, Cincari, Bugari, Vlasi.

Nikola Pašić = Srbin

Branislav Nušić = Srbin

Aleksandar Popović Sterija = Srbin

Dragutin Dimitrijević Apis = Srbin

Jovan Jovanović Zmaj = Srbin

Mihajlo Pupin = Srbin

Josif Pančić = Srbin

Ivo Andrić = Srbin

Aleksandar Cincar Marković = Srbin

kosovo mogu da oslobode tri diviziona za max pet dana

da se oce.

ali nece se i ne sme se...ko jasenovac sto im crveni roditelji nisu smeli od broza. onaj jedan sto je hteopred sam kraj rata kad su ustse masovno klali svakog ko im je dopao noza znamo kako je zavrsio.

inace pokojni sotra bogdamudusu prosti divan covek bio mii prijatelj. dao je lordanu scenario za fenomenalnu pricu ko je zasrao o kosovu, a zasrao je namerno matori broz koji je lika svog saborca koji mu se pozalio sta radi brozov odani fadilj hodza na kosovu u njegovo ime, bukvalno odrukao fadilju a ovaj mu smestio murdelj gde je ubijen. istinita prica.

tako da glupa pitanja ko je zasrao oko kosova svi znamo..roditelji ovih danasnjih degenerika koji se smenjuju na vlasti a ovi mangupi samo to parafiraju.

Znači ovo nam je aktuleno pitanje za svakog od nas.

Zasuti smo crnim vestima, kojim žele da nas ubede da zaboravimo Kosmet, da čak ne želimo njegovo oslobađenje čak i ako dođe trenutak da se može!

A ako sad odlučimo da ćemo osloboditi Kosovo čim se ukaže prilika, to može da bude jako blagotvorno na našu kulturu, moral, ekonomski i politički razvoj. Jer, ako imamo Sveti Cilj, onda ćemo i sebe da unapređujemo kako bismo ga ostvarili.

Jaka ohrabrujuća činjenica je da smo kao narod to već jednom prošli. Vladika Danilo Petrović, kako piše Njegoš u Gorskom vijencu, evocirao je uspomene na Kosovo, sloborastvo koje je na Kosovu ustanovljeno kao nacionalna vrednost, pa je onda krenuo... I nastala je na Lovćenu prva slobodna srpska zemlja. A onda su se slobodarski pokreti širili tamo gde su Srbi živeli.

Knjaz male nepriznate Crne Gore, Nikola Petrović napisao je 1864. pesmu "Onamo 'namo!". Svestan da se tada još uvek nije moglo krenuti na Kosovo, ali je izrazio želju i volju da se sprema narod za trenutak kad se bude moglo:
Onamo 'namo za brda ona
Gdje nebo plavo savija svod,
na srpska polja, na polja bojna
onamo, braćo, spremajmo hod!

Prošlo je pedesetak godina do 1912. ali dočekao je kralj Nikola da se Kosovo oslobodi!

Moje pitanje je: želimo li ako i kad se bude moglo? Ili ćemo da podlegnemo kampanji koja i želju želi da nam ubije?

Liči na novi mit, pa šta, ali mitovi mogu da budu pokretački za celu naciju da se unapređuje.

Kosovo nema drugu sudbinu u budućnosti osim da bude naše.
Nije santa leda pa da "otklizi" do Aljaske.

Uvek će biti tu, tik uz nas i samo je pitanje u kojoj tačno deceniji će biti jedan veliki drmmmm.. :)

svaki pametan srbin ne želi! ko će hteti da živi sa tim primitivnim šiptaričlukom nakon oslobađanja?
Da li sada Hrvati u Kninu “žive sa Srbima”, i zašto bi mi uradili bilo šta drugačije? Istorija nije umrla, znaš. :kafa:

P.S. Objasni nam svoje teorije o srpskom nacionalnom interesu i njegovom prostiranju, kao što se vidi, ti bi da ovde, sa filozofskim mirom i da poklanjaš susedima bar trećinu onoga što je Srbima preostalo, tj celu Ističnu i južnu Srbiju:
Otkad savremena Srbija ima nekakve nacionalne interese na Kosovu? Srbija može imati nacionalne interese u Šumadiji, Vojvodini, možda Crnoj Gori...

Kako su Srbi postali Hrvati, Arnauti, Cincari, Bugari, Vlasi.

Nikola Pašić = Srbin

Branislav Nušić = Srbin

Aleksandar Popović Sterija = Srbin

Dragutin Dimitrijević Apis = Srbin

Jovan Jovanović Zmaj = Srbin

Mihajlo Pupin = Srbin

Josif Pančić = Srbin

Ivo Andrić = Srbin

Aleksandar Cincar Marković = Srbin
Fantaziraš! :lol: :lol:

Back