Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.283
"NECU SE KANDIDOVATI ZA PREDSEDNIKA"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pukli bi posle 2 godine.Odlično. bilo bi interesantno videti koliko bi SNS dobio na izborima bez njega.
Samo, koji bi bili drugi kandidati iz opozicije? Ima li ih?
Pravimo novi stadion, sta predlazes...da prosirimo i za pocasno grobno mesto na tom stadionu....Vuciceva kuca...Nisam van priča. Nego... da sam ja na njegovom mestu i ja bih se povukla.
Samo je pitanje, ako bi to bilo tačno, a SNS pukne, šta bismo onda.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".
![]()
Do ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića moglo bi doći usled situacije u zemlji, tako da bismo umesto rekonstrukcije Vlade, imali izbore na svim nivoima.
Kako piše "Informer", moguće je da Vučić ne bi učestvovao ni na parlamentarnim izborima.
https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-naredna-tri-meseca-podnosi-ostavku/zylcjvz
Kad su cigosi prihvatili da su udavili onu klinkicu posle gazenja i da su je sakatili i zakopali , prihvatice i za predsednika zrtvu....Evo mozda dule prihvati jedno 20 godina zatvora zrtve za svog predsednika....hoces li dule?Информер опипава пулс, наравно по диктату с врха. АВ је у прилично незгодној ситуацији, нешто би морао конкретније урадити око криваца за надстрешницу, али изгледа да не налази никог довољно „ситног” ко би био спреман ни за озбиљну лову мало одлежати иза решетака, а они „мало крупнији” које покушава намјестити су изгледа спремни да пропјевају, а свако пропјевавање води до њега...
Blanko....Jel istina da Cvijan nema spomenik, odnosno ima ali blanko spomenik? Gde je on sahranjen?
dobar takticki potez.
time ce smiriti demonstracije a posle ce postati premijer i opet biti glavni![]()
svinjformer ne uzimam za ozbiljno
uostalom kako bi postao premijer ako ne bi učestvovao na tim nekim izborima
A nekog fikusa postaviti čisto pro formedobar takticki potez.
time ce smiriti demonstracije a posle ce postati premijer i opet biti glavni![]()
raspoloženje se vidi na sve strane.Ja mislim samo da pusta balon preko Informera da proveri raspoloženje javnosti po tom pitanju.
Председник Вучић ће понудити своју оставку, али Народ ће желети да он остане на власти, јер људи не виде никог бољег ко би могао да влада Србијом у овом тешком моменту!
Pa ne tražite izbore jer znate da ćete ih izgubiti.Нико не тражи изборе.
To su samo studenti, nema većeg narodnog bunta.raspoloženje se vidi na sve strane.
To je jasno.
Било је приједлога да се Ђинђићев споменик постави тако да буде јасно видљив из фотеље предсједника владе... и чини ми се да то уопће не би било лоше...Mozda ti to nije losa ideja za sve koji se kandiduju za funkcije i postanu funkcioneri...odmah im napraviti blanko spomenik...bez stepenista...lako cemo za silazak...
E sad vise toga nema, da se povuce, a ovamo garantovao ispravnost svojim autoritetom i cascu i nepostovanjem zakona....
Sad ide preispitivanje svih nezakonskih postupaka koje je uradio , kao uz datu garanciju , pa nema izvlacenja....sad ono sto si garantovao doslo za naplatu..
Ljudi glorifikuju Đinđića, zatvaranje fabrika je započeto u njegovo vreme, što mu je i bio program, da Srbija postane zemlja usluga skoro bez industrije.Било је приједлога да се Ђинђићев споменик постави тако да буде јасно видљив из фотеље предсједника владе... и чини ми се да то уопће не би било лоше...