Vučić u naredna tri meseca podnosi ostavku? "Umesto rekonstrukcije vlade moglo bi se ići na izbore na kojima predsednik ne bi učestvovao"

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
126.059
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogao bi da u naredna tri meseca podnese ostavku, piše "Informer".

194434_vlada-kim-vucic_f.jpg

Do ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića moglo bi doći usled situacije u zemlji, tako da bismo umesto rekonstrukcije Vlade, imali izbore na svim nivoima.

Kako piše "Informer", moguće je da Vučić ne bi učestvovao ni na parlamentarnim izborima.

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-u-naredna-tri-meseca-podnosi-ostavku/zylcjvz

Председник Вучић ће понудити своју оставку, али Народ ће желети да он остане на власти, јер људи не виде никог бољег ко би могао да влада Србијом у овом тешком моменту!

Председник Вучић ће понудити своју оставку, али Народ ће желети да он остане на власти, јер људи не виде никог бољег ко би могао да влада Србијом у овом тешком моменту!
Narod ce hteti ostavku i svih ostalih , ali ce krenuti i pravno gledano sta je sve zasvinjio Vucic..
Bice polovina takvih kao ti koji ce reci ma pustimo coveka, bio nam dobar...
Tako je i na ETF bilo za profana koji je cesto zvao na pecenje kolege, i oni njega, pa kad je maznuo 3 miliona evra na foru , nek uplati fakultet, a za 3 dana ugasena firma i uzete pare, a nepoznat vlasnik firme...profan prosao sa dobar je covek, a ja licno znam da je svesno umesan u tu kradju od 3 miliona evra..

Dakle nema tu sladak je, ebi ga ako ti je sladak..

Narod ce hteti ostavku i svih ostalih , ali ce krenuti i pravno gledano sta je sve zasvinjio Vucic..
Bice polovina takvih kao ti koji ce reci ma pustimo coveka, bio nam dobar...
Tako je i na ETF bilo za profana koji je cesto zvao na pecenje kolege, i oni njega, pa kad je maznuo 3 miliona evra na foru , nek uplati fakultet, a za 3 dana ugasena firma i uzete pare, a nepoznat vlasnik firme...profan prosao sa dobar je covek, a ja licno znam da je svesno umesan u tu kradju od 3 miliona evra..

Dakle nema tu sladak je, ebi ga ako ti je sladak..
Народ највеће поверење има у Председника Вучића! Погледај ко ужива највећу подршку Народа у Србији!

dobar takticki potez.

time ce smiriti demonstracije a posle ce postati premijer i opet biti glavni :D

Мислим да то нису студентски захтеви.

Нико не тражи изборе.

Ovde da razjasnim postoje ljudi , Srbi koji zele da sta god je vucic uradio , nakrao i pomogao da drugi pokradu , kao i kod nastresnice, postane pitanje samo da li ce i dalje da to radi ili nece....kao idol predsednik..

A to uopste nije pitanje za nas normalne, ne cankolize..

Ono sto si radio sejao, to ce se pravno pogledati i cak i ne samo pravno , i mozes ti da potpises svasta za kosovo i to je Vucic radio , i nasadio one ljude da ih napucaju sipci policija...Banjska, ...

Ima tu tako puno pravnih , a eto jedne i ne pravne nego izdajnicke, patriotske situacije gde bi trebalo i glava da mu ode....za takve poteze i jos neke, treba dosuditi kaznu smrtna kazna, pa u pojasnjenju da stoji , zbog ukidanja smrtne kazne, zamenjuje se privremeno kaznom dozivotnog zatvora ili kaznom zatvora od 40 godina..

Ali da presuda glasi smrtna kazna....

svinjformer ne uzimam za ozbiljno
uostalom kako bi postao premijer ako ne bi učestvovao na tim nekim izborima
Гдин-ђица Брнабић такође није учествовао/ла на изборима па је био/ла на челу владе (и то у више наврата). Зар би био проблем да се такав циркус покрене и на начин да сад рецимо она учествује на изборима па онда предложи „шефа” као што је и он њу предложио?

Народ највеће поверење има у Председника Вучића! Погледај ко ужива највећу подршку Народа у Србији!
Tacno , ne negiram ja to...
Znaci tu si ti , tu su ostali , tu su moji rodjaci , masa ih ima..
Ali tu su i studenti tu sam ja tu su jos neki ljudi koji nisu takvog profila..

Dok ste vi brojniji i jaci , Vucic ce da radi staq hoce i sa porodilistima i sa kosovom i sa nadstresnicama ili sad se to zove nastresnice...na stres nice...

Ali kad ne budete brojni , nemoj da pocnemo da zakucavamo jendeke pored puta...kao pored rimskih puteva..

Drveni stub visine 3m...pa ti upotrebi mastu , kako se to moze upotrebiti da se druzite ako postanete manje moci ili manjina....

Гдин-ђица Брнабић такође није учествовао/ла на изборима па је био/ла на челу владе (и то у више наврата). Зар би био проблем да се такав циркус покрене и на начин да сад рецимо она учествује на изборима па онда предложи „шефа” као што је и он њу предложио?
ako on ne učestvuje na izborima to je kraj sns sekte tu nema priče svi oni su se šlepali sve vreme uz njega

Odlično. bilo bi interesantno videti koliko bi SNS dobio na izborima bez njega.

Samo, koji bi bili drugi kandidati iz opozicije? Ima li ih?
Ево рецимо крене кампања типа „На Вучићевом путу”. Њега формално нема ни на листи, али је на свим плакатима јер се као иде његовим путем (путем брилијантног визионара, блаблаблаблабла...), а он ионако руководи свим тим иза сцене.

Tacno , ne negiram ja to...
Znaci tu si ti , tu su ostali , tu su moji rodjaci , masa ih ima..
Ali tu su i studenti tu sam ja tu su jos neki ljudi koji nisu takvog profila..

Dok ste vi brojniji i jaci , Vucic ce da radi staq hoce i sa porodilistima i sa kosovom i sa nadstresnicama ili sad se to zove nastresnice...na stres nice...

Ali kad ne budete brojni , nemoj da pocnemo da zakucavamo jendeke pored puta...kao pored rimskih puteva..

Drveni stub visine 3m...pa ti upotrebi mastu , kako se to moze upotrebiti da se druzite ako postanete manje moci ili manjina....
Председник Вучић није одговоран за пад надстрешнице! То је само политичко лешинарење над страдалим људима!

Pa ok ako nije odgovoran ne treba ni da se štreca.
Ко каже да штреца? То што ви његову жељу да одговорни буду кажњени видите као ,,штрецање" је нешто сасвим друго.

Nisam van priča. Nego... da sam ja na njegovom mestu i ja bih se povukla. ;)

Samo je pitanje, ako bi to bilo tačno, a SNS pukne, šta bismo onda.
Нажалост, мислим да бисмо гледали мање-више исте фаце само у другим дресовима, као што смо и нпр. Весића (и гомилу других) гледали у више издања.

Back