Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije on u komisiji. Onda bi bilo da je on glavniAko je Bokan u komisii onda će sve biti u redu
Štetanije on u komisiji. Onda bi bilo da je on glavni
mnogo smo bokija imali vec ... pa ne moze vise ... borisav jovic, boris tadic, ...sve boki do bokija ..Šteta
Takva veličina
Takva dobrota i miroljubivost
Misliš "Šaraj malo"?mnogo smo bokija imali vec ... pa ne moze vise ... borisav jovic, boris tadic, ...sve boki do bokija ..
ili to ili "sve moj do moga"Misliš "Šaraj malo"?
Taj fazon?
To onoili to ili "sve moj do moga"
sjasi kurta da uzjasi murtaTo ono
Reši rebus
Moj moj moj moj moj
Hehe
Sve moj do moga
Haha
Ćutisjasi kurta da uzjasi murta
A ovde u Srbiji mu ne izmice kontoli..pa se eto brine za BIH ( citaj za Dodika)- Sutra ću da se obratim naciji kada ću reći ime mandatara, govoriću i o situaciji u BiH koja polako izmiče kontroli - rekao je Vučić tokom obraćanja medijima iz Sofije.
Samo da znate, da pootkazujete planove i sedite zakovani za Te leviziju.
![]()
Meni bi neki naprednjak anonimus iz krusevca, kraljeva ili kragujevca bio sasvim OKĆuti
Bolje Vučić nego ona Tepičipičičić
Ima dobrog sns kadra koji tavori po manjim mestimaMeni bi neki naprednjak anonimus iz krusevca, kraljeva ili kragujevca bio sasvim OK
mislim ovi nisu bosanci ... posto se zale ljudi na bosanceIma dobrog sns kadra koji tavori po manjim mestima
Treba ih iskoristiti za napredak
Ja sam Bosanac!mislim ovi nisu bosanci ... posto se zale ljudi na bosance
Ne fali ... nego ljudi se masovno zale zbog nepotizmaJa sam Bosanac!
Šta fali???!! (
To je laž i lokal šovinizam kruga dvojke!!!!Ne fali ... nego ljudi se masovno zale zbog nepotizma
crnogorski je tek bio u vreme slobe a i tadicaTo je laž i lokal šovinizam kruga dvojke!!!!
Pravi srpski Srbi su iz RS i srca Srbijecrnogorski je tek bio u vreme slobe a i tadica
koga boli kurko koga ce da predlozi...- Sutra ću da se obratim naciji kada ću reći ime mandatara, govoriću i o situaciji u BiH koja polako izmiče kontroli - rekao je Vučić tokom obraćanja medijima iz Sofije.
Pogledajte prilog 1709306
Samo da znate, da pootkazujete planove i sedite zakovani za Te leviziju.
![]()
pa danas...mada ne treba generalizovati ... nekad je to bila crna gora u devetnestom vekuPravi srpski Srbi su iz RS i srca Srbije
Možda si u pravupa danas...mada ne treba generalizovati ... nekad je to bila crna gora u devetnestom veku
Organizuj sedeljku sa prijateljima u to vreme da svi gledate zajednoKoji laf!
Uzbudio sam se
Ako se devojke napaleOrganizuj sedeljku sa prijateljima u to vreme da svi gledate zajedno