Данас Председник објављује име мандатара. Погађајмо тко ће бит нови мандатар за састав нове Владе

Не треба нам ниједан.

Док год постоји велика маса људи који слепо верују неком тамо политичару, односно покушавају своју верност да наплате на неки начин... То значи да ми као друштво имамо велики проблем.
Имамо ми и већих проблема, па их не решавамо... :lol:
Тренутно нам је већи проблем што смо на ивици грађанског рата, а приличан број људи, заокупљен својим бесом, незадовољством и сујетом- хипнотисано гледа у тај понор, несвестан да они први могу да погину од тог пада; фасцинација собом и личним поимањем стања потпуно је обрисала било какву објективност и способност сагледавања опасности, које такво понашање повлачи.
И ма колико људима објашњавао и доказивао да је толико инсистирање на 100%-ном прихватању само једног угла посматрања ситуације не само фашистоидно и необјективно, увек се врашамо на почетну тачку- уа, сендвичари, и остали репертоар стилизованог вређања и ниподаштавања неподударних ставова.
Нормалним особама би до сада морало бити јасно да такав вид комуницирања не доноси ништа добро, али- то се наставља, ево- месецима; једна искључивост нужно производи исту, са друге стране, и имам утисак да су људи потпуно изгубили "компас" у целој овој фртутми, до те мере да се многи већ понашају као разнажена и неваспитана деца.

Тренутно нам је већи проблем што смо на ивици грађанског рата, а приличан број људи, заокупљен својим бесом, незадовољством и сујетом- хипнотисано гледа у тај понор, несвестан да они први могу да погину од тог пада; фасцинација собом и личним поимањем стања потпуно је обрисала било какву објективност и способност сагледавања опасности, које такво понашање повлачи.
И ма колико људима објашњавао и доказивао да је толико инсистирање на 100%-ном прихватању само једног угла посматрања ситуације не само фашистоидно и необјективно, увек се врашамо на почетну тачку- уа, сендвичари, и остали репертоар стилизованог вређања и ниподаштавања неподударних ставова.
Нормалним особама би до сада морало бити јасно да такав вид комуницирања не доноси ништа добро, али- то се наставља, ево- месецима; једна искључивост нужно производи исту, са друге стране, и имам утисак да су људи потпуно изгубили "компас" у целој овој фртутми, до те мере да се многи већ понашају као разнажена и неваспитана деца.
a sa kim bi ko ratovao u tom tvom gradjanskom ratu?

deca protiv roditelja?

Очигледно- против неких будалетина, које ни не знају како то изгледа...
nisam ja rekao da ce biti rat vec ti.... pa obrazlozi, ko protiv koga jer za gradjanski rat treba totalno podeljeno drustvo... ja ovde vidim ogromnu masu ljudi u srbiji kojima je pukao film slusajuci lazi na koje su oguglali i koje su tolerisali deceniju, tolerisali medijsko izivljavanje, uvrede, prostacenje na racun radnih osobina srba, prostacenje na racun sprske istorije, etnosa, naseg narativa, prostacenje na racun obrazovanosti, mladosti, prostacenje na sve sto ima kauzalitet misli, visoke kulture ili normalnosti... i sa kim ti mislis da ce da ratuje taj svet koji je trpeo sve dok nisu poceli nevini da gube glave?

sa debilcinama koji su to smatrali da je normalno ponasanje a koje ti branis dok ono prvo tretiras kao fasizam?

Све се слажем око слепила, то је огроман проблем.

Што се политичара тиче, ових садашњих, то видим као међузависност - слепило једне стране може да се одржава само ако постоји једнако слепило и са друге стране.

Не постоји ниједна изјава, било ког политичара, који ће рећи "наше врлине су... а наше мане су...", па још да то понови и за супротну страну...

Не верујем да смо на ивици међусобне зараћености, то је пре хистерија таблоида него стварност. Јесте, са неким се слажеш, са другим се не слажеш, можда ни не разговараш... Али нећеш се организовати у "поход".

sa debilcinama koji su to smatrali da je normalno ponasanje a koje ti branis dok ono prvo tretiras kao fasizam?
Ти можеш да учитаваш једнима и другима шта год ти је воља, па то и радиш. и то се јасно види.
Исто тако, ја могу -због неколико "дебилчина" са те ваше стране да учитам да сте сви ви исте такве дебилчине, и да вас све одмах дисквалификујем из сваке дискусије, и прогласим своју супериорност, што твоја страна све време ради; не иде то тако, драги мој младићу... :lol:
Није дијалог кад ти издекламујеш своје, и ако то не прихватам, 100%- ја сам "дебилчина"; такве дијалоге воде само ултралевичари и ултрадесничари.
Све док не схватиш да је ваша аргументација мањкава и непоткрепљена, и мене прозиваш и етикетираш као неког ко "брани дебилчине"- само зато што нећу да се придружим вашој пљувачини- ти показујеш неспособност разумевања политике као "уметности могућег", већ само као бесконачно наметање своје воље, манира у политичким дискусијама који нас је довде и довео.
Полет није довољан, ни неко набубано знање, разумевање петосложних речи; треба ту још по нешто, што долази са годинама, искуством и мудрошћу стрпљења.
То нећеш схватити сада, читањем овога што пишем; таквима као ти- требају године да схвате ову једноставну истину.
Не зато што си глуп, далеко од тога.
Твој проблем је што си "и сувише паметан", за своје добро.

Не верујем да смо на ивици међусобне зараћености, то је пре хистерија таблоида него стварност. Јесте, са неким се слажеш, са другим се не слажеш, можда ни не разговараш... Али нећеш се организовати у "поход".
Надам се да си у праву, али ја видим све знаке хистерије, коју нико ни не покушава да критикује, у страху да не испадне "ћаци/ сенвичар", или "терориста/издајник".
Овде свака будала добија простор, какофонија мржње на све стране, нико не преиспитује ни једну своју идеју, очигледно је мешетарење многих који нам желе зло и пропаст, разум и покушај да се призовемо у памет тумачи се као издаја са обе стране....
И, зато, као и сваки Скит- одо' ја да јурим зеца, ту су ствари барем јасне... :lol:

Ти можеш да учитаваш једнима и другима шта год ти је воља, па то и радиш. и то се јасно види.
Исто тако, ја могу -због неколико "дебилчина" са те ваше стране да учитам да сте сви ви исте такве дебилчине, и да вас све одмах дисквалификујем из сваке дискусије, и прогласим своју супериорност, што твоја страна све време ради; не иде то тако, драги мој младићу... :lol:
Није дијалог кад ти издекламујеш своје, и ако то не прихватам, 100%- ја сам "дебилчина"; такве дијалоге воде само ултралевичари и ултрадесничари.
Све док не схватиш да је ваша аргументација мањкава и непоткрепљена, и мене прозиваш и етикетираш као неког ко "брани дебилчине"- само зато што нећу да се придружим вашој пљувачини- ти показујеш неспособност разумевања политике као "уметности могућег", већ само као бесконачно наметање своје воље, манира у политичким дискусијама који нас је довде и довео.
Полет није довољан, ни неко набубано знање, разумевање петосложних речи; треба ту још по нешто, што долази са годинама, искуством и мудрошћу стрпљења.
То нећеш схватити сада, читањем овога што пишем; таквима као ти- требају године да схвате ову једноставну истину.
Не зато што си глуп, далеко од тога.
Твој проблем је што си "и сувише паметан", за своје добро.
jes vala treba mi godina da shvatim :lol:

a sto se tice godina, imali smo celih 12+ da shvatimo sa kojim i kakvim rezimom imamo posla... porediti njih sa ovom decom koje nazivas fasistima i koji tek 5 meseci protestuju bez da imaju ijednu polugu vlasti je nivo predskolskog uzrasta.

ne znam sto te pogodilo sto rekoh da su radikalski gnomovi iz pionirskog parka debilcine. to sto se u ovom postu identifikujes sa njima i primas to k srcu, govori vise nego sve sto si do sad napisao.

ne znam sto te pogodilo
Није мене ништа "погодило"; опет учитаваш, по матрици вашег манира. :lol:
Тако, како сте зајунили- тако ћете и постићи; сломљених рошћића, и само они паметнији ће схватити- зашто.
Ти си, видим- још подалеко од тога...

Није мене ништа "погодило"; опет учитаваш, по матрици вашег манира. :lol:
Тако, како сте зајунили- тако ћете и постићи; сломљених рошћића, и само они паметнији ће схватити- зашто.
Ти си, видим- још подалеко од тога...
nisi sa svojim autobuskim istinoljupcima :hahaha:

https://n1info.rs/vesti/video-aktiv...leko-od-gornjeg-milanovca-ukrcali-u-autobuse/

Нисам, немам ја времена за то, радим...
Пробај, по некад, рад ослобађа! :hahaha1:
fala bogu freelance i sa 82....honorar ko tri penzije i za dva dana ga odradim.

i nes verovati...kao savetnik..ucim mladje zanatu i razmisljanju. :)

fala bogu freelance i sa 82....honorar ko tri penzije i za dva dana ga odradim.

i nes verovati...kao savetnik..ucim mladje zanatu i razmisljanju. :)
:lol:
Вау, ицх бин импресиониерт...
А оно, 82- то ти је ИК-у?

Back