HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.259
Имамо ми и већих проблема, па их не решавамо...Не треба нам ниједан.
Док год постоји велика маса људи који слепо верују неком тамо политичару, односно покушавају своју верност да наплате на неки начин... То значи да ми као друштво имамо велики проблем.

Тренутно нам је већи проблем што смо на ивици грађанског рата, а приличан број људи, заокупљен својим бесом, незадовољством и сујетом- хипнотисано гледа у тај понор, несвестан да они први могу да погину од тог пада; фасцинација собом и личним поимањем стања потпуно је обрисала било какву објективност и способност сагледавања опасности, које такво понашање повлачи.
И ма колико људима објашњавао и доказивао да је толико инсистирање на 100%-ном прихватању само једног угла посматрања ситуације не само фашистоидно и необјективно, увек се врашамо на почетну тачку- уа, сендвичари, и остали репертоар стилизованог вређања и ниподаштавања неподударних ставова.
Нормалним особама би до сада морало бити јасно да такав вид комуницирања не доноси ништа добро, али- то се наставља, ево- месецима; једна искључивост нужно производи исту, са друге стране, и имам утисак да су људи потпуно изгубили "компас" у целој овој фртутми, до те мере да се многи већ понашају као разнажена и неваспитана деца.