lapsi Iskusan Poruka 6.633 07.04.2025. u 05:19 - Vučić: "Sutra ću da se obratim naciji, saopštiću ime mandatara" #126 Pacho Herrera: Sad idem. Ništa bona, misli su mi da utopim jednu od tri nekretnine pa u mexico da sunčam koske. Kliknite za proširenje... Proćerdaćeš sve, pa šta ćeš onda da usisavaš?
Pacho Herrera: Sad idem. Ništa bona, misli su mi da utopim jednu od tri nekretnine pa u mexico da sunčam koske. Kliknite za proširenje... Proćerdaćeš sve, pa šta ćeš onda da usisavaš?
Baudrillard Autošoven VIP Poruka 131.056 07.04.2025. u 05:28 - Vučić: "Sutra ću da se obratim naciji, saopštiću ime mandatara" #127 Casual Observer: Da li si pročitao štogod od svog idola čije ime koristiš kao nick? Mislim na one njegove škrabotine iz devedesetih. Kliknite za proširenje... Naravno da jesam, a škrabotine su ovo što ti pišeš po forumu.
Casual Observer: Da li si pročitao štogod od svog idola čije ime koristiš kao nick? Mislim na one njegove škrabotine iz devedesetih. Kliknite za proširenje... Naravno da jesam, a škrabotine su ovo što ti pišeš po forumu.
Casual Observer Stara legenda Poruka 81.652 07.04.2025. u 23:53 - Vučić: "Sutra ću da se obratim naciji, saopštiću ime mandatara" #128 Baudrillard: Naravno da jesam, a škrabotine su ovo što ti pišeš po forumu. Kliknite za proširenje... A od Levi Strosa? I zašto se Bodrijar bio onako okomio na svoju saborkinja Suzan Zontag?
Baudrillard: Naravno da jesam, a škrabotine su ovo što ti pišeš po forumu. Kliknite za proširenje... A od Levi Strosa? I zašto se Bodrijar bio onako okomio na svoju saborkinja Suzan Zontag?
Casual Observer Stara legenda Poruka 81.652 07.04.2025. u 23:58 - Vučić: "Sutra ću da se obratim naciji, saopštiću ime mandatara" #129 Kominaa: Ko nije hteo Đilasa, gleda ovog debila Kliknite za proširenje... Kako je DŽeg?
Baudrillard Autošoven VIP Poruka 131.056 08.04.2025. u 05:34 - Vučić: "Sutra ću da se obratim naciji, saopštiću ime mandatara" #130 Casual Observer: A od Levi Strosa? I zašto se Bodrijar bio onako okomio na svoju saborkinja Suzan Zontag? Kliknite za proširenje... Samo Tužne trope, vrlo zanimljiva i dobra knjiga, a što se tiče Bodrijara i Zontag, evo imaš ovde nešto o tome: https://baudrillardstudies.ubishops.ca/cool-memories-of-susan-sontag-an-american-intellectual/
Casual Observer: A od Levi Strosa? I zašto se Bodrijar bio onako okomio na svoju saborkinja Suzan Zontag? Kliknite za proširenje... Samo Tužne trope, vrlo zanimljiva i dobra knjiga, a što se tiče Bodrijara i Zontag, evo imaš ovde nešto o tome: https://baudrillardstudies.ubishops.ca/cool-memories-of-susan-sontag-an-american-intellectual/