Нажалост, ако је то већина, та већина има право да управља.
Али, може се радити на томе да се већина описмени и да се подигне морал.
Pa ne vazi to uvek, i to Srbi znaju , npr ne vredi meni da im pricam ne idi uz kamion kad krene avion da nadlece ili neko da roka minobacacima...
Svi krenu ka kamionu , samo ja bezim od kamiona...a sto...pa zato sto mene zabole djoka za njihovu srpsku ideju o tome da treba tako , biti blizu kamiona tam ili koji god je, vec me interesuje borbeni maksimum koji ja mogu da pruzim...a to znaci sto dalje od vidiljvog orjentira i jos i mete...
Kad izginu prvi drugi put, onda nauce, ili ne nauce...
Ja nemam vremena da ucim nedokazane Srbe jer kad ucis Srbe , dobijes po glavi , a cesto i metak u ledja...
To ide drugacije, ne ucenjem, nego proberes ljude koji su ili veci IQ ili drugaciji po karakteru , mogu da poslusaju , nisu Srbi da tako kazem...
e onda oni tebi svoju pricu , ti njima i zajedno mozete preziveti....
A ako ste i vidre onda nije samo preziveti nego i nesto uraditi...
Ako se skupe glupsoni , onda vazi pravilo samo ako su dovoljno glupi i previse, kad su zajedno prezivece, ali od njih vajde u smislu neceg viseg nece biti...
|I tako i biva....kad se okupe oni koji imaju mozga oni prezive i nesto urade, ako se okupe oni koji su blente i glupsoni , oni prezive iz ogromne kolicine te svoje gluposti , da ih ni metak nece.......ili hoce ali ih pogodi u celo , prodje pocepa gredu i izadje i ne ostavi nikakve posledice, kao tipu koga sam sreo na VMC...nasred cela metak usao , nasred temena izasao , ali tacno gde mu je medju prostor izmedju malih mozgica i velikog mozga , nije ni kicmenu mozdinu pocepao i nista mu nije...a ima prolaz metka od cela do potiljka..