Da li se Vučić sad plaši izbora?

Kako vam se stvar čini?
Vučić se zakleo da ni po koju cenu neće dozvoliti prelaznu vladu.
Ali ako bi došlo do prevremenih izbora u kojima bi imali dve strane: jednu listu koja bi imala podršku studenata i građana koji ih podržavaju i to bez učešća sadašnjih opozicionih stranaka iz Parlamenta a sa druge strane SNS, da li bi vladajuća stranka doživela debakl na takvim izborima? Da li se Vučić pribojava izbora sad?

Ps ako ih ne bude raspisao u narednih par meseci, očigledno će biti da ih se boji.

Ako se ne plaši, raspisaće ih.

On je nedavno i hteo izbore u junu ali pošto je sve delovalo kao da će novi bojkot izbora odlučio se za vladu. Kad je ona formirana sad druga strana sve više hoće izbore al nema nekog smisla formirati vladu pa je ubrzo raspustiti. Kako god deluje mi da će se obe strane usaglasiti oko izbora na jesen ili na proleće 2026.

Не плаши се вођа избора. То може само неко необавештен да тврди.

"Студентска листа" не може да добије више од 30% шта год да ураде, а вођа ће остати на својих око 50%.
Nece ostati na svojih 50% uz sve kradje. Sto ne znaci da nece pibediti ALIIIII

Ne kontas ti najbitnije stvari - kad sjebemo dodikove fejk glasace on gubi Beograd pa onda i Novi Sad. Tad krece kraj.

Inače glavni motor vlasti su trenutno Rusi. Preko Vučića se poručuje da sa njim se može biti rusofil bez posledica. Ako ode u Moskvu 9. maja i ne bude posledica sa zapada to je pun pogodak za njega. Da su izbori u junu verovatno bi Vučić dobio tako da tajming drugoj strani odgovara ipak kasnije. Treba im vremena i da se organizuje studentska lista i da se napravi dogovor sa opozicijom.

Zahtev studenata ne postoji, samo jedan fakultet i to ne beogradski se izjasnio o tome. Vas zadatak je da izmisljate da postoji.
1000002365.webp

Inače glavni motor vlasti su trenutno Rusi. Preko Vučića se poručuje da sa njim se može biti rusofil bez posledica. Ako ode u Moskvu 9. maja i ne bude posledica sa zapada to je pun pogodak za njega. Da su izbori u junu verovatno bi Vučić dobio tako da tajming drugoj strani odgovara ipak kasnije. Treba im vremena i da se organizuje studentska lista i da se napravi dogovor sa opozicijom.

Ja sam mišljenja da Rusi miniraju Vučića.

Rusi ne opraštaju tek tako srpske granate i još one izjave A.V u vezi toga.

No, no. Neće moći.

Не плаши се вођа избора. То може само неко необавештен да тврди.

"Студентска листа" не може да добије више од 30% шта год да ураде, а вођа ће остати на својих око 50%.

Grešiš. Plaši se.

Njemu su Marinka i Djilas poltroni i na svaki protest koji nije angažovan od strane te lažne opzicije, evo ih Marinka i Djilas da vode te proteste, preuzmu i ubrzo se protesti uguše.

Studenti su napravili odličan potez što nisu dali nikom iz opozicije da vodi protest i da se nešto pita.

Prva stvar koja je važna, studenti će pokupiti glasove svih stranaka u Srbiji a ponajviše sns glasača koji neće da glasaju protiv svoje dece.

Druga stvar koja je važna, slušam komentare ljudi koji godinama nisu izašli na izbore da će izaći i podržati studente ukoliko studenti predaju listu za izbore.

Videlo se na protestu studenata, sam krem društva, bila je i poneka trula jabuka ali mizerno.

Sa druge strane, brdo trulih jabuka na skupu režima.

Kako vam se stvar čini?
Ali ako bi došlo do prevremenih izbora u kojima bi imali dve strane: jednu listu koja bi imala podršku studenata i građana koji ih podržavaju i to bez učešća sadašnjih opozicionih stranaka iz Parlamenta a sa druge strane SNS, da li bi vladajuća stranka doživela debakl na takvim izborima? Da li se Vučić pribojava izbora sad?

Прелазну владу већ имамо а избори нам следе тако да.. Диктатор се наравно плаши.

Sve je vise ocigledno da izbori nisu resenje...
Ne zbog rezultata, kakvi god bili rezultati , neko ce morati da ih sprovede, a taj koji ce da ih sprovodi je onaj ko je sprovodio i do sada...a to znaci nastavak , nista se nije desilo....

Branko , Milos, Milica, Djordje, svi su oni zeljni da se samo nastavi ono sto vec imaju kao siguricu...samo da se naklonost drugacije raspodeli...a ta naklonost je profit od nekoliko miliona do desetina ili stotina miliona evra...

Sustinski Srbi su izgleda operisani i uklonjeno je bilo sta sto je casno i posteno...ostala je samo koristoljubivost i oportunizam, poltronstvo jajarizam, manipulacija, demagogija i slizavanje uz pomoc te deformisane kao zovemo je logika...

Nema veze sa logikom, ali za Srbe je to logika...
Isto kao sto nema veze sa tokom razmisljanja srpsko , ajd ne davi nego reci u jednoj recenici, a gluperde neopevane, znate sta je za gluperdu jasno ako je u jednoj recenici , nesto sto je toliko prosto da ili je za viljusku ili za kasiku , ili za prezervativ..nema trece, pazi a nabrojano je vec 3 stvari , eto to je srpska logika..

Sto se mene tice, ja sam uvek za nenasilno , cak i predomisljanje...
Znaci da sad Srbi kazu , predomislili smo se, ipak je nama Vucic dobar, i ne smeta nam sto ce da se ruse objekti i neko ce i da pogine, pa ginu u indiji pa nista...celo selo izgine kad popusti ventil na fabrici hemije...

Ja postujem to opste inteligentno razmisljanje Srba...vala postovao sam i do sada, i kad su ratovali pa gubili , i kad su ratovali pa ginuli a nisu morali , nego eto , radije im se radi ovo nego ono...dodje im tako , i kad u ekonomiji radije izaberu lopova za direktora pa im od firme ne ostane nista za 4 meseca...
Sve sam ja to navikao i ispostovao , takav narod, voli takve gubitke, takve akcije..

Ocigledno da voli i da gine na po malo od nadstresnica...i da voli da se potkrada ako mu se da malo da zamasti...
Moja tetka se snalazi , kupuje od preprodavaca voce i pravi dzemove koje kasnije prodaje kao organske...odlicna zarada, uzme po 1000e za nedelju dana...sve musterije joj veruju , i to je poenta...svi sretni...
Ili to ili kao druga tetka, namestila na mucku sebi penziju koja je veca od univerzitetskog profesora, i zacudo , dobra joj veza bila, drugima smanjili penzije ili ulovili mucku , njoj nisu...i dalje ima penziju skoro duplo vecu od univerzitetskih profesora koje znam...jedino u kraju imaju libijci vecu penziju ali za malo , oni imaju 1500e neki i malo vise penziju , ali tetka je tu stotku manje, a srednja trgovacka...odsek budi dobra sa seficom kad vozi polutke kuci...

Srbija voli takav razvoj tehnologije...

I obavezno se ponasati kao da su takvi najposeniji ljudi u drustvu...

Nece ostati na svojih 50% uz sve kradje. Sto ne znaci da nece pibediti ALIIIII

Ne kontas ti najbitnije stvari - kad sjebemo dodikove fejk glasace on gubi Beograd pa onda i Novi Sad. Tad krece kraj.
У Београду постоји барем 300 000 бирача, сасвим домаћих, који нису гласали на претходним изборима. То је много веће од свих "упадица".

Треба заинтересовати њих, а не изазвати сукоб.

Sve je vise ocigledno da izbori nisu resenje...
Ne zbog rezultata, kakvi god bili rezultati , neko ce morati da ih sprovede, a taj koji ce da ih sprovodi je onaj ko je sprovodio i do sada...a to znaci nastavak , nista se nije desilo....

Branko , Milos, Milica, Djordje, svi su oni zeljni da se samo nastavi ono sto vec imaju kao siguricu...samo da se naklonost drugacije raspodeli...a ta naklonost je profit od nekoliko miliona do desetina ili stotina miliona evra...

Sustinski Srbi su izgleda operisani i uklonjeno je bilo sta sto je casno i posteno...ostala je samo koristoljubivost i oportunizam, poltronstvo jajarizam, manipulacija, demagogija i slizavanje uz pomoc te deformisane kao zovemo je logika...

Nema veze sa logikom, ali za Srbe je to logika...
Isto kao sto nema veze sa tokom razmisljanja srpsko , ajd ne davi nego reci u jednoj recenici, a gluperde neopevane, znate sta je za gluperdu jasno ako je u jednoj recenici , nesto sto je toliko prosto da ili je za viljusku ili za kasiku , ili za prezervativ..nema trece, pazi a nabrojano je vec 3 stvari , eto to je srpska logika..
Да, погрешно је то што смо тако једноставни... Формално не фали памети, али стрпљење, рад, истрајност... То се изгубило са списка појмова.

Sto se mene tice, ja sam uvek za nenasilno , cak i predomisljanje...
Znaci da sad Srbi kazu , predomislili smo se, ipak je nama Vucic dobar, i ne smeta nam sto ce da se ruse objekti i neko ce i da pogine, pa ginu u indiji pa nista...celo selo izgine kad popusti ventil na fabrici hemije...

Ja postujem to opste inteligentno razmisljanje Srba...vala postovao sam i do sada, i kad su ratovali pa gubili , i kad su ratovali pa ginuli a nisu morali , nego eto , radije im se radi ovo nego ono...dodje im tako , i kad u ekonomiji radije izaberu lopova za direktora pa im od firme ne ostane nista za 4 meseca...
Sve sam ja to navikao i ispostovao , takav narod, voli takve gubitke, takve akcije..

Ocigledno da voli i da gine na po malo od nadstresnica...i da voli da se potkrada ako mu se da malo da zamasti...
Moja tetka se snalazi , kupuje od preprodavaca voce i pravi dzemove koje kasnije prodaje kao organske...odlicna zarada, uzme po 1000e za nedelju dana...sve musterije joj veruju , i to je poenta...svi sretni...
Ili to ili kao druga tetka, namestila na mucku sebi penziju koja je veca od univerzitetskog profesora, i zacudo , dobra joj veza bila, drugima smanjili penzije ili ulovili mucku , njoj nisu...i dalje ima penziju skoro duplo vecu od univerzitetskih profesora koje znam...jedino u kraju imaju libijci vecu penziju ali za malo , oni imaju 1500e neki i malo vise penziju , ali tetka je tu stotku manje, a srednja trgovacka...odsek budi dobra sa seficom kad vozi polutke kuci...

Srbija voli takav razvoj tehnologije...

I obavezno se ponasati kao da su takvi najposeniji ljudi u drustvu...
Нажалост, ако је то већина, та већина има право да управља.

Али, може се радити на томе да се већина описмени и да се подигне морал.

Grešiš. Plaši se.

Njemu su Marinka i Djilas poltroni i na svaki protest koji nije angažovan od strane te lažne opzicije, evo ih Marinka i Djilas da vode te proteste, preuzmu i ubrzo se protesti uguše.

Studenti su napravili odličan potez što nisu dali nikom iz opozicije da vodi protest i da se nešto pita.

Prva stvar koja je važna, studenti će pokupiti glasove svih stranaka u Srbiji a ponajviše sns glasača koji neće da glasaju protiv svoje dece.

Druga stvar koja je važna, slušam komentare ljudi koji godinama nisu izašli na izbore da će izaći i podržati studente ukoliko studenti predaju listu za izbore.

Videlo se na protestu studenata, sam krem društva, bila je i poneka trula jabuka ali mizerno.

Sa druge strane, brdo trulih jabuka na skupu režima.
Не знам ко ће да гласа или не против своје деце, него да ли ће да гласа за или против своје плате. Не потцењуј то.

То је драматично битно свуда осим у Београду, где једино има приватног посла. Са Београдом или без њега... осим драме, није нека разлика.

Нажалост, ако је то већина, та већина има право да управља.

Али, може се радити на томе да се већина описмени и да се подигне морал.
Pa ne vazi to uvek, i to Srbi znaju , npr ne vredi meni da im pricam ne idi uz kamion kad krene avion da nadlece ili neko da roka minobacacima...
Svi krenu ka kamionu , samo ja bezim od kamiona...a sto...pa zato sto mene zabole djoka za njihovu srpsku ideju o tome da treba tako , biti blizu kamiona tam ili koji god je, vec me interesuje borbeni maksimum koji ja mogu da pruzim...a to znaci sto dalje od vidiljvog orjentira i jos i mete...

Kad izginu prvi drugi put, onda nauce, ili ne nauce...
Ja nemam vremena da ucim nedokazane Srbe jer kad ucis Srbe , dobijes po glavi , a cesto i metak u ledja...

To ide drugacije, ne ucenjem, nego proberes ljude koji su ili veci IQ ili drugaciji po karakteru , mogu da poslusaju , nisu Srbi da tako kazem...
e onda oni tebi svoju pricu , ti njima i zajedno mozete preziveti....
A ako ste i vidre onda nije samo preziveti nego i nesto uraditi...

Ako se skupe glupsoni , onda vazi pravilo samo ako su dovoljno glupi i previse, kad su zajedno prezivece, ali od njih vajde u smislu neceg viseg nece biti...
|I tako i biva....kad se okupe oni koji imaju mozga oni prezive i nesto urade, ako se okupe oni koji su blente i glupsoni , oni prezive iz ogromne kolicine te svoje gluposti , da ih ni metak nece.......ili hoce ali ih pogodi u celo , prodje pocepa gredu i izadje i ne ostavi nikakve posledice, kao tipu koga sam sreo na VMC...nasred cela metak usao , nasred temena izasao , ali tacno gde mu je medju prostor izmedju malih mozgica i velikog mozga , nije ni kicmenu mozdinu pocepao i nista mu nije...a ima prolaz metka od cela do potiljka..

Kako vam se stvar čini?
Ne. Nema potrebe . Ima vecu podrsku od svih opozicionih stranaka zajedno!

Back