Vučić: Saopšteno mi je da je Putin "podigao zavesu"

Dе Sisti

Stara legenda
Poruka
89.350

Vučić: Saopšteno mi je da je Putin „podigao zavesu“​

default-avatar.jpg
FoNet/RTS/Euronewsdanas 09:13
Vučić: Saopšteno mi je da je Putin podigao zavesu 1
Foto: FoNet/Instagram
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da je sinoć imao dvosatni razgovor sa Miroslavom Lajčakom i savetnicima nemačkog kancelara Šolca i francuskog predsednika Makrona i da je od njih dobijen predlog „potuno nove armature razgovora u Briselu koji bi trebalo da dovedu do skorog i konačnog rešavanja pitanja u sa Kosovom i Metohijom”.

Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, Vučić je izjavio je da taj razgovor „nije bio lak“.
Saopšteno mi je da je Putin ‘podigao zavesu’ i sada ostaje na svima da se izjasne sa koje strane hoće da ostanu, sa one strane zavese gde ekonomija ne postoji, ili sa strane uspeha gde su oni“, kazao je Vučić.

Srpski narod, kako je naveo predsednik, želi poštovanje međunarodnog prava.

Ostatak vesti na
https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-saopsteno-mi-je-da-je-putin-podigao-zavesu/?ref=twdanas

---
Izgleda da se poruke iz Brisela zaoštravaju te da Predsednik Republike Srbije Gospodin Aleksandar Vučić neće baš više imati toliko prilike za driblinge diplomatske neutralnosti. Bojim se da se to odnosi i na aktivno tolerisanje ruskog medijskog i političkog uticaja u Srbiji. Videćemo kakav će razvoj situacije biti u narednom periodu i kakav će biti ruski odgovor u Srbiji na promenu stava.

Saopšteno mi je da je Putin ‘podigao zavesu’
a to mu je saopstio ko, ono kuce sto mu je poklonio? neki eu zvanuicnik koji cim zine o putinu slaze? koju zavesu, pa gvozdena zavesa je pala? zavesu sankcija? pozorisnu zavesu da vucici moze da odglumi? koju?

vucic opet mulja, laze i vara, prica uvijeno, jer zna da sve sto kaze moze biti upotrebljeno protiv njega, jer cim zine slaze. nece biti prajda, bice ima lez u siroj prodici, pa zato. i brnaba je dobra kao osoba.

izdajnik da podnese ostavku, jer je patoloski lazov i svima je vec jasno da radi za siptarske interese, sto on i ne krije; pored siptarskih radi za engleske francuske nemacke, ko plati vise, ali direktno njemu u dzep

samo nije jasno zasto prajd i kosovo idu u paketu? ah, da preumljavanje srba na delu, sad sam se setio. ne dajte se.
odyebaus lajcaci, makroni i ss potomci - soljc.

juzni potok RULEZ,
seronjama sa zapada smrzavanje, osim ako nisu mi ameri, za nas nema zime.

Poslednja izmena:
Da se budala otrgne kontroli zapadnih šefova
Vučić d'uleti vojskom na Kosovo?
Pa, to bi trajalo taman koliko treba da polete avioni iz okolnih NATO zemalja ili dok prvih par raketa ne doleti na Beograd, zavisi šta pre bude.

Scenario problema na Severu, gde bi naši ušli i brzo zauzeli do Ibra, praveći novu granicu, imao je šansu 2017-18-19.
To je sad prošlost.
Em Tramp više nije tu, em rat u Ukrajini, em se Vučić nije opredelio.

Upad danas bio doveo bi do Gruzija 2008 X 4 posledica.
Po nas.

Vučić d'uleti vojskom na Kosovo?
Pa, to bi trajalo taman koliko treba da polete avioni iz okolnih NATO zemalja ili dok prvih par raketa ne doleti na Beograd, zavisi šta pre bude.

Scenario problema na Severu, gde bi naši ušli i brzo zauzeli do Ibra, praveći novu granicu, imao je šansu 2017-18-19.
To je sad prošlost.
Em Tramp više nije tu, em rat u Ukrajini, em se Vučić nije opredelio.

Upad danas bio doveo bi do Gruzija 2008 X 4 posledica.
Po nas.
Ne bih ja bio siguran u budalu kojoj izmiče tlo pod nogama.

Back