50 марака ?
Pa šta se čudiš to je bilo devedesetih u vreme inflacije.Zaboravio si kada se pojavio evro?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
50 марака ?

tada je bilo preko 80.000 policajaca iz Srbije i Vojvodine zbog tih para.Samo u Vučitrnu je bilo stalno 8000 mladih na obuci u vojnoj kasarni.Tamo su vojnici jeli drnč pitaj one koji su bili u vojsku šta je to a za istim stolom ti policajci su jeli dva bureka jogurt i dva kolača indijanku i išler.Који су то пандури и колико их ј ебило који су имали 50 када се проимало 10 Накосову .
Убеограду су плате рецимо тада просекно биле 3 марака.
*******и и Крмак су признали Косово потписима на Бриселски споразум, дијалогом са представницима косовске власти, присиљавањем Срба са севера Косова где су већина да изађу на косовске изборе, укидањем институција државе Србије на северу Косова и успостављањем тврде државне границе са Косовом. Има још, али и ово је довољно да се наброји па да свако са два грама мозга схвати да је овај режим косовску независност признао, и да се заправо ради још само о формалном пристанку званичног Београда на повлачење Резолуције 1244 што ће омогућити улазак Косова у УН.
Зато је *******и јуче у свом смрадикалском стилу мало (не превише) драмосерио пред својим сендвичарима - пре свега у јаловом покушају да се заборави да под његовом влашћу никада није одржана пленарна седница Скупштине Србије која би попут Косовара усвојила платформу о дијалогу са супротном страном - и већ данас ће 'Алек' код чика Скота да тихо заплаче...
*******и и Крмак су признали Косово потписима на Бриселски споразум, дијалогом са представницима косовске власти, присиљавањем Срба са севера Косова где су већина да изађу на косовске изборе, укидањем институција државе Србије на северу Косова и успостављањем тврде државне границе са Косовом. Има још, али и ово је довољно да се наброји па да свако са два грама мозга схвати да је овај режим косовску независност признао, и да се заправо ради још само о формалном пристанку званичног Београда на повлачење Резолуције 1244 што ће омогућити улазак Косова у УН.
Зато је *******и јуче у свом смрадикалском стилу мало (не превише) драмосерио пред својим сендвичарима - пре свега у јаловом покушају да се заборави да под његовом влашћу никада није одржана пленарна седница Скупштине Србије која би попут Косовара усвојила платформу о дијалогу са супротном страном - и већ данас ће 'Алек' код чика Скота да тихо заплаче...
ma more sikter derperu siptarski..
i ana razvaljuje...poslusajte . ona i vucic tandem snova..![]()
То би било супер јер онда Вучић губи подршку Запада и одмах пада.
![]()
politka se nekada mogla citati
Pa ne bismo ih satrli, ali im ne bi bilo dobro i imali bi mnogo hiljada poginulih.
Na zapadu nista novo,.....a ni na krsti,......usrase kolo vode, a napaljena srbadija ih sledi.
Naravno, bravo Vucicu, pravno i diplomatski sve odlicno odradjeno.
To sto se siptarija i njihovi zapadni prijatelji sluze samo i iskljucivo nelegalnim "zakonima", to je samo njihov problem i bumerang koji ce im se obiti o glavu. Sto vise nelegalnih radnji, to im je sigurniji kraj.
- - - - - - - - - -
Tako je bre, mi se budimo, a vi nikad ni ne spavate, vas je sendvic ipak veci.![]()
Mislis da one glavonje u Vasingtonu sto sede na krovu sveta zabole koliko ce crnja, latinosa i jeftinih belih anonimnih sinova da ostavi kosti na nekom ratistu, bilo gde?
Zanima ih samo, sta dobijaju od toga. Ne koliko kosta da americki narod plati. To je vrlo isplativ biznis, gde neko placa troskove, ali ti racunas profit.
Znam da ih ne zanima, ali u takvoj situaciji se i ne razmišlja ko od toga profitira i da li je Hoze iz Albukerkija tu svojevoljno ili ne, nego se puca...
Pazi kolega, za nas Srbe bi to bilo pitanje zivota i smrti, da nas neko napadne u smislu invazije. Branili bi svoju decu.
Oni bi tu dosli, videli kroz nisan na apacima neke coveculjke koji trckaraju i pobili bi ih. Skinuli bi mi par apaca, par tenkova, 10, 4000, 10000, 50 iljada njihovih. Pomrlo bi nase dece, milionce.
To su samo brojevi. Nikome osim nas samih i nekih ucveljenih familija po nato zemljama, ne bi ni trepnuo. Gledali bi uz dorucak neke eksplozije, kao i mnogo puta do sada, gde se neko tuce sa nekim tamo zlim ljudima.
Zar nije bilo bolje za Jugoslaviju, da se odma jos prvih dana zaostravanja, obratila amerikancima?
Seti se da amerika nijednom od 1945 do devedesetih, nije pretila Jugoslaviji. Dok su Sovjeti sa druge strane doveli vec gotove divizije da nas zatru. Setimo se i da nam je amerika hitno dala vojnu pomoc, ukljucujuci i tada najmodernije avione.
Bili smo saveznici sa njima, sta nam je trebala komunisticka klika milosevic markovic
Pazi kolega, za nas Srbe bi to bilo pitanje zivota i smrti, da nas neko napadne u smislu invazije. Branili bi svoju decu.
Oni bi tu dosli, videli kroz nisan na apacima neke coveculjke koji trckaraju i pobili bi ih. Skinuli bi mi par apaca, par tenkova, 10, 4000, 10000, 50 iljada njihovih. Pomrlo bi nase dece, milionce.
To su samo brojevi. Nikome osim nas samih i nekih ucveljenih familija po nato zemljama, ne bi ni trepnuo. Gledali bi uz dorucak neke eksplozije, kao i mnogo puta do sada, gde se neko tuce sa nekim tamo zlim ljudima.
Zar nije bilo bolje za Jugoslaviju, da se odma jos prvih dana zaostravanja, obratila amerikancima?
Seti se da amerika nijednom od 1945 do devedesetih, nije pretila Jugoslaviji. Dok su Sovjeti sa druge strane doveli vec gotove divizije da nas zatru. Setimo se i da nam je amerika hitno dala vojnu pomoc, ukljucujuci i tada najmodernije avione.
Bili smo saveznici sa njima, sta nam je trebala komunisticka klika milosevic markovic
Da ne bi puno duzili, hoces ti ili ja da izbrojimo teme "pro" i "kontra" Vucica?
Siptari ne smeju uci kopneno haha
Паметни су Срби .. нису отишли у Русију да аргатују већ у Америку да бомбардују
Hoces ti i ja da izbrojimo koliko puta je Vucic u svim izbornim kampanjama od 2012 do danas izasao na tv, sa nekim, bilo koja opoziciona stranka
Hoces da izbrojimo obecanja koja je dao, jel zavrsen beograd na vodi, pre dve godine jos, jel uhapsio za pljackanje beograda i srbije, jel potrpao ds lopove u zatvor, jel resava belu kugu, jel smo usli u EU, oces 500 obecanja odma sada
- - - - - - - - - -
Plase se Vucicevih migova, a sad kad su videli sta rade indijski migovi 21, od 29 se plase i na slikama
Doduse udju malo malo pa opljackaju neki kamion i naprave drva za zimu al to necemo racunati. kek
Па кад ниси ишао да га рушиш, заслужио си да га сад дуваш. Једноставно, ко те ј.ебе...
Ajde ne pravi se lud.U vreme Sloba ja sam u Trepči primao 10maraka PLATU a pandur nedeljno 50 maraka!
I upravo ti panduri su 5 oktobra išli u Beograd da ga ruše a ja nisam!
Jer sam znao da nas čeka gore!
Баш тако, човек без икаквог фолирања, просеравања и лицемерја рекао како јесте. Тачка.ramuš haradinaj je veoma jasno i kratko objasnio politiku ,,kosova"MI NEMAMO NIKAKVU POLITIKU, ZA SVE SE PITAJU AMERIKANCI...nije se proseravao, mlatarao rukama, pretio, usvajao kučiće i orlove...kao srpski vođa
Па кад ниси ишао да га рушиш, заслужио си да га сад дуваш. Једноставно, ко те ј.ебе...
vučić posetio tursku fabriku konfekcije u V. Plani...uobičajeno glumatanja i foliranje...i evo još nekih bisera...BRATE TURČINE...DO SADA SI BIO BRAT TURČIN, A OD SADA SI BRAT SRBIN
Ako ništa drugo, uvek me iznenadi koliki je šljam...