VUČIĆ RAZVALIO ŠIPTARE

- Ja nikada nisam imao toliko poziva nego o pitanju Zakona o porklu imovine. Ja im samo kažem da Ministarstvo pravde radi na tome, pa da ćemo onda da vidimo kako ćete vi, koji ste sada milijarderi, da opravdate odakle vam toliki novac. Oni koji su prevarama to stekli moraće da obrazlože, a zatim državi da plate - rekao je Vučić.:D

- Ja nikada nisam imao toliko poziva nego o pitanju Zakona o porklu imovine. Ja im samo kažem da Ministarstvo pravde radi na tome, pa da ćemo onda da vidimo kako ćete vi, koji ste sada milijarderi, da opravdate odakle vam toliki novac. Oni koji su prevarama to stekli moraće da obrazlože, a zatim državi da plate - rekao je Vučić.:D

A kakve veze ovo ima sa pričom o Šiptarima?

A ti si, ko? Njegov portparol za pitanja imovine, Andrejev licni sekretar?

Kako ih je to razvalio ?, jel tako što im je dodelio sve ingerencije na Severu?, ili što ih iz dana u dan hvali kako su nepobedivi i kako imaju treći po uticaju lobi u SAD te kako su nas doveli pred svršen čin? Ili tako što malo pa malo izjavljuje kako je Srbija spremna na kompromise uz priznanje Kosova kao nezavisne države? Ili tako što je danas taj sendvič koji jedeš bio nešto bogatiji ?

Kako ih je to razvalio ?, jel tako što im je dodelio sve ingerencije na Severu?, ili što ih iz dana u dan hvali kako su nepobedivi i kako imaju treći po uticaju lobi u SAD te kako su nas doveli pred svršen čin? Ili tako što malo pa malo izjavljuje kako je Srbija spremna na kompromise uz priznanje Kosova kao nezavisne države? Ili tako što je danas taj sendvič koji jedeš bio nešto bogatiji ?

Univerzalno opravdanje za to je kako je prethodna vlast počela pregovore sa Šiptarima. Kad je već tako, valjalo bi malo proanalizirati šta se ne bi desilo da nije bilo Vučića, odnosno ono za šta je on direktno odgovoran. Onako iz glave, formiranje šiptarskog suda u Mitrovici, pravljenje koalicije sa Haradinajem, carine, uspostava graničnih prelaza, članstvo u par međunarodnih organizacija... Da imam kompletan tekst Briselskih sporazuma, koji uzgred nikada u integralnom obliku nisu predstavljeni srpskoj javnosti, pronašao bih još brdo stvari...

Мислим да ја Вучић рекао да нема наставка разговора док Шиптари не укину таксе и не повуку ову платформу што су донели.

Nisi dobro razumeo, oni su njemu rekli sikter, prisvojili Trepcu, zavrsili razgovore. Nema vise razgovora, a ovakav
recnik koji Vucic koristi govori u prilog tome da je poludeo. Tako predsednik jedne drzave nikada ne sme da se ponasa.

Back