anajade
Elita
- Poruka
- 17.236
Bando prištinska, sada uzmite te papire i SIKTER, Srbija vam te zahteve NIKADA ISPUNITI NEĆE!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- Ja nikada nisam imao toliko poziva nego o pitanju Zakona o porklu imovine. Ja im samo kažem da Ministarstvo pravde radi na tome, pa da ćemo onda da vidimo kako ćete vi, koji ste sada milijarderi, da opravdate odakle vam toliki novac. Oni koji su prevarama to stekli moraće da obrazlože, a zatim državi da plate - rekao je Vučić.
Pa zar ne vidis da je Vucic totalno prolupao, a i njegovi obozavatelji.A kakve veze ovo ima sa pričom o Šiptarima?
A ti si, ko? Njegov portparol za pitanja imovine, Andrejev licni sekretar?- Ja nikada nisam imao toliko poziva nego o pitanju Zakona o porklu imovine. Ja im samo kažem da Ministarstvo pravde radi na tome, pa da ćemo onda da vidimo kako ćete vi, koji ste sada milijarderi, da opravdate odakle vam toliki novac. Oni koji su prevarama to stekli moraće da obrazlože, a zatim državi da plate - rekao je Vučić.
Pa zar ne vidis da je Vucic totalno prolupao, a i njegovi obozavatelji.
A ti si, ko? Njegov portparol za pitanja imovine, Andrejev licni sekretar?
Kako ih je to razvalio ?, jel tako što im je dodelio sve ingerencije na Severu?, ili što ih iz dana u dan hvali kako su nepobedivi i kako imaju treći po uticaju lobi u SAD te kako su nas doveli pred svršen čin? Ili tako što malo pa malo izjavljuje kako je Srbija spremna na kompromise uz priznanje Kosova kao nezavisne države? Ili tako što je danas taj sendvič koji jedeš bio nešto bogatiji ?
polako se pretvaras u kiselu bombonuvucic razvaljuje..genije..
https://informer.rs/vesti/politika/...ikter-srbija-vam-zahteve-nikada-ispuniti-nece
sta je s tobom kakvi te sekretari spopali..samo sam kopirala sta vucic kaze..
Мислим да ја Вучић рекао да нема наставка разговора док Шиптари не укину таксе и не повуку ову платформу што су донели.
Мислим да ја Вучић рекао да нема наставка разговора док Шиптари не укину таксе и не повуку ову платформу што су донели.
Kopirala si nešto što nema nikakve veze sa temom koju si opet ti postavila, pa izgaram od želje da čujem kako si ti uspela da povežeš te dve stvari?