електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Pa ne bismo ih satrli, ali im ne bi bilo dobro i imali bi mnogo hiljada poginulih.
Што значи пуно крстића на ливади.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne bismo ih satrli, ali im ne bi bilo dobro i imali bi mnogo hiljada poginulih.
Znas onu, nisu smeli da udju kopneno inace bi ih satrali hahahahaha
Што значи пуно крстића на ливади.
Arlingtonsko groblje bi moralo da bude prošireno van granica Teksasa![]()
hehe dobre fore, samo groblje ima dva kraja hehe
Nema veze, mi smo poznati po tome što volimo da povučemo što više njih sa sobom![]()
Za one koji su zaboravili, moram da napomenem da je Aleksandar Vučić, generalni sekretar SRS-a, bio u zgradi RTS-a desetak minuta pre nego što je pogođena NATO projektilom 1999.godine. Iz zgrade je užurbano izašao sa svojom majkom, a ostalih šesnaest radnika je ostavio da im se desi ono što ime se i desilo. Je l' ste ovo zaboravili ili niste znali? U svakom slučaju, trebalo bi da imate svoje mišljenje...
Bando prištinska, sada uzmite te papire i SIKTER, Srbija vam te zahteve NIKADA ISPUNITI NEĆE!
Сад кад им Вучић да две и по године да повуку платформу...или ће видети шта ће да их снађе
- Ja nikada nisam imao toliko poziva nego o pitanju Zakona o porklu imovine. Ja im samo kažem da Ministarstvo pravde radi na tome, pa da ćemo onda da vidimo kako ćete vi, koji ste sada milijarderi, da opravdate odakle vam toliki novac. Oni koji su prevarama to stekli moraće da obrazlože, a zatim državi da plate - rekao je Vučić.![]()
Usli su Rusi kopneno u Siriju i oterali fasiste. To ih ceka i u ostalim zemljama na koje se namerace da pljackaju.
- - - - - - - - - -
Ako im ne vrati Srbija naplatice Rusija.
- - - - - - - - - -
Samo polako, ima Holandjanke osim sto svakog meseca gutaju tablete radioaktivnog joda i da puse Sarmat, sve pevajuci.
Ја се сећам још једног таквог запаљивог говора у Грачаници, па након тога Његове слике на тракторима, аутобусима, продавницама...
А сећам се и шта је било после тога.
Ови млађи се не сећају, али осећају.
niko mu u mitrovici nije aplaudiro,ubedljiv je ko viktor savicBando prištinska, sada uzmite te papire i SIKTER, Srbija vam te zahteve NIKADA ISPUNITI NEĆE!
Дан када је Кранг хтео/покушао да напише нешто паметноŠiptari uzeli Trepču i ceo Kosmet (imali su deo dok nije došao Vučić), tako da ih baš zabole šta feget priča iz Sremske Mitrovice,
Bando prištinska, sada uzmite te papire i SIKTER, Srbija vam te zahteve NIKADA ISPUNITI NEĆE!
sta je s tobom kakvi te sekretari spopali..samo sam kopirala sta vucic kaze..
A ti si, ko? Njegov portparol za pitanja imovine, Andrejev licni sekretar?
To je citat,....nepismena.![]()
Буде се БоТоВи....фале Леске, Мраки, Тикси, Митке.....
Ма оне теме контра Вичића су уствари (п)остављене од стране првокатора који су за Вучића ....
Siptari ne smeju uci kopneno haha
Al da znas da nisi daleko od istine, primetila sam na par tema gde se radilo o stani- pani, masa ovih pljuvaca su intuitivno stavili do znanja da samo u Vucica imaju poverenja i sigurnost.