VUČIĆ RAZVALIO ŠIPTARE

САмо за ову одурно-труло-покварену-лажљиву постављачицу теме :D

BOT!!!
On nema ponos on nema čast
Ali zato ima prava na glas
Nema posao i nema pare
Za jedan sendvič on pušiće kare
Kao malog su ga mučili u školi
On nije imao nikog ko ga voli
našao je svrhu svog jadnog života
Postaće Bot sendvič patriota
Ref:
On je Bot,vodjino dete
On je Bot, vodja je kreten
On je Bot, isti kao on
On je Bot,on je Bot
On najveći je junak političke stranke
On se busem vozi do svake palanke
Na kompu ima softver prati komentare
Ko psuje vodju on muriju mu šalje
Svako jutro oblaci ga mama
Svaki dan za ručak sendvič salama
Za njega nema srećnijega dana
Kad maršira uz vodju na paradi srama

nista moje nije..sve sto sam postavila pise u tekstu..zali se njima ako ti nesto nije jasno..

Onda da ti ja objasnim. Novinski tekstovi imaju glavni deo i antrfile, odnosno po dva ili tri. U tim antrfileima piše nešto što nije direktno povezano sa glavnim delom, kao na primer kada Vučić razglaba o svemu i svačemu, pa reporter napravi tekst na glavnu temu, dok one sporedne stavi u antrfile. Ljudi koji umeju da čitaju vide da te stvari nisu povezane, tako da ti ili nisi pročitala tekst koji si postavila, ili jednostavno kopiraš deo po deo bez ikakvog smisla. Pa da preformulišem pitanje, zašto si na temu o Šiptarima postavila deo koji nema veze sa Šiptarima? Imaš neku kvotu postova?

Вучић је пре два дана неком иностраном званичнику рекао "Косово је чедо запада, а сада је тинејџер који мора да расте".

За ме занима, да ми отварачица теме одговори, шта значи ово "тинејџер који мора да расте"?

Код Вучића је карактеристично то што је тотално снисходљив према свима онима који су изнад њега и понаша се увек као мала кучкица, а силан је само према онима који су испод њега (разни Дробњаци и остали сарадници или обичан народ на овим митинзима).

Зашто није овако силан на другим местима, тамо где треба, а не само за интерну употребу?

E da vidimo kako ih je razvalio, do dolaska Vucica Srbija je drzala Sever Kosmeta pod kontrolom njegovim dolaskom sve je to predato siptarima u Pristini a kruna Vuciceve borbe za Kosovo i Metohiju je Srpska lista (siptarska lista) i ubistvo Olivera Ivanovica.Pametnom dosta.

jos da ti crtam..:rotf:

Pokušaću da nacrtam ja tebi. Dakle, registrovanje Trepče kao akcionarskog društva je poslednji korak pred privatizaciju. Kupci će biti strani, doći će iz jedne od zemalja koje priznaju nezavisnost terorističke tvorevine i, s obzirom na to da je velika vrednost u pitanju, možemo i da izdvojimo uzak krug kandidata. To dalje znači da, kada jednog dana pregazimo teroriste i vratimo nazad Kosmet, mi po pitanju vlasništva nad Trepčom i još ko zna kojim sve kompanijama nećemo imati posla sa Šiptarima, već sa zemljom odnosno kompanijom koja je to kupila.

Još jednom, šta je smešno?

jos jednom....gospode :neutral:

Проваљујеш да се јавност више бави Вучићем него ситуацијом око које га прозивају? Нико не нуди решење, само вичу: ПатриЈоте, Вучић, победиЈо, итд. Тотално поремећена дешавања на све стране.

Pokušaću da nacrtam ja tebi. Dakle, registrovanje Trepče kao akcionarskog društva je poslednji korak pred privatizaciju. Kupci će biti strani, doći će iz jedne od zemalja koje priznaju nezavisnost terorističke tvorevine i, s obzirom na to da je velika vrednost u pitanju, možemo i da izdvojimo uzak krug kandidata. To dalje znači da, kada jednog dana pregazimo teroriste i vratimo nazad Kosmet, mi po pitanju vlasništva nad Trepčom i još ko zna kojim sve kompanijama nećemo imati posla sa Šiptarima, već sa zemljom odnosno kompanijom koja je to kupila.

Još jednom, šta je smešno?

kompanije imaju pare za bacanje da kupuju nesto gde smrdi..

Проваљујеш да се јавност више бави Вучићем него ситуацијом око које га прозивају? Нико не нуди решење, само вичу: ПатриЈоте, Вучић, победиЈо, итд. Тотално поремећена дешавања на све стране.

trenutno resenje je samo jedno, proglasiti Kosovo okupiranim delom teritorije Srbije...a to moze samo ovaj kreten oko koga se sve vrti

ali posto je on izdajnicko govedo od oga nema nista

Поздрав за храбру анајаде која једина има храбрости у овом тешком тренутку за Србе када је Запад јасно показао који су бедници и колико мрзе Србе буде другачија и одбије да се придружи величању српских злотвора.

anajade1.jpg

- - - - - - - - - -

zato sto svi duvaju i istu tikvu.Setaci setaju bez jasnih zahteva,vise onako kao rekreativci pored obale Save,dok se vodje "opozicije" ponasaju kao da ich je neko naterao da se pojavljuju na skupovima

kompanije imaju pare za bacanje da kupuju nesto gde smrdi..

Da postavim prethodno pitanje, kakve veze ovo ima sa onim što sam malopre napisao? Tako ću se vratiti na staro i u konverzaciji sa tobom morati da postavim još deset sporednih pitanja, na koje ću dobiti isto toliko potpuno nepovezanih odgovora i tako dok cela priča ne ode u pizdu materinu i ostane samo naslov teme koju si postavila, a koji glasi "VUČIĆ RAZVALIO ŠIPTARE!" i sija u mraku...

Da probam sa još jednim pitanjem. Kako te nije sramota?

trenutno resenje je samo jedno, proglasiti Kosovo okupiranim delom teritorije Srbije...a to moze samo ovaj kreten oko koga se sve vrti

Па, да. Кретен баци коску преко идиота који штампају новине и сви одма скоче, тригеровани. А нико, буквално нико из опозиције, позиције, грађана, осим дела цркве ни да зуцне. Плаћеници и ботови се не рачунају.

Šiptari uzeli Trepču i ceo Kosmet (imali su deo dok nije došao Vučić), tako da ih baš zabole šta feget priča iz Sremske Mitrovice,

А не колега, ниси схватио, "разбио је шиптаре". :dash: Остало је још да нас шиптари признају као државу, па да 2100-2200 уђемо у ЕУ и заштитимо сопствене интересе. :roll:

Back