ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Bando prištinska, sada uzmite te papire i SIKTER, Srbija vam te zahteve NIKADA ISPUNITI NEĆE!
Кад су узели Трепчу, сад нек узму и папире....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bando prištinska, sada uzmite te papire i SIKTER, Srbija vam te zahteve NIKADA ISPUNITI NEĆE!
nista moje nije..sve sto sam postavila pise u tekstu..zali se njima ako ti nesto nije jasno..
Кад су узели Трепчу, сад нек узму и папире....
Trepča registrovano je u Kosovskoj agenciji za registraciju kao akcionarsko društvo.
Trepča registrovano je u Kosovskoj agenciji za registraciju kao akcionarsko društvo.
ma vodimo 100 - 0
nece da uzmu ?
ma ima da oce
jos da ti crtam..
jos jednom....gospode
bogami vodimo..sledece godine u prizrenu nece biti da je fora..
Pokušaću da nacrtam ja tebi. Dakle, registrovanje Trepče kao akcionarskog društva je poslednji korak pred privatizaciju. Kupci će biti strani, doći će iz jedne od zemalja koje priznaju nezavisnost terorističke tvorevine i, s obzirom na to da je velika vrednost u pitanju, možemo i da izdvojimo uzak krug kandidata. To dalje znači da, kada jednog dana pregazimo teroriste i vratimo nazad Kosmet, mi po pitanju vlasništva nad Trepčom i još ko zna kojim sve kompanijama nećemo imati posla sa Šiptarima, već sa zemljom odnosno kompanijom koja je to kupila.
Još jednom, šta je smešno?
Проваљујеш да се јавност више бави Вучићем него ситуацијом око које га прозивају? Нико не нуди решење, само вичу: ПатриЈоте, Вучић, победиЈо, итд. Тотално поремећена дешавања на све стране.
zato sto svi duvaju i istu tikvu.Setaci setaju bez jasnih zahteva,vise onako kao rekreativci pored obale Save,dok se vodje "opozicije" ponasaju kao da ich je neko naterao da se pojavljuju na skupovimaПроваљујеш да се јавност више бави Вучићем него ситуацијом око које га прозивају? Нико не нуди решење, само вичу: ПатриЈоте, Вучић, победиЈо, итд. Тотално поремећена дешавања на све стране.
kompanije imaju pare za bacanje da kupuju nesto gde smrdi..
trenutno resenje je samo jedno, proglasiti Kosovo okupiranim delom teritorije Srbije...a to moze samo ovaj kreten oko koga se sve vrti
Šiptari uzeli Trepču i ceo Kosmet (imali su deo dok nije došao Vučić), tako da ih baš zabole šta feget priča iz Sremske Mitrovice,