Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.883
Ja mislio na krsti ima samo muskih sns botova kad ono za 8. mart svecano ... i zene .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, да. Кретен баци коску преко идиота који штампају новине и сви одма скоче, тригеровани. А нико, буквално нико из опозиције, позиције, грађана, осим дела цркве ни да зуцне. Плаћеници и ботови се не рачунају.
Da postavim prethodno pitanje, kakve veze ovo ima sa onim što sam malopre napisao? Tako ću se vratiti na staro i u konverzaciji sa tobom morati da postavim još deset sporednih pitanja, na koje ću dobiti isto toliko potpuno nepovezanih odgovora i tako dok cela priča ne ode u pizdu materinu i ostane samo naslov teme koju si postavila, a koji glasi "VUČIĆ RAZVALIO ŠIPTARE!" i sija u mraku...
Da probam sa još jednim pitanjem. Kako te nije sramota?
Nemoj da koristis plural, a ja nisam sigurna da je ova persona zenskoJa mislio na krsti ima samo muskih sns botova kad ono za 8. mart svecano ... i zene .
Ja mislio na krsti ima samo muskih sns botova kad ono za 8. mart svecano ... i zene .
Nemoj da koristis plural, a ja nisam sigurna da je ova persona zensko
Ако дође до егзодуса преосталих Срба са Ким (Не дај Боже), ботине ће још тркељисати о Вучићевим "победама".
Ја сам се забројао колико смо их пута до сада "налупали". Можда неко зна тачан/приближан резултат?
А не колега, ниси схватио, "разбио је шиптаре". Остало је још да нас шиптари признају као државу, па да 2100-2200 уђемо у ЕУ и заштитимо сопствене интересе.
Da postavim prethodno pitanje, kakve veze ovo ima sa onim što sam malopre napisao? Tako ću se vratiti na staro i u konverzaciji sa tobom morati da postavim još deset sporednih pitanja, na koje ću dobiti isto toliko potpuno nepovezanih odgovora i tako dok cela priča ne ode u pizdu materinu i ostane samo naslov teme koju si postavila, a koji glasi "VUČIĆ RAZVALIO ŠIPTARE!" i sija u mraku...
Da probam sa još jednim pitanjem. Kako te nije sramota?
Pa Djilas je na Kosovu, a to sto mi to ne znamo, kriv je Vucic jer nema ko da nas obavestava o tome.
Na drugom sam ti topiku ostavila aber, ali evo i ovde...
Pa mi jos od Kumanova ( ovog zadnjeg) pobedjujemo.
Pa stoji u tekstu, Srbi iz Leposavica, ali on je stvarno obisao celo Kosovo, jedino nije bio u pristini, a tamo i nemaЗар нису Срби са КиМ "најурили" Ђиласа?
idi se zali informeru i vucicu sto razvaljuje siptare..sta si se okomio na anajade..ona samo prepisuje..
Nemoj da koristis plural, a ja nisam sigurna da je ova persona zensko
Pitam te po kom kriterijumu prepisuje? Dakle, bacaj sve nasumice ili ima nekog reda?
Pa ti sad vidi dokle smo dogurali kada bi pre Šiptari rekli "mi ne priznajemo Srbiju i nećemo ništa da dogovaramo sa tom tvorevinom", nego što bi isto rekao Vučić glede Šiptara...
Gospođa Anajade svakako razvaljuje na partijskim takmičenjima za najboljeg bota.
Pa cudno mi je jer nijedna zena ( a zene su pametnije od muskarca) nije bot.a ko da je to bitno da bude neko sigurna dal sam musko ili zensko..gde tebi zali boze leti pamet..zato ste i fijuknuli..
S Vulinom, neke zmurke?veruj mi da se igram..
veruj mi da se igram..
Pa cudno mi je jer nijedna zena ( a zene su pametnije od muskarca) nije bot.
Ali ajde, nadajde, ucek ima prvi put.
- - - - - - - - - -
S Vulinom, neke zmurke?
Gospođa Anajade svakako razvaljuje na partijskim takmičenjima za najboljeg bota.
Па, да. Кретен баци коску преко идиота који штампају новине и сви одма скоче, тригеровани. А нико, буквално нико из опозиције, позиције, грађана, осим дела цркве ни да зуцне. Плаћеници и ботови се не рачунају.
a ko da je to bitno da bude neko sigurna dal sam musko ili zensko..gde tebi zali boze leti pamet..zato ste i fijuknuli..