VUČIĆ RAZVALIO ŠIPTARE

Па, да. Кретен баци коску преко идиота који штампају новине и сви одма скоче, тригеровани. А нико, буквално нико из опозиције, позиције, грађана, осим дела цркве ни да зуцне. Плаћеници и ботови се не рачунају.

Pa Djilas je na Kosovu, a to sto mi to ne znamo, kriv je Vucic jer nema ko da nas obavestava o tome.
Na drugom sam ti topiku ostavila aber, ali evo i ovde:

VESTI

06.03.2019. |21.07
Link je kopiran
Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas danas je, drugog dana posete Kosovu, boravio u Visokim Dečanima, a potom obišao i Prizrensku bogosloviju i ponovio poruke o potrebi za mirom dva naroda i zajedničkim poljima saradnje, kao i to da je protiv etničkog razgraničenja, preneo je portal Kossev.

Đilas se u Visokim Dečanima sastao sa igumanom Savom Janjićem, a u Prizrenskoj bogosloviji razgovarao sa đacima i sa vladikom Teodosijem, navodi Kossev.

Đilas je u emisiji "Naše jutro", koja se emituje na Radiju Goraždevac, tokom uključenja iz manastira Visoki Dečani, ponovio da Savez za Srbiju i on ne podržavaju ideje "razgraničenja, podela i sličnih stvari".

POVEZANE VESTI
SzS: Dragan Đilas verbalno napadnut u Leposaviću
05.03.2019.
"Verujemo da to deli i naš narod koji živi na Kosovu Metohiji, a verujemo i da to otvara jedan domino efekat da se proširi na ceo region, koji bi onda bio talac svega toga u narednom periodu", rekao je Đilas.

On je poručio da su odnosi između Srba i Albanaca "mnogo gori nego pre 10 godina".

"Bojim se da su danas odnosi između dva naroda pod takvim tenzijama i da su mnogo gori nego pre 10 godina, kada su se dešavale jako ružne stvari, pa se onda ipak ušlo u neku normalizaciju. Sada opet takva mržnja se oseća i takva nervoza i agresija da to zaista nije dobro", kazao je Đilas.

Prema njegovim rečima, umesto razgovora o razgraničenju, tema pregovora trebalo bi da bude život ljudi na Kosovu.

"Mislim da treba ponovo da se vratimo ideji kako će svaki građanin, koji danas živi na Kosovu i Metohiji, da živi bolje. Kako da promovišemo one ljude, koji su bili pripadnici jednog naroda u ratnim vihorovima a čuvali pripadnike drugog naroda. Da opet otvorimo sve ekonomske veze i saradnju, privrednu, kulturnu saradnju, da ljudi mogu slobodno da putuju da žive i da se jednostavno ovo zaboravi, da se prestane razmišljati o granicama", rekao je Đilas.

Da postavim prethodno pitanje, kakve veze ovo ima sa onim što sam malopre napisao? Tako ću se vratiti na staro i u konverzaciji sa tobom morati da postavim još deset sporednih pitanja, na koje ću dobiti isto toliko potpuno nepovezanih odgovora i tako dok cela priča ne ode u pizdu materinu i ostane samo naslov teme koju si postavila, a koji glasi "VUČIĆ RAZVALIO ŠIPTARE!" i sija u mraku...

Da probam sa još jednim pitanjem. Kako te nije sramota?

Prosto me sramota kako je Vozd Pedev razvalio siptare. Daj da se NE ponovi, ne volim da se sramotim i brukam. :whistling:

_nobody_

Ако дође до егзодуса преосталих Срба са Ким (Не дај Боже), ботине ће још тркељисати о Вучићевим "победама".
Ја сам се забројао колико смо их пута до сада "налупали". Можда неко зна тачан/приближан резултат?

Ако дође до егзодуса преосталих Срба са Ким (Не дај Боже), ботине ће још тркељисати о Вучићевим "победама".
Ја сам се забројао колико смо их пута до сада "налупали". Можда неко зна тачан/приближан резултат?

Pa mi jos od Kumanova ( ovog zadnjeg) pobedjujemo.

А не колега, ниси схватио, "разбио је шиптаре". :dash: Остало је још да нас шиптари признају као државу, па да 2100-2200 уђемо у ЕУ и заштитимо сопствене интересе. :roll:

Pa ti sad vidi dokle smo dogurali kada bi pre Šiptari rekli "mi ne priznajemo Srbiju i nećemo ništa da dogovaramo sa tom tvorevinom", nego što bi isto rekao Vučić glede Šiptara...

Da postavim prethodno pitanje, kakve veze ovo ima sa onim što sam malopre napisao? Tako ću se vratiti na staro i u konverzaciji sa tobom morati da postavim još deset sporednih pitanja, na koje ću dobiti isto toliko potpuno nepovezanih odgovora i tako dok cela priča ne ode u pizdu materinu i ostane samo naslov teme koju si postavila, a koji glasi "VUČIĆ RAZVALIO ŠIPTARE!" i sija u mraku...

Da probam sa još jednim pitanjem. Kako te nije sramota?

idi se zali informeru i vucicu sto razvaljuje siptare..sta si se okomio na anajade..ona samo prepisuje..

Pa Djilas je na Kosovu, a to sto mi to ne znamo, kriv je Vucic jer nema ko da nas obavestava o tome.
Na drugom sam ti topiku ostavila aber, ali evo i ovde...

Зар нису Срби са КиМ "најурили" Ђиласа?

- - - - - - - - - -

Pa mi jos od Kumanova ( ovog zadnjeg) pobedjujemo.

Куку леле! А да шиптарима поклонимо вожда&екипу?

Fak dis ...

{D4CA54F9-ACF7-49D8-9AE9-25BBE1DF4D80}.png.jpg

:bljak:

Pa ti sad vidi dokle smo dogurali kada bi pre Šiptari rekli "mi ne priznajemo Srbiju i nećemo ništa da dogovaramo sa tom tvorevinom", nego što bi isto rekao Vučić glede Šiptara...

Непогрешиви вођа нас је довео у ту ситуацију. Док он забавља рају са "оштрим" одговорима шиптарима&западним менторима које нам преносе разне "анејадне", његова екипа паја остатак земље.

Па, да. Кретен баци коску преко идиота који штампају новине и сви одма скоче, тригеровани. А нико, буквално нико из опозиције, позиције, грађана, осим дела цркве ни да зуцне. Плаћеници и ботови се не рачунају.

ko da zucne? u Vranju idiot snsovski organizuje predavanje americkih vojnika o NATO, ugimnaziji...i jbt svi cute

Back