Vučić prelomio - biće izbori u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e, pa to se ti varas, ne mora, cilj je samo da doakamo aljeku siftaru, a zasto? jer je ljigavac kakav nismo ni znali da moze da postoji, stvar je postala licne prirode, dali smo mu nadimak AVtihrist, da vi manje misaoni pozurite sa poimanjem, o cemu se ovde zapravo radi

stvar je odavno postala licna, ili on ili ja, nema kompromisa, i to studenti znaju, pitaj ih ako meni ne verujes
Не бих поново да гледам неуспех преокрета покушаног 5. октобра.

И даље тврдим да је свако слепило погрешно.

:deda2:
F4AC3E9D-12CC-461C-89D3-69CF340F5A19.jpeg

A ti si odakle? Zanimljivo kako su sve ove komsije na forumu protiv srpskog izdajnika, ja iskreno ne bih imao ista protiv da neki Hrvat izda njihove interese

Vidi, ja znam da ste vi botine operisani od osnovne pristojnosti, znam i da radite za najveće izdjnike u istoriji Srbije... ali sam naivno očekivao da bar toliko poznajete sopstveni jezik da po njemu možete da procenite odakle je neko. Ali vaše neznanje i odsustvo analitičkih sposobnosti su bezgranični, po svemu sudeći.

A sta neko ocekuje nakon promene vlasti 1500e prosek plate, blagostanje, pad inflacije, oprost dugova?
SNS je unistio institucije ima da se batrgamo 10 godina da dodjemo na nulu. Jos jedna izgubljena generacija.

Tako je.

Kad bagra padne, mnogo šta će nam biti teže. Za početak, ostaćemo bez glavnog izvora prihoda države - novca od kriminala.

Sećate se onog Vučićevog "imamo mi para" u vreme korone, kad mu se Jovana Joksimović smejala "Pa odakle nam, predsedniče?"

E pa odatle - najveći prihodi su od narko-dolara i šverca ilegalnih energenata u Evropu iz Emirata kroz Srbiju pa potom preko Hrvatske. Štošta o tome je u pisanom obliku ostavio iza sebe pokojni Vladimir Cvijan - znate onaj što je sam sebi naneo višestuke prelome pre nego što se bacio s mosta i udavio u reci u januaru 2018, o čemu je javnost obaveštena tri godine kasnije.

Poslednja izmena:

Back