Vučić prelomio - biće izbori u Srbiji

S obzirom na to da se on neće kandidovati na sledećim izborima, velika je verovatnoća da će ih taj kandidat SNS izgubiti. I zato mora paralelno sa vanrednim predaedničkim da raspiše i vanredne patlamentarne, da bi se aktivnije angažovao i isterao svoje roblje ma birališta
Nije velika ali moglo bi u teoriji da se desi, na primer ode u drugi krug sa Nestorovicem, ko zna sta bi tu ispalo. :lol:

Избори ће свакако да се одрже, мало пре или мало после. За мене то није тако важно... за мене који увек гласам.

Шта учинити да они који ретко или никако не гласају - то је питање за опозицију.
Вођина гласачка машинерија (2 милиона) је дисциплинована.
Треба сакупити више од тога.

Cim se resi pitanje NIS-a, a to je veoma uskoro… Ode on !
Прво да видимо шта ће бити са НИСом, па да кажемо.

Могао бих да замислим да Србија купи назад једно 20% а да остатак руског дела преузму Кинези.
Да не буде баш национализација, да Руси изађу, а да не буде баш избацивање или лупање вратима.

Може све да се реши дипломатијом, ако се хоће.

Шта учинити да они који ретко или никако не гласају - то је питање за опозицију.
Вођина гласачка машинерија (2 милиона) је дисциплинована.
Треба сакупити више од тога.
Šta? Kako? Pa ovde nas ubedjuju mesecima da su prošli izbori načisto pokradeni, da on nema ni 10% glasača , da će ga studenti blokaderi oduvati...
Sad ne znam šta da mislim.😁

1000011869.jpg

iz nemacke je od 2022-ge pobeglo oko 2 miliona nemaca trbuhom za hlebom.
Nista bolja situacija nije ni u Francuskoj, Italiji, Danskoj, posebno USA, engleska...............i molim da se prirodni procesi migracija japanaca, francuza, norvezana.....ne vezuju za Vucica.
Migracije su normalna društvena pojava.
A ovo što se dešava u Srbiji, a tek će, je odliv svega kvalitetnog, a to jeste upravo zbog Vučića i njegove kriminalne vladavine.

Vremenski je bitno da se parlamentarni poklope sa predsednickim, pretpostavljam da ce predsednicki kandidat biti Vucevic
Не бих рекао да ова власт тако броји.

Скупштински избори да буду током 2026., да би та влада односно мандат посланика трајали до 2030. (што дуже задржавање скупштинске већине, за сваки случај).
Председнички избори ће бити 2027., после којих сматрам савим извесним да ће вођа заменити председничку фотељу премијерском (што може да буде десет везаних мандата, ту нема ограничења).

Кога ће опозиција понудити за 2027., не знам. Не личи ми да ће направити добар посао (ако стање остане као до сада).

Migracije su normalna društvena pojava.
A ovo što se dešava u Srbiji, a tek će, je odliv svega kvalitetnog, a to jeste upravo zbog Vučića i njegove kriminalne vladavine.
Озна се извештила...
Некада су стрељали, сада те натерају да сам одустанеш од борбе (и повучеш се, тј. одселиш).

Šta? Kako? Pa ovde nas ubedjuju mesecima da su prošli izbori načisto pokradeni, da on nema ni 10% glasača , da će ga studenti blokaderi oduvati...
Sad ne znam šta da mislim.😁
700 000 чланова Партије, њихова ужа фамилија, запослени код државе... То је лако остваривих 2 милиона.

Колико опозиција може, не знам.
Треба јасно понудити програм. Не треба само викати "уа".

Најмање спектакуларна верзија има најбољу шансу да буде тачна.

Aleksandar Vučić je danas izjavio da će izaći u susret blokaderima tako što će parlamentarni izbori u Srbiji biti održani prije roka.
Da li će to biti posljednja prilika za veliki haos? Rušenje biračkih mjesta i ometanje glasanja? - pitaju se visoki funkcioner SNS-a.
A evo i kada:
https://www.sd.rs/vesti/info/vucic-...-ce-biti-odrzani-pre-roka-evo-kada-2025-11-02

Kraj sljedeće godine!!!
Daleko li je?!
то је већ рекао неколико пута, не пали се...

Back