Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.966
Nema
Klasicna lagarija umobolnika.
Dopustimo nekome ko smatra da se to zaista dogodilo da nešto saopšti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema
Klasicna lagarija umobolnika.
Pa sta moze da saopsti kad ne postoji ista zvanicno a da ne smrdi na falsifikat?Dopustimo nekome ko smatra da se to zaista dogodilo da nešto saopšti.
Pa sta moze da saopsti kad ne postoji ista zvanicno a da ne smrdi na falsifikat?
Nismo deca, pobogu![]()
Ne postoji niko osim Vučića i njegovih ćacija koji veruje da nije upotrebljeno neko zvucno oružjeDa li postoje ikakvih dokazi da su FSB ljudi došli, sproveli nekakvu istragu i napisali ovaj dokument.
Bilo kakvi (bukvalno išta)?
Je l' imamo neke precizne podatke ili potvrdu ičega?
Ne postoji niko osim Vučića i njegovih ćacija koji veruje da nije upotrebljeno neko zvucno oružje
A u tom izveštaju nema odgovora šta se zapravo desilo niti su analizirane prijave ljudi koji imaju posledice i koji su zatražili lekarsku pomoc
Dženezis je rekao da njihov LRAD nije upotrebljen i da je verovatno upotrebljeno neko zvucno oružje
Veštacka inteligencija je pronašla gomilu grešaka i nelogicnosti u tom izveštaju i sada vec cuveno slovo "LJ" kojeg nema u ruskom jeziku
Sve u svemu još jedan igrokaz Aleksandra Vučića
Ja to ne znam ..i to ostaje u sveri teorije zavere..danas su mnogi na tv-ima komentarisali baš ovo što si pitao..da li su uopšte oni bili u SrbijiDobro, ja pitah ima li ikakvih dokaza da je iko došao iz Rusije i doslovno išta uradio.
Da li je baš sve izmišljeno?
Ja to ne znam ..i to ostaje u sveri teorije zavere..danas su mnogi na tv-ima komentarisali baš ovo što si pitao..da li su uopšte oni bili u Srbiji
Što znaci da ljudi sumnjaju u verodostojnost svega toga
Pa gde ja onda živim?!Mnogo vas sa strane navija da ovde dođe do promene kursa Srbije,što se neće dogoditi.Србија је моја држава, а ти гледај свој Ћациленду, то је твоја.
Megatrone jel ti toliki problem da čoveku umesto LAŽEŠ napišeš GREŠIŠ? Deluješ nekako nezgrapno,nekulturno,bahato,a i nije u redu sa tvoje strane.Ako je negde i pogrešio,objasnio si već,i ne moraš da se naslađuješ njegovom greškom.To je odlika malih(u duši malih) ljudi,to im dođe kao duševna hrana.Nije u Wordu nego u PDF-u.
Word nije format, nego software. Format na koji se iz Word-a exportuju fajlovi je .docx.
Dakle opet lazes.
A PDF se ne moze editovati greskom i slucajno, mora se otpakovati, editovati, pa zapakovati.
I zasto bi BIA editovala ruski original?
Sada tones jos dublje, upleo si se ko pile u kuchine.
Zasto lazes?
Samo izvještaj BIA.Da li postoje ikakvih dokazi da su FSB ljudi došli, sproveli nekakvu istragu i napisali ovaj dokument.
Bilo kakvi (bukvalno išta)?
Je l' imamo neke precizne podatke ili potvrdu ičega?
Pa nije njen izvještaj.Bez delovodnog broja![]()
Nema nikakvih povreda koje su karakteristične za zvučni top.Ne postoji niko osim Vučića i njegovih ćacija koji veruje da nije upotrebljeno neko zvucno oružje
A u tom izveštaju nema odgovora šta se zapravo desilo niti su analizirane prijave ljudi koji imaju posledice i koji su zatražili lekarsku pomoc
Dženezis je rekao da njihov LRAD nije upotrebljen i da je verovatno upotrebljeno neko zvucno oružje
Veštacka inteligencija je pronašla gomilu grešaka i nelogicnosti u tom izveštaju i sada vec cuveno slovo "LJ" kojeg nema u ruskom jeziku
Sve u svemu još jedan igrokaz Aleksandra Vučića
Vučić nikome ne bi rekao "Lažeš"!Megatrone jel ti toliki problem da čoveku umesto LAŽEŠ napišeš GREŠIŠ? Deluješ nekako nezgrapno,nekulturno,bahato,a i nije u redu sa tvoje strane.Ako je negde i pogrešio,objasnio si već,i ne moraš da se naslađuješ njegovom greškom.To je odlika malih(u duši malih) ljudi,to im dođe kao duševna hrana.
Znači, ima povreda, samo nema onih karakterističnih za zvučni top!Nema nikakvih povreda koje su karakteristične za zvučni top.
Pa vidi, mogao si i ti u toj gužvi da se udariš u koljeno na neku prepreku i to bi bila poveda ali ne od države već od toga što ne gledaš ispred sebe.Znači, ima povreda, samo nema onih karakterističnih za zvučni top!
Hvala lepo!
Upotrebljeno je neko oružje koje je izazvala povrede kod ljudi!
Pa isto tako možeš reći da sam sam kriv što sam se našao na putu topovskog udara, nije me država postavila tu.Pa vidi, mogao si i ti u toj gužvi da se udariš u koljeno na neku prepreku i to bi bila poveda ali ne od države već od toga što ne gledaš ispred sebe.
Auuuu sad si me za srce ujeo i svrstao se na stranu mojih neprijatelja.Pošto je više nego očigledno da ciljaš na Rusiju,reći ću ti da nisi u pravu sa ovako prostom definicijom.Ostalo možeš pogledati na pdf Rat u Ukrajini.Ми не знамо шта се дешавало 15.3. дешавало. То је суштина. Знамо само да је председник Републике рекао да ће се све суштински разјаснити у року од 48 часова а да је дотични после седам дана позвао тајне службе.. 1. Земље која не признаје целовитост Србије. 2. Земље која је извршила оружани напад на земљу која поштује целовитост наше земље.![]()
Jel ti krivo?Niz moćnih Rusa povezanih s FSB-om dobilo srpsko državljanstvo
Znači on je dunuo, i u pravu smo kad kažemo to.Pogledajte prilog 1715879Dunuo malo a vi se ukenjali.Niste vi za revoluciju,mekano ste zamešeni.
Nije država upotrebila ništa tako, to što ti ne gledaš kud hodaš nije do države već do tebe.Pa isto tako možeš reći da sam sam kriv što sam se našao na putu topovskog udara, nije me država postavila tu.
Dakle, budući da je država upotrebila nešto što je izazvalo paniku i stampedo, snosi odgovornost što sam povredio koleno u tom haosu.