Vučić predstavio ruski izveštaj o slučaju "zvučni top": FSB radila testove na psima, tvrdi da "nisu primenjivani akustični uređaji za razbijanje učesn

Ми не знамо шта се дешавало 15.3. дешавало. То је суштина. Знамо само да је председник Републике рекао да ће се све суштински разјаснити у року од 48 часова а да је дотични после седам дана позвао тајне службе.. 1. Земље која не признаје целовитост Србије. 2. Земље која је извршила оружани напад на земљу која поштује целовитост наше земље. :hvala:

Ti ćeš da mi kažeš :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Za razliku od tebe ja znam kako izgleda stručni izveštaj i šta mora da sadrži

Sa ovim možeš dupe da obrišeš

Ponavljam, nađi jedan zvanični dokument u formatu bez potpisa i pečata
Zvanični izvještaj je arhiviran i ovo je skraćena forma za javnost. Takvih sudskih dokumenata u vidu presuda imaš na internet stranicama bezbroj sa skrivenim podacima.

I sada kada bi ti rekao da su te presude sa zatamnjenim ličnim podacima nevažeće ispao bi budala što izgleda i jesi.

Ми не знамо шта се дешавало 15.3. дешавало. То је суштина. Знамо само да је председник Републике рекао да ће се све суштински разјаснити у року од 48 часова а да је дотични после седам дана позвао тајне службе.. 1. Земље која не признаје целовитост Србије. 2. Земље која је извршила оружани напад на земљу која поштује целовитост наше земље. :hvala:
Hajde ne lupetaj molim te. Ne provaljuj se nekim terminima koje ne razumiješ.

Kome verovati vodji, Ivici ili Rusima?
Вођа, и кад чита писмо детета упућено њему, СЛАЖЕ да пише Јокић уместо Ђоковић.....па да му неко верује... :zcepanje:

Zašto bi to objavili nekom poput tebe i tebi sličnih? Ti ionako nemaš blage veze o kakvom se sredstvu i radi i kako djeluje.
шта си ти по питању документа ФСБ ? неки ''стручњак'' ?

е па ''стручњаче'' :
- да ли стварно овакве документе као што су презентовани на сајту БИЕ стварно прави ФСБ ? Да ли је то стварно ЊИХОВ официјелни документ, извештај и шта у ствари овој целој причи недостаје ? да ли се ове ради о великој лажи и манипулацији ?
Прво што требамо знати ''стручњаче'' извештаји обавештајних служби зависи од :
1.намене 2. степена тајности 3. Примаоца

Може имати различите форме али у професионалној и званичној употреби увек мора да садржи основе идентификационе елементе.
Стандардни елементи званичног обавештења извештаја неке обавештајне службе су:

- БРОЈ ПРЕДМЕТА, РЕГСИТРАЦИОНИ БРОЈ , ДАТУМ , НАЗИВ УСТАНОВЕ , ПОТПИС ОВЛАШЋЕНОГА ЛИЦА, ПЕЧАТ СЛУЖБЕ, СТЕПЕН ТАЈНОСТИ , ПРИМАОЦ

Као што видиш ''стручњаче'' ови документи који су објављени на сајту бие НЕ САДРЖЕ НИ ЈЕДАН ОД ОВИХ ЕЛЕМЕНАТА .
у старту мало чудно зар не ''стручњаче'' ?

документ направљен у 9 сати ујутру... штампан уз мајкрософт ворд пдф путем опције прит то пдф што значи да није настао као неки директни извештај из обавештајне базе јер обавештајне службе раде искључиво са серверима иѕ обавештајних база како не би нешто случајно пруцурело негде алу у овом случају су имали пдф фајл ...
корисник који је потписао документ зове се АДМИНИСТРАТОР што је нелогично и у најмању руку непрофесионално при размењивању државних и то државних безбедносних служби...

''стручњаче'' што трчиш пред руду када везе са овим немаш...

ти си овде на крсти попут селаковића у влади. у све се онај селаковић разуме, ''стручњак'' за све, па само мења министраске фотеље, некад правосуђе, па одбрана, па социјална питања па култура...

е такав си ''стручњак'' по овом питању и ти...

ја не трчим пред руду. ја сачекам чујем видим , употребим логику па закључим...

али до тог ѕакључка не служим се наклапањима већ процедурама и правилима.

ево мало погледај да ти буде јасније шта је све око овог извештаја чудно...

Poslednja izmena:
Čekaj malo, je li ti to misliš da je neko od studenata u blokadi razbijao traktore? :lol:
I da to niko, baš niko od okupljenih krimosa i džankija iz Pionirskog nije snimio, a policija nije reagovala. Da, baš to misli. 😃

I da to niko, baš niko od okupljenih krimosa i džankija iz Pionirskog nije snimio, a policija nije reagovala. Da, baš to misli. 😃

Ne znam šta je gore.

To ili ono da ima ljudi koji misle da se to dogodilo 15. marta, umesto 14.

"Неких"
1744897990088.png

шта си ти по питању документа ФСБ ? неки ''стручњак'' ?

е па ''стручњаче'' :
- да ли стварно овакве документе као што су презентовани на сајту БИЕ стварно прави ФСБ ? Да ли је то стварно ЊИХОВ официјелни документ, извештај и шта у ствари овој целој причи недостаје ? да ли се ове ради о великој лажи и манипулацији ?
Прво што требамо знати ''стручњаче'' извештаји обавештајних служби зависи од :
1.намене 2. степена тајности 3. Примаоца

Може имати различите форме али у професионалној и званичној употреби увек мора да садржи основе идентификационе елементе.
Стандардни елементи званичног обавештења извештаја неке обавештајне службе су:

- БРОЈ ПРЕДМЕТА, РЕГСИТРАЦИОНИ БРОЈ , ДАТУМ , НАЗИВ УСТАНОВЕ , ПОТПИС ОВЛАШЋЕНОГА ЛИЦА, ПЕЧАТ СЛУЖБЕ, СТЕПЕН ТАЈНОСТИ , ПРИМАОЦ

Као што видиш ''стручњаче'' ови документи који су објављени на сајту бие НЕ САДРЖЕ НИ ЈЕДАН ОД ОВИХ ЕЛЕМЕНАТА .
у старту мало чудно зар не ''стручњаче'' ?

документ направљен у 9 сати ујутру... штампан уз мајкрософт ворд пдф путем опције прит то пдф што значи да није настао као неки директни извештај из обавештајне базе јер обавештајне службе раде искључиво са серверима иѕ обавештајних база како не би нешто случајно пруцурело негде алу у овом случају су имали пдф фајл ...
корисник који је потписао документ зове се АДМИНИСТРАТОР што је нелогично и у најмању руку непрофесионално при размењивању државних и то државних безбедносних служби...

''стручњаче'' што трчиш пред руду када везе са овим немаш...

ти си овде на крсти попут селаковића у влади. у све се онај селаковић разуме, ''стручњак'' за све, па само мења министраске фотеље, некад правосуђе, па одбрана, па социјална питања па култура...

е такав си ''стручњак'' по овом питању и ти...

ја не трчим пред руду. ја сачекам чујем видим , употребим логику па закључим...

али до тог ѕакључка не служим се наклапањима већ процедурама и правилима.

ево мало погледај да ти буде јасније шта је све око овог извештаја чудно...

Takvih dokumenata imaš i na zvaničnim stranicama sudova, redukovani dokumenti bez ličnih podataka, bez broja protokola, pečata, potpisa itd.

Sada otiđi u sud i reci im da to nisu validni dokumenti da ti se malo smiju.

Takvih dokumenata imaš i na zvaničnim stranicama sudova, redukovani dokumenti bez ličnih podataka, bez broja protokola, pečata, potpisa itd.

Sada otiđi u sud i reci im da to nisu validni dokumenti da ti se malo smiju.
nemoj da lazes.

Evo presude suda u vezi uništenja nekog izbornog dokumenta, hajde mi reci ko je osuđen i koji su njegovi lični podaci? Ima li pečat na presudi?

https://vstv.pravosudje.ba/vstvfo/S/142/kategorije-vijesti/141/odluka-text/66091
nemoj se glupirati

cak i u tom vasem bosnjacko kantonalnom sudu jeziku ili kako vec postoji nesto jel de o cemu sam pisao i o cemu govori covek na videu

a to je BROJ PREDMETA pa vid cuda postoji I BROJ PREDMETA!

Broj: 89 0 K 083343 22 K

Istočno Sarajevo, 28.02.2023. godine

a to u ovom bia izvestaju nema​

Sa Reddit-a

Ma da bre, ovo je srbin prevodio sa srpskog na ruski najbolje što zna i ume. Pretrčao sam ovo kao neko kome je maternji jezik ruski, pa evo par delova koje zvuče retardirano:

1. "Оценка влияния акустического воздействия излучателей на животных проводилась на их удалении 200, 150, 100, 50 и 25 метров от источника звука."
Naježio sam se ovde ne shvatajući šta ne valja, a onda skapiram da je pisano na srpskom, pa prevedeno na pokušaj ruskog. Nema šanse da bi rus sastavio rečenicu "на их удалении". U praksi bi pisalo samo "на расстоянии".

2. "Проведён анализ предоставленных АБИ аудио и видео записей, выполненных различными устройствами фиксации (мобильные телефоны, камеры уличного наблюдения), полученные во время митинга" - "полученных" mater vam j*bem nepismenu. Osnovna škola jbt.

3. "Общая характеристика толгљк люди расположены в свободном порядке, разных возрастов, присутствуют дети." - dead giveaway koji prikazan u ovom postu. Verovatno se žurilo i nije imalo vremena dalje razmišljati kako prevesti "masu". Autor je hteo brzinski da napiše "толпы" i ispalo šta je ispalo. Btw, ceo taj pasus zvuči kao da ga je pisao kinez, a ne rus.

4. "На ряде видеофайлов видно, что несколько мужчин в черных кофтах с кашошонами" - aha, totalno mi je očekivano da je reč "капюшон" prekomplikovana za SNS prevodioce na ruski. Ko da je Žika Pavlović prevodio.

5. "какихлибо" - nema šanse da je FSB ovoliko nepismen i da pravi ovoliko grešaka.

6. "имеются явные признаки срежиссированной провокации с участием специально подготовленной группы лиц и использованием смартфонов для синхронизации движения при имитации эффекта от акустической пушки, а также блокирования скорой помощи." - brate mili. Ajde neću previše da kenjam, iako tehnički maltene može da prođe, s izuzetkom što treba "движений", а не "движения", ovo nije napisao nosilac ruskog jezika, para uši samo tako.

Ko zna šta sam još propustio. Elem izveštaj FSB-a sa Temu-a. Bez ikakvog pečata i memoranduma, bez prethodnih definicija skraćenica tipa šta je АБИ, na smešne 3 strane, sa gomilom pravopisnih grešaka i napisan toliko lenjo i brzo da svaki nosilac jezika namiriše da osoba koja je ovo pisala nije nosilac jezika i da je verovatno rađen direktan prevod sa drugog jezika

Pa hajde napiši da li na ovom dokumentu ima podataka o osuđenom i ima li pečata?
cak i u tom vasem bosnjacko kantonalnom sudu jeziku ili kako vec postoji nesto jel de o cemu sam pisao i o cemu govori covek na videu

a to u ovom bia izvestaju nema

dakle ''strucnjace'' , ima BROJ PREDMETA IMA I DATUM!

pa cemo odemo da ga potrazimo ako nas detalji zanimaju!

a toga niceg nema u onom vucicevom papircicu!

jel vidis kolko si plitak!

o boze mili kako sami nalete i padnu! eto naleteo mi sam na nogu da ga sutenm u dupe!

sta mi postavio ne znajuci da je i to dovoljno da ga potopim jer ima broj rpedmeta jer ima datum a sve to ona hartija vuciceva nema!

ajde ''strucnjace'' NE BRUKAJ SE VISE! :mazi:

nemoj se glupirati

a to u ovom bia izvestaju nema​
Nije ovo bošnjački niti kantonalni sud, broj predmeta ne mora biti sakriven.
Nema podataka o licu koje je osuđeno, ni gdje stanuje ni ličnih podataka, nema pečata i zato prestani da jedeš govna.

FSB nema broj predmeta jer se tako ne numeriše izvještaj jer skraćeni izvještaj i broj sudskog predmeta nisu isto.

a to u ovom bia izvestaju nema

dakle ''strucnjace'' , ima BROJ PREDMETA IMA I DATUM!

pa cemo odemo da ga potrazimo ako nas detalji zanimaju!

a toga niceg nema u onom vucicevom papircicu!

jel vidis kolko si plitak!

o boze mili kako sami nalete i padnu! eto naleteo mi sam na nogu da ga sutenm u dupe!

sta mi postavio ne znajuci da je i to dovoljno da ga potopim jer ima broj rpedmeta jer ima datum a sve to ona hartija vuciceva nema!

ajde ''strucnjace'' NE BRUKAJ SE VISE! :mazi:
Pa nema izvještaj FSB broj predmeta.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa nema izvještaj FSB broj predmeta.

Svaki službeni dokument ima svoj broj, zavodni broj, jednoznačnu identifikaciju.
Ali kako bi to bukva kao ti mogla da zna

Tri lista A4 bez ikakvog formata, zaglavlja, naslova su tebi izveštaj

Svaki službeni dokument ima svoj broj, zavodni broj, jednoznačnu identifikaciju.
Ali kako bi to bukva kao ti mogla da zna

Tri lista A4 bez ikakvog formata, zaglavlja, naslova su tebi izveštaj

Ima svaki službeni dokument i zavodni akt svoj broj ali redukovana verzija ne mora da ima kao što sudska presuda nema podatke o osuđeniku tako ni javni izvještaj ne mora da ima podatke o licima koja su provela istragu.

Izvještaj je objavila BIA i ona ima originalni dokument sa svim podacima.
Naravno da ga neće objaviti javno već samo rezultate a FSB nije služba države Srbije već nalaz istrage strane službe!!!! Oni su strikno redukovani u svakoj državi.

Back