- Poruka
- 23.727
Ne razumem šta ste hteli reći ovom opaskom. I nema potrebe za persiranjem, svi smo "svoji" ovde, na ravnoj nozi. Svako dobro.
Ne, nisam ti persirao. Da sam želeo da ti persiram bilo bi Vi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem šta ste hteli reći ovom opaskom. I nema potrebe za persiranjem, svi smo "svoji" ovde, na ravnoj nozi. Svako dobro.
И ја би да ме Жаке урнише. Де да се јавим?Urniše ga Žaki!!!
Baš si opasan!!!И ја би да ме Жаке урнише. Де да се јавим?
Da gledam Srbe.Dosta mi je Srba.Treba da pogledaš tu emisiju
Da vidiš ponašanje sudije ustavnog suda (a i profesora ustavnog prava) prema dami, koleginici.
Pajtić :Moliće da mu se dozvoli da napusti zemlju.Za to je već kasno
-U-?Da gledam Srbe.Dosta mi je Srba.
Kako sad mlakonje, a ovamo su teroristi, nasilnici, nešto ti nije prijao sendvič, ne znaš šta pišeš.Da vidimo od čega su sastavljeni.
Ali ni ja ne verujem da ce se odazvati.to su mlakonje sve
@Тихи je do sada pravdao nasilje sns recimo onaj slucaj prebijanaj devojke bejzbol palicom od strane narko jurisnika...
Pa nije malo još 27 godinaМатори, издржао си 13 година без ТВ дуела, издржи још ово мало што ти је остало.
Виљушка, у реду је. Одмори.@Тихи je do sada pravdao nasilje sns recimo onaj slucaj prebijanaj devojke bejzbol palicom od strane narko jurisnika...
tihi, pazi sta radis... znas odgovornost i to... jel i ovo pravdas ?
robije ?Pa nije malo još 27 godina![]()
Kako sad poziv na debatu, a vec mesecima ih naziva, teroristima, stranim placenicima i domacim izdajnicima, i jos kojekakvim drugim idiotarijama.