Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
LOLPa kad je Nemacka propala
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LOLPa kad je Nemacka propala
...
- Rusi, ok oni su Evropljani
...
Ja vise to opisujem kao neki brlog svinja ili staluискрено - не водим туђу бригу, али по причи свих у србији, мислим да је тамо јако тужно и ружно,
заправо србија је један експеримент неког новог менгелеа, који трује рају радио таласима, храном, водом, микоплазмама, глупим вестима...
мислим искрено да би сви побегли да имају могућност..
Nije
Zato je na TV izjavio da je on najveci Pederr u SrbijiGospodin Vučić nikada ne laže, on samo Istinu govori Narodu !!!
Do neke ...2032....Sta mislite, do kad Vuçiç moze da laze narod ovako, dokle ce da se nada napacena raja i krezavi glasaci Kulama, Expu i Gradovima u kojima lete leteci tanjiri, ili bese leteci taksi zaboravio sam
Sve ok, ali ako odemo dalje filozofsko-sustinski treba misliti koji sistem hranis...
Ne kazem...nema "nevinih"...svi smo u naopakom sistemu globalno, a hranimo isti...a sanjamo o boljem...i kao prizeljkujemo ga
E pa PRC...
...
Baš bih voleo da znam čime se baviš kada si tako ubeđen da ti eto ne hraniš tuđi sistem a prtogramer koji sedi u Srbi i radi za USA kompaniju hrani USA.

Razlika izmedju Hrvatske i Srbije je što su u Srbiji svi složni, predsjednik, vlada, parlament, sud, milicija, armija, svi su na istoj liniji, liniji napretkaNe kažem da svi pogrešno glasaju, kao što ni u Hrvatskoj ne glasaju svi loše, ali bilo bi dobro kada oni koji Republici Srbiji ne žele dobro, na dan izbora ostanu doma kao što su i zadnjih 12 godina, po mogućnosti u još puno većem broju.
И само сиромашан,обесправљен Роб ће бити послушан Роб без жеље,воље,хтења и иницијативе да се нешто промени.Pre mislim da je obrnuto da svako normalan želi da pobegne odavde jer neće svi da misle kao Vučić i da budu članovi njegive stranke da bi dobijali diplome i poslove i bogatili se preko noći....za ove druge vučić je bog koji im je omogućio sve i oni će ostati u zemlji i uradiće sve po svaku cenu da nikada ne padnu sa vlasti pod plaštom lažnog patriotizma i narodnog jedinstva da svi moraju da misle kao veliki vođa i božanstvo vučić
Opisao si prosecnog gradjanina Srbije.И само сиромашан,обесправљен Роб ће бити послушан Роб без жеље,воље,хтења и иницијативе да се нешто промени.
све са медија читајте обрнуто,
значи 81% хоће напоље!
На тебе једног неколико њих ће да оде. У мањини сте.Jedan sam od onih koji su se vratili a smatram sebe mladim![]()
Турци...да није њих стао би у Србији грађевински сектор, и не би се оволико градило и прали новци.- Nepalci vec kontrolisu (tj bez njih bi stao) GSP...a sa soferima uvek moras biti dobar...ako zelis da stignes bilo gde
- Indijci kontrolisu (tj bez njih nema) svu dostavu Glovo/Volt...(a mnogi navikli da jedu putem iste...), pa i sa njima ko tako jede mora takodje biti dobar da ne ostane gladan
Uspešno smo uništeni da mi, ej mi ovakvi, nekom budemo spas za zivot.
Da se osvrnemo, jedna nezapazena Izjava od meseca marta, uobicajeno lupetanje Predsednika Vuçiça al posto je Svaba izbacio neke analize ovih dana, a Nemac je uvek vrlo temeljan u analizama, a nase Vreme prenelo ukratko, vredi se osvrnuti na ova sizofrena cepanja Velikog Ajatolaha Vucica i njegovih suportera, u prvom redu Staljina sa Drinjace
Eldorado u najavi cim Kanadjani otvore te rudnike zlata i litijuma
E sad, Svaba ima malo drugacije misljenje, zasnovano ipak na realnosti
Smanjivanje broja stanovnika
Analiza: Bez useljavanja, Srbija neće moći da reši demografsku krizu
02. maja 2024, 20:45I.M. / DW
Linkovi za Sotonu posto on to voli po PS-u
B92
https://www.b92.net/biz/srbija/vest...lanira-povratak-iz-inostranstva-u-srbiju/vest
I Vreme
https://vreme.com/vesti/analiza-bez...-balkana-nece-moci-da-rese-demografsku-krizu/
Sta mislite, do kad Vuçiç moze da laze narod ovako, dokle ce da se nada napacena raja i krezavi glasaci Kulama, Expu i Gradovima u kojima lete leteci tanjiri, ili bese leteci taksi zaboravio sam
Nije autorska.
Lepo i srećno ovde. Odakle i posle koliko dugo vremena? Šta se promenilo od odlaska do povratka? Za i protiv. HvalaJedan sam od onih koji su se vratili a smatram sebe mladim![]()
Kanada posle 20+ godinaLepo i srećno ovde. Odakle i posle koliko dugo vremena? Šta se promenilo od odlaska do povratka? Za i protiv. Hvala