- Poruka
- 24.816
Nemaju dugogodišnju praksu kao mi.Ma jok ...pakao je sada tamo do te mere da prosto ljudi ne znaju šta da rade i kako da prežive a nisu na to navikli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaju dugogodišnju praksu kao mi.Ma jok ...pakao je sada tamo do te mere da prosto ljudi ne znaju šta da rade i kako da prežive a nisu na to navikli
definitivnoNemaju dugogodišnju praksu kao mi.
90'ih na beogradskom univerzitetu i srednjim školama nisi mogao da nađeš slobinog pristalicu satelitom...džaba mu bila sva propaganda,ratovi,nejač u kolonama,mediji i direktne zapadne bombe na glavu. Profesori bili stožer opozicije.Ovo su već smišljene vučićeve fabrike laži preko medija sa ciljem da se posebn mladi uče pogrešnim vrednostima i totalno pogrešnoj istoriji i mitomaniji da bi se lakše manipulisalo i vladalo nad njima..i gebels bi mu pozavideo na tome
Nemaju dugogodišnju praksu kao mi.
Људи се веселе, а нису тмурни и мрачни као на Н1 и Нова С.
N1 ne emituje Cigansku mecku kako djuska uz pleh muzikuЉуди се веселе, а нису тмурни и мрачни као на Н1 и Нова С.
Pa ili to, ili da cerku udas za Ahmeda Alija iz KarachijaPut da svaki zitelj Srbije ima 100ha i 10 stanova u BG....
Samo treba sacekati da ostalima prekipi...
Такву музику емитују Гранд Тв(3 канала) и ИДЈ, а то су сестринске СББ телевизије Н1 и Нова С.N1 ne emituje Cigansku mecku kako djuska uz pleh muziku
ja sam bukvalno mislio na cigojnersku mecku kako igra uz muzikuТакву музику емитују Гранд Тв(3 канала) и ИДЈ, а то су сестринске СББ телевизије Н1 и Нова С.
znaci mozemo ocekivati da dobije neku funkciju uskoro, Kosarkaski savez, ili u Partizanu
Sve i da se vrate, tj da je u pravu, to je zato sto je TAMO LOSE a ne zato STO JE OVDE DOBRO.
Da se osvrnemo, jedna nezapazena Izjava od meseca marta, uobicajeno lupetanje Predsednika Vuçiça al posto je Svaba izbacio neke analize ovih dana, a Nemac je uvek vrlo temeljan u analizama, a nase Vreme prenelo ukratko, vredi se osvrnuti na ova sizofrena cepanja Velikog Ajatolaha Vucica i njegovih suportera, u prvom redu Staljina sa Drinjace
![]()
Eldorado u najavi cim Kanadjani otvore te rudnike zlata i litijuma
E sad, Svaba ima malo drugacije misljenje, zasnovano ipak na realnosti
Smanjivanje broja stanovnika
Analiza: Bez useljavanja, Srbija neće moći da reši demografsku krizu
02. maja 2024, 20:45I.M. / DW
Linkovi za Sotonu posto on to voli po PS-u
B92
https://www.b92.net/biz/srbija/vest...lanira-povratak-iz-inostranstva-u-srbiju/vest
I Vreme
https://vreme.com/vesti/analiza-bez...-balkana-nece-moci-da-rese-demografsku-krizu/
Sta mislite, do kad Vuçiç moze da laze narod ovako, dokle ce da se nada napacena raja i krezavi glasaci Kulama, Expu i Gradovima u kojima lete leteci tanjiri, ili bese leteci taksi zaboravio sam
Nije autorska.
Nema kintu, pa mora.znaci mozemo ocekivati da dobije neku funkciju uskoro, Kosarkaski savez, ili u Partizanu
Nije samo do kinte, nije on ni previse bistar.Nema kintu, pa mora.
Ma znam za kintu se zezam. Znam i ovo drugo. Vidi se da je buzdovan kao vecina sportista koji su uzeli neku lovu u košarci i fudbalu. Ima ih ovde za izvoz.Nije samo do kinte, nije on ni previse bistar.
Pa imas statistike o iseljavanju, ali one nisu potrebne. Dovoljna je izjava svedokaVreme je očigledno vršilo anketu ili se oslonilo na nemačke izvore, koji prenose zainteresovanost utvrdjenu na osnovu teškog zaljubljenosti u srpske izbacivače djubreta i tetki za čuvanje baba...kako znati šta je laž? uvek lažovi sami kažu...recimo ovaj jadnik sam kaže da svetu (njegovom) srbija nije interesantna i ništa joj ne znači, a onda taj svet, kao, sprovede projekt utvrdjivanja zainteresovanosti mladih (koji još i nemaju radnu dozvolu za stalno, pa ni boravak rešen). Dakle još jedna lažovčina koja će promeniti nick i pričati novu laž....