Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad je gore nego '90-tih!

Čeko' sam te dete da vidim kad ćeš se pojaviti s odgovorom ?
Mislio sam da si dosledna principima i da ćeš me stvarno staviti na ignore.

Inače, da danas tvoji prijatelji ili rodjaci idu na neka ratišta, da ginu, da ti ćale ima 2 eura platu, da nemaš Metroe, Maxije, Tempa, Univere....onda bi bilo gore danas, jer je 21. vek

I da, plate su bile 2 marke.

Dragi Braki, i danas se veliki broj ljudi hrani po kontejnerima to nije ništa posebno čudno s obzirom na celokupni životni standard. A da se živelo mesec dana to su priče za malu decu, tome više ne veruju ni mala deca. Da, za mesec dana ti kupiš jednu sardinu ili paštetu za te dve marke, i razvučeš je dva dana i onda ostalih 28 dana ili koliko već, gladuješ?! Pa onda si i ti medicinski fenomen kao i Toma Nikolić. Sećam se i ja 90tih, i što kaže picololeone - SAD JE GORE NEGO 90tih...

208613_1822148847067_1640583208_1745481_4340059_n.jpg

То стање нико од актуелних политичких партија не жели да промени па ни СНС, не мислиш ваљда да су за промене Карићи, Веља Илић, Пелевић, Вулин?

Ne mislim, i daleko sam od podrske Tominoj politici, ali majku mu,zar nijedan politicar iz opozicije nista nije mogao da se seti da preduzme protiv vladsti, nego samo (neskolovani) Toma ovim strajkom, pa ma kakva farsa bio?

Dragi Braki, i danas se veliki broj ljudi hrani po kontejnerima to nije ništa posebno čudno s obzirom na celokupni životni standard. A da se živelo mesec dana to su priče za malu decu, tome više ne veruju ni mala deca. Da, za mesec dana ti kupiš jednu sardinu ili paštetu za te dve marke, i razvučeš je dva dana i onda ostalih 28 dana ili koliko već, gladuješ?! Pa onda si i ti medicinski fenomen kao i Toma Nikolić. Sećam se i ja 90tih, i što kaže picololeone - SAD JE GORE NEGO 90tih...

Zašto ? Misliš, mogla si devedesetih da kupiš Mercedes SL za 100 maraka, a danas moraš 30 hiljada eura ?
Da, plate su bile 2 marke.

oko 22, rekao bih

al pošto on nije video penzose koji se masovno hrane po kontejnerima i tuku mačke jer im kradu hleb to se nije ni desilo, zato kad' se rodiš, treba da znaš da je bilo nešto i pre tebe
i kad' stasaš, možda se nešto dešavalo i pre tebe, i umesto što misliš da si pametan treba da se zapitaš da li si realan pre bilo kakvih zaključaka

Ne mislim, i daleko sam od podrske Tominoj politici, ali majku mu,zar nijedan politicar iz opozicije nista nije mogao da se seti da preduzme protiv vladsti, nego samo (neskolovani) Toma ovim strajkom, pa ma kakva farsa bio?

U Srbiji nema opozicionih stranaka jer su svi političari u udobnim pozicijama i na platnom spisku interesnih grupa koje se ovde popularno zovu tajkuni.

Poslednja izmena:
al pošto on nije video penzose koji se masovno hrane po kontejnerima i tuku mačke jer im kradu hleb to se nije ni desilo, zato kad' se rodiš, treba da znaš da je bilo nešto i pre tebe
i kad' stasaš, možda se nešto dešavalo i pre tebe, i umesto što misliš da si pametan treba da se zapitaš da li si realan pre bilo kakvih zaključaka

A toga danas nema a?

Па зато што је свестан да поседује критичну масу, е сад да ли се ради о манипулацији незадовољством попут оне од 5. октобра 2000. време ће показати, мада сам мишљења да нам пут у ЕУ доноси дугу и тешку агонију...

e, da..pošto si verovatno moja ravničarka, Novi Sad nikad nije bio življi, a devedesetih je bio mrtav i prazan grad, bez većine onoga što ima danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back