Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A, je l' isao u WC? Jesu li i kamere isle sa njim? Mozda je tamo pio vodi? Ne moze, to se ne vazi.

toilet.jpg

Govorim samo o lošem primeru. Recimo, Šešeljevo gladovanje je imalo smisla, bilo je od sudbinskog značaja za njega pa je stoga posegao za takvim rešenjem. Šta je sudbinsko za rok od pola godine ?

Sutra će neki kreten da se polije benzinom ispred skupštine po pretnjom da se zapali i da traži od Tome da podnese ostavku ? I ? On bi podneo ostavku na takvu ucenu ?
Aman, covece to je njegov LICNI cin!
Bilo je "kretena" koji su sebe sakatili da bi skrenuli paznju na svoje lose materijalno i svako drugo stanje, meni nije palo na pamet da to isto ucinim. Da jeste, ne bih cekala niciji primer, uradila bih to i tacka.
Priznajem da je Kostunica pametniji, cuti, sedi i ceka da mu se vlast ponudi na tacni, dosad je uvek bilo tako, sto ne bi bilo tako i ubuduce?
Ali, nismo svi isti, da jesmo, morali bi se samoubiti iz ciste dosade, ako nista drugo!

Ајде да резимирамо ....

Прво, о чему причамо ?
- О ванредним изборима
који би макар из далека
ојађеном народу пружали перспективу
да ће макар на кратке стазе
осетити побољшање елементарних услова живота или
- О пукој жељи вечите друге виолине
да се пре јесени домогне дела власти
јер уколико се (и када се) врати Шешељ
нигде га више неће бити ?

Па даље,
шта се ванредним изборима
тренутно,
а и на дуже стазе
добија, а шта губи ????

Па још даље,
каква би то Држава,
каква би власт
која је, чињеница је, на демократским изборима добила поверење народа (можда не у овом саставу)
која би подлегла ултиматуму било кога,
па чак и Томе Николића ???
Да ли то значи да би након избора,
уколико Тадић остане без власти,
он требао да штрајкује глађу и жеђу,
а да Тома брже боље,
из хуманитарних разлога
поднесе оставку и распише нове изборе ?

За сада довољно питања,
очекујем одговоре ...

Ma pusti Strelu, vi's da hoce da se gurne u neki upravni odbor.

Njoj objasnjavas... :roll:

Aman, covece to je njegov LICNI cin!
Bilo je "kretena" koji su sebe sakatili da bi skrenuli paznju na svoje lose materijalno i svako drugo stanje, meni nije palo na pamet da to isto ucinim. Da jeste, ne bih cekala niciji primer, uradila bih to i tacka.
Priznajem da je Kostunica pametniji, cuti, sedi i ceka da mu se vlast ponudi na tacni, dosad je uvek bilo tako, sto ne bi bilo tako i ubuduce?
Ali, nismo svi isti, da jesmo, morali bi se samoubiti iz ciste dosade, ako nista drugo!

U redu je to što je to njegov lični čin. Žao mi je što se ne razumemo.

Ti poštuješ taj čin a ja ga odbacujem jer ne mislim da cilj tako nešto zavređuje.

Koliko god da je to lični čin, Toma je javna ličnost i njegovi "lični činovi" nikad neće biti samo lični. Ne dopada mi se taj njegov primer. Ja ću bez obzira svoj glas dati njegovoj partiji i navijaću da pobede i naprave koaliciju tako da žuti izgube. Međtum, čak i dok je bio radikal (za koje sam od danas glasao) javno sam govorio da treba da se penzioniše i ode iz politike, sada sam u to još uvereniji i žao mi je što je baš on na čelu stranke koja za mene predstavlja slamku spasa ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back