Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koštunica: Razmotriti izbore

IZVOR: BETA

Beograd -- Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica pozvao je vlast u Srbiji ra razmotri zahteve za raspisivanje izbora.

On je vlasti da bez ostrašćenosti još jednom "ozbiljno razmotre" zahtev opozicije za raspisivanje vanrednih izbora.

Koštunica je rekao da su "izbori unutrašnja stvar Srbije i da je nepotrebno sakrivati se iza EU".

"Nepotrebno je i veoma štetno da se vlast zaklanja iza EU i da izbore vezuje za dobijanje statusa kandidata, jer su izbori unutrašnja stvar Srbije i izbori treba da posluže da dobijemo odgovornu vladu koja će izvući zemlju iz teške krize", rekao je Koštunica agenciji Beta.

On je rekao da su izbori u demokratskim državama pravno sredstvo za rešavanje krize i da je u Srbiji došlo vreme za raspisivanje vanrednih parlametarnih izbora, jer se zemlja nalazi u dubokoj političkoj i ekonomskoj krizi.

"Vlast treba da prekine sa olakim kvalifikacijama i omalovažavanjem štrajka glađu u koji je stupio predsednik SNS-a Tomislav Nikolić. Veliki broj građana zahteva izbore i zato je neophodno da se vlast ozbiljno i odgovorno odnosi prema svojim građanima", ocenio je Koštunica.

Prema njegovoj oceni, sadašnja vlast u Srbiji pravila je brojne ustupke stranim centrima moći i trebalo bi da razmisli i da izađe u susret svom narodu koji u značajnom broju zahteva izbore.

A reci mi ,sta ocekujes da ce se desiti ako Tadic ne prihvati Tomin ultimativni zahtev ,i ako se nedaj boze ,desi tragedija?

Velja je izjavio da od utorka krecu nove akcije i da je nekoliko ljudi u nekoliko odbora i SNS-a i NS, stupilo u strajk gladju a d to nije dobro...Potrebna je snaga za narene korake...
Ne ocekujem nista, navikla sam. Zelela bih da mogu reci Tomi da nije vredno truda, da je potreban svojoj porodici, ali ne mogu.
Danas su Sveti Cveti, nadam se da ce ga neko urazumiti da odustane ali ni to ne sa sigurnoscu.

Ono sto je u Bozjim rukama nije u mojim.
Pijatan dan...

Pritvorenici štrajkuju glađu

IZVOR: TANJUG

Beograd -- Uprava za izvršenje krivičnih sankcija saopštila je da 817 pritvorenika u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu od juče odbija da uzme hranu.

U saopštenju se navodi da štrajkači imaju zahteve koji su u najvećoj meri vezani za sudstvo.

"Uprava Okružnog zatvora u Beogradu je dobila izvesne zahteve pritvorenih lica koji su, u najvećoj meri vezani za nadležnost sudstva, dok je manji broj vezan za rad uprave ustanove", ističe se u saopštenju i navodi da hranu ne uzimaju 750 muškaraca i 67 žena.

U pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu trenutno se nalazi oko 1.450 pritvorenih lica, od kojih je 67 pritvorenica, to jest pritvorenih lica ženskog pola.

Situacija u Okružnom zatvoru u Beogradu potpuno je mirna, kako se ističe, bez bilo kakvih incidenata, a sve ostale redovne aktivnosti odvijaju se u skladu sa propisima.

Upravnik Okružnog zatvora u Beogradu i njegovi saradnici u stalnom su kontaktu i razgovoru sa pritvorenim licima, koji su istakli da nemaju nikakve zamerke na odnos pripadnika službe za obezbeđenje prema njima, navodi Uprava.

Kako je saopšteno, o svemu navedenom obavešten je predsednik Višeg suda u Beogradu, koji će od ponedeljka, sa svojim saradnicima, posetiti i razgovarati sa pritvorenim licima.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija i Okružni zatvor u Beogradu već sprovode mere koje su u domenu objektivnih predloga pritvorenih lica.

Očekuje se skori završetak renoviranja stare zgrade u Padinskoj skeli i završetak radova na tamošnjoj novoj ustanovi, što će u znatnoj meri rasteretiti ostale ustanove, a naročito Okružni zatvor u Beogradu.

Tokom prošle nedelje, završen je teneder koji je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala radi odabira izvođača radova za zgrade u Padinskoj skeli, u koju će se za oko tri meseca smestiti 250 pritvorenih lica, a u novoj ustanovi u Padinskoj skeli moći će da se smesti još 500 lica lišenih slobode.

"Ova dva objekta biće potpuno u skladu sa standardima o poštovanju ljudskih prava", navodi se u saopštenju i ističe da Uprava za izvršenje krivičnih sankcija nastavlja da ulaže maksimalne napore kako bi se uslovi u svim ustanovama poboljšali i približili svim evropskim standardima.

U redu je to što je to njegov lični čin. Žao mi je što se ne razumemo.

Ti poštuješ taj čin a ja ga odbacujem jer ne mislim da cilj tako nešto zavređuje.

Koliko god da je to lični čin, Toma je javna ličnost i njegovi "lični činovi" nikad neće biti samo lični. Ne dopada mi se taj njegov primer. Ja ću bez obzira svoj glas dati njegovoj partiji i navijaću da pobede i naprave koaliciju tako da žuti izgube. Međtum, čak i dok je bio radikal (za koje sam od danas glasao) javno sam govorio da treba da se penzioniše i ode iz politike, sada sam u to još uvereniji i žao mi je što je baš on na čelu stranke koja za mene predstavlja slamku spasa ...

"Бити велик није рад' великог циља кренути се, него с величином моћи за једну сламку кренути у борбу, кад је на коцки част." Шекспир

http://www.naslovi.net/
Idi na sajt bilo kog ponuđenog izvora. Na svakoj strani na udarnom mestu se nalazi to đubre lažovsko

Списак оних који су за мене ђубрад, цркотине, смрадине,лажовчине, лопине.......................... другачији је од твог.

А ускоро ћемо видети, колико су бројнији они који имају списак сличан мом. :mrgreen:

Velja je izjavio da od utorka krecu nove akcije i da je nekoliko ljudi u nekoliko odbora i SNS-a i NS, stupilo u strajk gladju a d to nije dobro...Potrebna je snaga za narene korake...
Ne ocekujem nista, navikla sam. Zelela bih da mogu reci Tomi da nije vredno truda, da je potreban svojoj porodici, ali ne mogu.
Danas su Sveti Cveti, nadam se da ce ga neko urazumiti da odustane ali ni to ne sa sigurnoscu.

Pijatan dan...

Koštunica: Razmotriti zahtev za raspisivanje izbora

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica pozvao je danas vlast u Srbiji da bez ostrašćenosti još jednom ozbiljno razmotri zahtev opozicije za raspisivanje vanrednih izbora

"Nepotrebno je i veoma štetno da se vlast zaklanja iza EU i da izbore vezuje za dobijanje statusa kandidata, jer su izbori unutrašnja stvar Srbije i izbori treba da posluže da dobijemo odgovornu vladu koja će izvući zemlju iz teške krize", rekao je Koštunica agenciji Beta.

On je rekao da su izbori u demokratskim državama pravno sredstvo za rešavanje krize i da je u Srbiji došlo vreme za raspisivanje vanrednih parlametarnih izbora, jer se zemlja nalazi u dubokoj političkoj i ekonomskoj krizi.

"Vlast treba da prekine sa olakim kvalifikacijama i omalovažavanjem štrajka glađu u koji je stupio predsednik SNS-a Tomislav Nikolić.

Veliki broj građana zahteva izbore i zato je neophodno da se vlast ozbiljno i odgovorno odnosi prema svojim građanima", ocenio je Koštunica.

Prema njegovoj oceni, sadašnja vlast u Srbiji pravila je brojne ustupke stranim centrima moći i trebalo bi da razmisli i da izađe u susret svom narodu koji u značajnom broju zahteva izbore.
:whistling:

"И кад се молиш Богу, не буди као лицемери, који радо по зборницама и на раскршћу по улицама стоје и моле се да их виде људи. Заиста вам кажем да су примили плату своју."

"А кад постите, не будите жалосни као лицемери; јер они начине бледа лица своја да их виде људи где посте. Заиста вам кажем да су примили плату своју."

"А сва дела своја чине да их виде људи: раширују своје амајлије, и граде велике скуте на хаљинама својим."

Pijatan dan...

za mene je grijeh pominjati boga u kontekstu sa politikom i tomom.to je cak uvredljivo. politika je uvijek imala znak jednakosti sa kurvom.ako je tako onda stavi znak jednakosti izmedju đavola, politike i tome.ta slika je realna. :rtfm:

Списак оних који су за мене ђубрад, цркотине, смрадине,лажовчине, лопине.......................... другачији је од твог.

А ускоро ћемо видети, колико су бројнији они који имају списак сличан мом. :mrgreen:
A sta , kao ovi iz SNS-a su fini neki, patriote, zele nam dobro?

Ово је у фундаменту смешан маркетиншки потез Николића, али Тадићу и банди није нимало пријатно. Најбоља варијатна би била да гробар пандркне од жеђи, а Тадић да сноси одговорност за његову смрт. Милина једна преминуо биолошки, а други политички.

Poslednja izmena:
Ово је у фундаменту смешан маркетиншки потез Николића, али Тадићу и банди није нимало пријатно. Најбоља варијатна би била да гробар пандркне од жеђи, а Тадић да сноси одговорност за његову смрт

:ok:

I corava koka poneko zrno ubode, al'cisto sumnjam i to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back