Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, svi se nadamoda hoce i da ce Toma crci.

Pogrešno si me shvatila, ne želim ja da Nikolić "crkne", samo sam rekao da se on neće "žrtvovati" za Srbiju.

Sigurno ima plan "B", ako se nije dogovorio sa Tadićem, onda možemo da očekujemo da će ljekarski tim brzo da reaguje.

Evo šta kažu ljekari...

Prema rečima načelnice Odeljenja za higijenu ishrane Kliničkog centra Srbije Jelene Gligorijević, čovek koji ne unese tečnost u organizam nakon 48 sati pada u nesvest, posle čega lekari po zakonu moraju da intervenišu davanjem infuzije, samim tim i vode
.

Tako da očekujem da ova farsa bude ubrzo završena.

gdje vidis ozbiljnost u njegovom postupku?
sto se mene tice ja mu porucujem da izdrzi do kraja.

I ja sam sa njim od pocetka, pa cemo na kraju valjda da slavimo...

Gledam juče baš tu ženicu finu, doteranu, našminkanu, obučenu....koliko ta žena ima debeli obraz ( ko matora krmača kožu ), da se pojavi pred narodom, a na sebi u odelu ima samo par hiljada eura, bez nakita....i priča o teškom životu ???

Opet ti protiv zivotinja. Zar ne mozes da kazes ko neka ofucana opajdara. Na primer? Eto, to njoj bolje stoji, a ne da vredjas krmace.

Pogrešno si me shvatila, ne želim ja da Nikolić "crkne", samo sam rekao da se on neće "žrtvovati" za Srbiju.

Sigurno ima plan "B", ako se nije dogovorio sa Tadićem, onda možemo da očekujemo da će ljekarski tim brzo da reaguje.

Evo šta kažu ljekari...

Prema rečima načelnice Odeljenja za higijenu ishrane Kliničkog centra Srbije Jelene Gligorijević, čovek koji ne unese tečnost u organizam nakon 48 sati pada u nesvest, posle čega lekari po zakonu moraju da intervenišu davanjem infuzije, samim tim i vode
.

Tako da očekujem da ova farsa bude ubrzo završena.

Ali Toma je principijelan, tako da ce to odbiti. Reci ce: "Fuj, necu infuziju, hocu izbore!" i nastavice dok ne crkne.

Ајде да резимирамо ....

Ајде.... :lol:

Прво, о чему причамо ?
- О ванредним изборима
који би макар из далека
ојађеном народу пружали перспективу
да ће макар на кратке стазе
осетити побољшање елементарних услова живота или
- О пукој жељи вечите друге виолине
да се пре јесени домогне дела власти
јер уколико се (и када се) врати Шешељ
нигде га више неће бити ?

Причамо о ванредним изборима, који су овој нашој земљи потребни као ваздух.
То око Шешељевог повратка, а ја му иначе желим да се што пре врати, нема везе са овом причом. Шешељу свака част, веома ми је симпатичан, али мораш да будеш свестан, да је он у политичком смислу потрошен. Он је у политичком смислу прошлост.
Не бих се упуштала у прогнозе колико радикали могу да освоје гласова са Шешељем, али могу да ти гарантујем, да позицију СНС-а, као најјаче странке (не само опозиционе) неће угрозити.

Па даље,
шта се ванредним изборима
тренутно,
а и на дуже стазе
добија, а шта губи ????

Рекох већ, ови морају да оду уколико ми желимо да живимо.

Па још даље,
каква би то Држава,
каква би власт
која је, чињеница је, на демократским изборима добила поверење народа (можда не у овом саставу)
која би подлегла ултиматуму било кога,
па чак и Томе Николића ???

То није ултиматум, то је реалан захтев, а чак и да га неко назове ултиматумом, много веће и озбиљније власти и империје, падали су под "ултиматумима", када је иза њих стајала огромна већина људи.

Да ли то значи да би након избора,
уколико Тадић остане без власти,
он требао да штрајкује глађу и жеђу,
а да Тома брже боље,
из хуманитарних разлога
поднесе оставку и распише нове изборе ?

За сада довољно питања,
очекујем одговоре ...

Приче ШББ КББ ме не интересују, а Тадић није у мојој интересној сфери, осим као нужно зло, које трпим због нечије глупости.

Ајде.... :lol:

Причамо о ванредним изборима, који су овој нашој земљи потребни као ваздух.
То око Шешељевог повратка, а ја му иначе желим да се што пре врати, нема везе са овом причом. Шешељу свака част, веома ми је симпатичан, али мораш да будеш свестан, да је он у политичком смислу потрошен. Он је у политичком смислу прошлост.
Не бих се упуштала у прогнозе колико радикали могу да освоје гласова са Шешељем, али могу да ти гарантујем, да позицију СНС-а, као најјаче странке (не само опозиционе) неће угрозити.

Рекох већ, ови морају да оду уколико ми желимо да живимо.

То није ултиматум, то је реалан захтев, а чак и да га неко назове ултиматумом, много веће и озбиљније власти и империје, падали су под "ултиматумима", када је иза њих стајала огромна већина људи.

Приче ШББ КББ ме не интересују, а Тадић није у мојој интересној сфери, осим као нужно зло, које трпим због нечије глупости.

U, bre, kako si ti to lepo srocio. Ima da te Toma uzme da mu pravis drustvo dok gladuje.

U redu je to što je to njegov lični čin. Žao mi je što se ne razumemo.

Ti poštuješ taj čin a ja ga odbacujem jer ne mislim da cilj tako nešto zavređuje.

Koliko god da je to lični čin, Toma je javna ličnost i njegovi "lični činovi" nikad neće biti samo lični. Ne dopada mi se taj njegov primer. Ja ću bez obzira svoj glas dati njegovoj partiji i navijaću da pobede i naprave koaliciju tako da žuti izgube. Međtum, čak i dok je bio radikal (za koje sam od danas glasao) javno sam govorio da treba da se penzioniše i ode iz politike, sada sam u to još uvereniji i žao mi je što je baš on na čelu stranke koja za mene predstavlja slamku spasa ...

Slazem se ... i ja otprilike tako mislim - dacu glas Tomi , pa ako zahebe glasacu Kostunicu ....

A mozda ipak dam glas Kostunici ... nekako mi ovo strajkovanje pomalo ide ma zivac ...

Vučić: I Đinđić i Mićunović su nekada štrajkovali glađu
Beta | 17. 04. 2011. - 14:35h

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Demokratska stranka (DS) u osudi štrajka glađu i žedju lidera naprednjaka Tomislava Nikolića "služi lažima i prevarama".

Vučić je na konferenciji za novinare kritikovao reakciju DS-a povodom štrajka u koji je stupio Nikolić, rekavši da je "DS strankakoja se služi isključivo lažima i brutalnim prevarama". On je naveo da su dugogodišnji predsednik DS-a Zoran Đinđić i

funkcioner te stranke Dragoljub Mićunović takodje štrajkovali glađu.

Vučić je novinarima pročitao deo jučerašnjeg saopštenja DS-a u kome je ta stranka odbacila štrajk glađu kao vid političke borbe i rekao da je Đinđić na isti način štrajkovao od 21. do 23. novembra 1998. godine.

- Da li su Zoran Đinđić i Dragoljub Mićunović bili članovi DS-a, ili je sadašnje rukovodstvo te stranke lažno - rekao je Vučić i zapitao da li su i metodi Đinđića takođe bili "suicidni, antipravoslavni i da li pripadaju političkoj patologiji".

Jednog vise nema, drugi ima sto godina, za Tomu - videcemo...

Vučić: I Đinđić i Mićunović su nekada štrajkovali glađu
Beta | 17. 04. 2011. - 14:35h

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Demokratska stranka (DS) u osudi štrajka glađu i žedju lidera naprednjaka Tomislava Nikolića "služi lažima i prevarama".

Vučić je na konferenciji za novinare kritikovao reakciju DS-a povodom štrajka u koji je stupio Nikolić, rekavši da je "DS strankakoja se služi isključivo lažima i brutalnim prevarama". On je naveo da su dugogodišnji predsednik DS-a Zoran Đinđić i

funkcioner te stranke Dragoljub Mićunović takodje štrajkovali glađu.

Vučić je novinarima pročitao deo jučerašnjeg saopštenja DS-a u kome je ta stranka odbacila štrajk glađu kao vid političke borbe i rekao da je Đinđić na isti način štrajkovao od 21. do 23. novembra 1998. godine.

- Da li su Zoran Đinđić i Dragoljub Mićunović bili članovi DS-a, ili je sadašnje rukovodstvo te stranke lažno - rekao je Vučić i zapitao da li su i metodi Đinđića takođe bili "suicidni, antipravoslavni i da li pripadaju političkoj patologiji".

Jednog vise nema, drugi ima sto godina, za Tomu - videcemo...

Zoranu se prekidanje strajka nije mnogo isplatilo .... :think:

A, mora da potice iz neke selendre, koju su njeni SNRS ojadili i opusteli iz Krajine ili Kosova.

Ljudi, moram da idem, danas mi je super dan. Idem malo da se zezam i nadam se da ce Toma idrzati u svom poduhvatu, pa da sutra ili prekosutra Srbiji svane. Tomo drzi se...

Toplo se nadam da ses se ziva i zdrava vratiti, nije Bog cepidlaka kao mi ovde:cool:

Slazem se ... i ja otprilike tako mislim - dacu glas Tomi , pa ako zahebe glasacu Kostunicu ....

A mozda ipak dam glas Kostunici ... nekako mi ovo strajkovanje pomalo ide ma zivac ...
Dati glas Dverima, radikalima ili Koštunici, pa ako posle izbora Mahatma Nikolić udje sa njima u koaliciju, onda ga početi uzimati za ozbiljno.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back