- Poruka
- 9.445
Hoće li toma da pozdravi maratonce?
Hoće li maratonci da protrče pored njega?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće li toma da pozdravi maratonce?
Hoće li maratonci da protrče pored njega?

"ПОРУКА" или порука демоКрада јесте само аутопортрет никоговића који
ппомињу "диктатора" из '90-тих, а инсталирали су у Србији нешто попут
латиноамеричких марионетских диктатура.
ДС марионете говоре о "демократским методама борбе", а демократски су се
борили мотивисани ЏАКОВИМА долара примљеноих од ЦИА-е !
Квислинзи говоре о ненасиљу, а на власт су дошли насиљем и паљевином!
Квислинзи говоре о крађи избора, а успоставили су преко ЦЕСИД-а и плаћеника
из НВО читав систем пљачке избора и варања на картама........
Него НАЈСМЕШНИЈИ су у овој лакрдији тзв АНАЛитичари, а међу њима
почасно место заузима ЂЕРЂ ВУКАДИНОВИЋ, онај који као србује, док
нимало није гадљив на кинту коју узма од СОЊЕ ЛИХТ, опуномоћеног и
верног заступника интереса белосветске протуве ЂЕРЂА ШОРОША !!
![]()

Toma ima pravo na svaki vid političke borbe.Sad koliko je iskren je drugo pitanje...Lično mislim da se već sve dogovorio sa Tadićem da je sve ovo izrežirano.
Zamenik predsednika radikala Dragan Todorović nije želeo duže da komentariše Nikolićevu odluku da stupi u štrajk glađu i žeđu, ali ističe da je bitno da je „sedalna površina" sigurna.
- Nikolić je između debelog mesa i života, izabrao da čuva debelo meso. To je moj jedini komentar - kaže Todorović.

Pa to ko onaj brka iz dss što stalno kritikuje Evropu a ubacio decu u neki savet za implementaciju prava EU...Šta više reći...Ustvari autentični ''antievropejizam'' u praxi u Srbiji i ne postoji postoji samo za ''mase'' oni koji ga propovedaju su odavno ušli u EU počev od radikala do sns/dss.
Последња времена дошла, кад се ти клањаш радикалима.![]()
Smesan mi je bio komentar .
Такође, уредник му сајта НСПМ и сарадник о поверења, је кадар из ГЕЈ 17+ -,Кажу да су дошли храбро на власт....ма шта то значило.
Нисам ово знала за Вукадиновића.![]()
Smesan mi je bio komentar . Toma je jutros samazao dva bureka i jogurt![]()

Evroskepticizam je sasvim ok ako si lord iz Britanije koji sedi u Gornjem domu pije čaj i rešava neke sudske zavrzlame uz ćaskanje sa kolegama...U Srbiji je to ravno...Teško je opisati...ДСС је ипак најгори.

Pa rekao je da neće vode da pije.![]()
Него.... идем да видим шта се догађа ЕВО ВЕЋ 20 ПУТА ХЕЛИКОПТЕР ПРЕЛЕЋЕ ОВУДА ... све ПРАВИ КРУГОВЕ... НИЈЕ МИ ЈАСНО...
Него.... идем да видим шта се догађа ЕВО ВЕЋ 20 ПУТА ХЕЛИКОПТЕР ПРЕЛЕЋЕ ОВУДА ... све ПРАВИ КРУГОВЕ... НИЈЕ МИ ЈАСНО...
Neprocenjivo.To je zbog maratona.

:
Zamenik predsednika radikala Dragan Todorović nije želeo duže da komentariše Nikolićevu odluku da stupi u štrajk glađu i žeđu, ali ističe da je bitno da je „sedalna površina" sigurna.
- Nikolić je između debelog mesa i života, izabrao da čuva debelo meso. To je moj jedini komentar - kaže Todorović.:worth

Izgleda da je Toma gotov. Pritisak mu skocio na 130 sa 90![]()