МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
***, ne zna čovek da je sa Koštunicom najbolji provod.
Niko ga nije obavestio.![]()
Како не би знао па имао је својевремено прилику да од Коштунице добије потребну већину на конститутивној седници Народне скупштине на којој је изабран за председника,да би после само 5 дана Коштуница постигао договор са Демократском странком што је резултирало његовом оставком на место председника.Тиме је Коштуница показао своју превртљивост и показао се као непоуздан партнер.
Hmm..veliki srpski vojvoda štrajkuje glađu kao Gandi.![]()
nisi, puna si mrznje. razboleces se. ne valja ti to.
Ja cak ni ne znam kako se to radi
Ови ДСС-овци већи католици од Папе....
Убедљиво најподмуклија и најнеспособнија политичка опција. Беже од избора к'о ђаво од крста, а овамо мало пљуцну на режим, а онда двапут више на опозицију, а све то онако лаганце, да се не уморе превише, све лежећи на дивану и дуван пушећи.
Ако је нешто Ђинђић добро рекао, то је било оно о трутовима...
Убедљиво најподмуклија и најнеспособнија политичка опција. Беже од избора к'о ђаво од крста, а овамо мало пљуцну на режим, а онда двапут више на опозицију, а све то онако лаганце, да се не уморе превише, све лежећи на дивану и дуван пушећи.
Љига од човека. Уосталом њега будућност ове земље и народа и не занима, јер нема ни децу ни унуке, ко и Вук манити и Динкић.

Hmm..veliki srpski vojvoda štrajkuje glađu kao Gandi.![]()

Ja ne mrzim nikogaJa cak ni ne znam kako se to radi
![]()
dobro..osim sto je njegovo gladovanje seljacki potez, sto nije nista novo za njega, sada je vreme posta, pa lepo je da i on malo posti...da se "opere" od grehova?a i da malo dotera liniju![]()

ali zato oni koji imaju decu i unucice su veoma zainteresovani da se docepaju vlasti, ne bi li ih sve nekako skucili da se jadni ne pate po petosobnim stanovima, vec da dobiju vile kao sto i zasluzuju![]()
Kostunica je ono najbolje sto ova jadna i napacena zemlja ima

Како не би знао па имао је својевремено прилику да од Коштунице добије потребну већину на конститутивној седници Народне скупштине на којој је изабран за председника,да би после само 5 дана Коштуница постигао договор са Демократском странком што је резултирало његовом оставком на место председника.Тиме је Коштуница показао своју превртљивост и показао се као непоуздан партнер.

znas, znas... evo:
neku veliku bolest ces tom mrznjom sebi na vrat da navuces
Jel ga vidis?To ti se odmah prikaze kad hoces da me citiras
А имали смо и прилике да их осам година гледамо на делу па скоро ништа добро нисмо видели.Избора се плаше јер им је рејтинг толико опао да су одавно испали из прве лиге у коју се могу вратити једино "кешањем"о неку већу партију.
To bi mu bilo najpametnije, a i vučko sa njim zajedno.Ma brinem se za Tomu i njegovu ,,ponudu'' koju Tadic nece moci da odbije..
Da Toma nije resio da se javno spali ukoliko Tadic ne raspise izbore?![]()
Вечерас гостујући у вестима Прве, Никлоић, а на тему избора, односно промена, рече и ово:
Не смемо допустити народу да одлучи, кад ће бити избори (промене), јер могло би се десити да буду много раније.
А и промене би, ако буду системске, могле бити непожељне не само властима, него и њему, а и осталој "братији"...
Чак је додао да би и власт требало да буде свесна онога, на шта је указао у реченици из наслова топика..
Само је фалило да Тома своју бисер-мисао доведе до краја и каже:
"Ако не смувамо овај народ на брзину, можемо да се здравимо са влашћу. Јер народ, какав је, а и како му је, могао би да се одлучи и за неке потпуно нове, а онда смо готови. И ви и ми."![]()
Da, jednostrano su proglasili monopol na patriotizam u Srbiji, iako se njihov lider potrudio da za vreme njega ode i Crna Gora, Kosovo a i dosta generala u Hag.
Moju fantasticnu inteligenciju ti ne mozes da shvatis...i zato pored mojih postova stoji taj znak upozorenja.."zabranjeno za seljake"Jel ga vidis?To ti se odmah prikaze kad hoces da me citiras
![]()