Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Ни стиропор није донео као што је обећао.
A, pa jeste. Bilo na B92. Tek posle je prešao na crveni kanabe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ни стиропор није донео као што је обећао.
Па неће издржати, значи спремај одело за са`рану
A, pa jeste. Bilo na B92. Tek posle je prešao na crveni kanabe
Nikad nije kome je receno, nego kome je sudjeno!
Misli o tome i ti i svi koji se radujete i preporucujete nam da spremamo odela za sa'ranu!
Ziveli vi sto godina, sto se mene tice, ali se ja ne pitam, zna se ko se pita...
То са два дана без воде важи за људе који су физички активни... не бих да поуздано тврдим, али ако имамо лекара у публици нека нам он каже да ли човек који мирно лежи на каучу може без воде и дуже од два дана.
Nisam lekar, ali nešto znam. Posle 48h dolazi do izvesnih metaboličkih poremećaja u radu bubrega i luče se neke supstance koje dovode do opšte slabosti organizma, moguć je i gubitak svesti. Mislim da čovečiji organizam može da izdrži i 7 dana bez unosa vode, ali dolazi do oštećenja organa, pre svega bubrega. Mirovanje svakako usporava metabolizam.
Не може. Данас је жена са КЦС објашњавала да после 48 сати већ долази до несвестице, при чему су лекари дужни да реагују и дају инфузију, дакле течност
Lazareva subota je "pokretni" praznik, kao Uskrs. E, sad Nikita je već nešto drugo. 17. ne može zato što gostuje kod Olje. 18. je sahrana pokojnom Brani. Stvarno, uozbiljite se. Ništa do 20. aprila.
Vučić prosipa priče o 6h. Može Toma više
 Али 20. април је Хитлеров рођендан, па ... не би било згодно
 Али 20. април је Хитлеров рођендан, па ... не би било згодно
Iskreno, ja se nadam da će odustati od ove ludosti. Drugo, ne verujem mu. Ali, šta god da bude izgovor za prekid štrajka prihvatam u ime života.

Takodje.
Pogotovu sto mu cilj i nije neki (da bi umro).

Nema vajde od Tomine price sledeću vladu će formirati LDP i DS i manjine! Čedomir Jovanović će biti drugi demokratski premijer Srbije!

Verovaću da Toma ne krši štrajk jedino ako postave nekog radikala da kontroliše.....
Znači da je nebitan štrajk glađu jer će ga žeđ stići već danas ili sutra.http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=905&nav_id=506621
Од 50-е секунде имаш изјаву Александра Вучића у којој наводи да је огорчен на оне медије који су пренели да Томислав Николић штрајкује глађу и да је у питању штрајк жеђу.Поред тога додао је да је храна како је навео "онако успут"ма шта год то значило ?
Treba mu doneti ćevapa pod nos.Demagoško-populistički potez. Izigrava nekakvog mućenika,treba mu dati vode da pije ali one kojom se hladio reaktor u Fukusimi...

Не може. Данас је жена са КЦС објашњавала да после 48 сати већ долази до несвестице, при чему су лекари дужни да реагују и дају инфузију, дакле течност