Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сад стварно видиш да је Шешељ био једини мозак у тој странци. Он је ове форе смислио још одавно, и стварно их спроводио до хоспитализације... и изборио се.

Николић после дугог размишљања није могао да се сети ничег бољег од Шешељевог очајничког фазона од пре пар година, а могу да се кладим да неће умети ни да га изведе људски осим што није умео да га сам смисли.

Војиславе, врати се... овце твоје не могу без тебе!

Сад стварно видиш да је Шешељ био једини мозак у тој странци. Он је ове форе смислио још одавно, и стварно их спроводио до хоспитализације... и изборио се.

Николић после дугог размишљања није могао да се сети ничег бољег од Шешељевог очајничког фазона од пре пар година, а могу да се кладим да неће умети ни да га изведе људски осим што није умео да га сам смисли.

Војиславе, врати се... овце твоје не могу без тебе!

Prvi štrajk gladju Šešelj je imao za vreme SFRJ kada su ga hapsili Pozderci. On tada zaista nije jeo i nije pio vodu što je moglo da dovede do ozbiljnih oštećenja. Medjutim, i sam Šešelj je rekao da nije znao da treba da pije vodu jer je bez vode skratio vreme štrajka, a peticija za njegovo oslobadjanje je već imala značajnu brojku i imena.
Toma zna za to. Zato je stavio naglasak da neće piti ni vodu.
Drugo, Šešelj je u Hagu eksplicitno tražio da mu se ne ukazuje medicinska pomoć.
Možda je Toma zaboravio da to zahteva.

Tomo, izdrzi do kraja!
2222z.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back