Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Чекај, Вучић прича о корупцији? Па жао ми је што не могу да докажем сада, али ... Да причамо мало колико је швалерки запослио он са Николићем заједно у општини Земун?
Čije švalerke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чекај, Вучић прича о корупцији? Па жао ми је што не могу да докажем сада, али ... Да причамо мало колико је швалерки запослио он са Николићем заједно у општини Земун?

Ovo je postupak dječijeg inata...Ne daš meni? e pa dobrosad ću da plačem dok ne budem puko od plakanja i crko! Ima se dernjam dok sav komšiluk ne porbudioim i ostanem bez vazduha!
Glupost.
Mislim kako već rekoh,epilog znamo.dehidriraće,povratiće ga i nikom ništa.Glupa farsa, i zuamlaćivanje prazne slame...Pa naši političari i onako pametnije ništa ni ne umu...
Jes ti to Tomo nameračio štrajkovat do kraja ako ne budu izbori?
Ili samo malo farse dok ne padnesh i ne povrate te silom prilika doktori oko tebe?
Moraš nam to dobro objasniti...Jer ako jesi,i da će tadić snositi posledice to onda znači da si rešio da ako ne bude izbora tim načinom skapaš?
nemoj nam tu prodavati farsu idramu,da te povrate psole par dana...To može svako i od toga nema šta tadić da prpa...Zna on prevarant da si i ti mutivoda i da krećeš svim isvačiom radi svoje koristi...
Zato jel on čvrsto odlučio:ne bude li prevremenih izbora odoh ja?
Ako je bogu fala.A ti borise aj potrči pridruži mu se! Ja ću vi dođem sa sve svežom prasetinom i burekom majku vam lopovsku,da fino natenane cjedim mast pred vašim tog puta posrnulim i beživotnim očima!
I sit ću se izhderem i podrignem,sa zadovoljstvom,dok budete crkavali...
Našo toma da nam prodaje muda za bubrege....

Па своје ... Немој ми рећи да не знаш то![]()

[[/B]Bez vode moze Tomica puno izdrzati jer on je bio u survaveru istrenirao se za prezivljavanje sa samo pola litre vode i to sistem pola pije pola piski pa oped iznova pije-piski i tako danima,a verovatno poneo stirodur da ne nahladi prostatu jer to bi bilo opasno bato moj.
[[/B]Bez vode moze Tomica puno izdrzati jer on je bio u survaveru istrenirao se za prezivljavanje sa samo pola litre vode i to sistem pola pije pola piski pa oped iznova pije-piski i tako danima,a verovatno poneo stirodur da ne nahladi prostatu jer to bi bilo opasno bato moj.

шта се керова скупило на теми....
Ekipa sa B92 treba da ga prati i u toalet![]()
шта се керова скупило на теми....
Ионако им излазе у сусрет, доносе им сокиће, кафу, одвојили су лично обезбеђење за новинаре Б92 и то су редари СНС. Па шта више рећи за те љиге од људи? До јуче су их пљували, а онда им дали паре да их воле
Ионако им излазе у сусрет, доносе им сокиће, кафу, одвојили су лично обезбеђење за новинаре Б92 и то су редари СНС. Па шта више рећи за те љиге од људи? До јуче су их пљували, а онда им дали паре да их воле
Jel samo B92 ima pristup?
Ekipa sa B92 treba da ga prati i u toalet![]()
Ekipu sa b92 je trebalo odavno ispratiti do granice.
Sta je s Tomom?
Jel samo B92 ima pristup?