Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je postupak dječijeg inata...Ne daš meni? e pa dobrosad ću da plačem dok ne budem puko od plakanja i crko! Ima se dernjam dok sav komšiluk ne porbudioim i ostanem bez vazduha!

Glupost.
Mislim kako već rekoh,epilog znamo.dehidriraće,povratiće ga i nikom ništa.Glupa farsa, i zuamlaćivanje prazne slame...Pa naši političari i onako pametnije ništa ni ne umu...

Jes ti to Tomo nameračio štrajkovat do kraja ako ne budu izbori?
Ili samo malo farse dok ne padnesh i ne povrate te silom prilika doktori oko tebe?
Moraš nam to dobro objasniti...Jer ako jesi,i da će tadić snositi posledice to onda znači da si rešio da ako ne bude izbora tim načinom skapaš?
nemoj nam tu prodavati farsu idramu,da te povrate psole par dana...To može svako i od toga nema šta tadić da prpa...Zna on prevarant da si i ti mutivoda i da krećeš svim isvačiom radi svoje koristi...
Zato jel on čvrsto odlučio:ne bude li prevremenih izbora odoh ja?
Ako je bogu fala.A ti borise aj potrči pridruži mu se! Ja ću vi dođem sa sve svežom prasetinom i burekom majku vam lopovsku,da fino natenane cjedim mast pred vašim tog puta posrnulim i beživotnim očima!
I sit ću se izhderem i podrignem,sa zadovoljstvom,dok budete crkavali...

Našo toma da nam prodaje muda za bubrege....

:ok::ok::ok:

[[/B]Bez vode moze Tomica puno izdrzati jer on je bio u survaveru istrenirao se za prezivljavanje sa samo pola litre vode i to sistem pola pije pola piski pa oped iznova pije-piski i tako danima,a verovatno poneo stirodur da ne nahladi prostatu jer to bi bilo opasno bato moj.

Jes,ako je sluzio vojsku zna on to,kako preziveti!A i da nije sluzio,dugo je politicar,i tu je najvaznije nauciti kako preziveti! I to je svakom politicaru najvaznije(mislim na politicko prezvljavanje)

Ekipa sa B92 treba da ga prati i u toalet :aha:

Ионако им излазе у сусрет, доносе им сокиће, кафу, одвојили су лично обезбеђење за новинаре Б92 и то су редари СНС. Па шта више рећи за те љиге од људи? До јуче су их пљували, а онда им дали паре да их воле

Ljudi čitam vaše komentare i sve čekam oli neko bar jedan od vas da kaže zbilja što je razlog ovog Tominog štrajka s glađu i bez vodu?

Ajm orealno da razmislimo dakle prst na čelo...
Zašto je Tomi baš sad zviznulo po svak uc jenu da dovede do prevremenih izbora koji će se svakako krajem godine proglasiti pa će svi poolitičari dobti pare za kampanju i opet nemilice širom srbije na turneji lagati i obamnjiovati narod lažnim obećanjima...

Šta je to tolko bitno za Srbiju u tih nekih pola godine?
Mislim ide ljeto godišnji odmori kad ni jedna vlast ne radi bog zna šta tako da po povrtaku s godišnjih opdmora ubrzo sledi raspisivanje izbora...
Ali Tomo navalio poto poto po izbore sve nadajući se da se možda dokopa vlasti i što bi onda učinio?
PA kako šta?!?!?!?!?

SPASAO SVOJE DUPE-jer dolazak šešelja je surova realnost,i ak ose to ne dogodi u Maju (to najverovatnije i neće) onda nam je Voja tu prvog radnog dana u Septembru...
A kad Voja izađ šta će prvo da radi?
Ajmo sad svi tim prstićem se počešimo po čelu...Šta dokon čovjek u zatvorska četiri zida može da konta osim da se što krvavije osvjeti onome koga je on proizveo još prije raspada SFRJ,jednog građevinskog tehničara,koji bi bez njega danas jedva krpio kraj sa krajem dok je ipakšešelj uvjek imao titulu doktora nauka...
Moramo imati u obziru i to da Šešelj poored toga što poseduje veliku pamet,još više poseduje ludost,ne uračunljivost,i pokvarenost...Čovjek je brat bratu-budala od ničeg ne zazire...Pod broj jedan je cirkuski klovan koji je sve radio za svoje dupe ali je ipak ludi blesav...

Elem,sad...Dok su radikali bili u koalicji na vlasti sa Miloševićem dvedesetih,i dok su u Srbiji bili ubijani ljudi,šešlj je naravno sve to znao i imao svoje ljude u svim bitnim službama...Bia,zemusnki klan...
Utekao je u Hag pred ubistvo Đinđioća a pre toga ješurovao kako sa politički mvrhom tako i sa legijom i zemunskim klanom..Tukao je irpebijao svakog ko mu stane na put i kao takav je bio marioneta miloševića,i za to imao korist sejuć istrah po Srbiji...E snjim je bio Tomo Nikolić....koji se fino od prosečno ne školovanog čovjeka oamstio i postao neko...
I svi sa njim Vučić,Mirović i mnogi drugi...
Pomislila ospoda sad će Voja da leži ko zna do kad...Ali malo morgen odležao je ipreviše.Ako je jedan gotovina za onolike mrtve dobio 24 godine onda je šešelju odavno vrijeme za puštanje napolje...

I stavite se sad malo u kožu Tome i Vučića? Pa unjiohovim glavama je jasno da su i oni i njihova porodica u velikoj opasnosti jer imati Šešelja na vratu blesavog i sami znate da nije ni malo prijatnooo....

Zato sad brže bolje il izbori pa da budemo vlast i psolekad dodje sheshelj ga kao vlast shikaniramo i hapsimo ili....da ako nam ne daju izbore navodno junački krepamo od štrajka žeđu!

To je rpava istina u svemu ovom što se na prečac sad pokušava i ako je raspisivanej izbora veoma blizu ....

Opet napominjem divno bi bilo dda se i vlast pridruži pa da svi skapaju od gladi malo za promenu!
da osjeti bagra što je glad...

Tomo poradishe ti mošnice,koje podrhtavaju od šešelja pa si se uhvatio da lep ocrkneš ko čovjek a?
A ne ko govance da prostiš...
*** izdo si onog ko te rodio što bise reklo..Sad si **** jezha u ledja!

Ионако им излазе у сусрет, доносе им сокиће, кафу, одвојили су лично обезбеђење за новинаре Б92 и то су редари СНС. Па шта више рећи за те љиге од људи? До јуче су их пљували, а онда им дали паре да их воле

Jel samo B92 ima pristup?

E, pa ovo vole da vole za pare.
Ja bih snimatelju stavila kateter

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back