2 kile prasećeg, kilo jagnjećeg, 5 litara belog vina i 2 kile domaće šljive
Tecnost se ne meri u masi vec u zapremini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 kile prasećeg, kilo jagnjećeg, 5 litara belog vina i 2 kile domaće šljive
Ipak je Toma trebao u levu ruku barjak u desnu koplje pa da okupi narod pred skupstinom da ih podeli u grupice i da predvodi drzavni udar,da se pali skupstina,RTS,dedinje,....tada bi na ovom i svim drugim forumima i uopste u narodu bio proglasen za nacionalnog heroja novog Obilica itd...Braco Srbi da se ne lazemo,nismo mi jos za demokratiju,za nas je REZIM REZIM I SAMO REZIM
Још једна у низу Томиних брука и срамота ....
Шта мисли да ће постићи ????
ДС сигурно неће пристати на неко исфорсирано расписивање избора,
Тома сигурно неће издржати,
и шта нам преостаје .....
Ко још може да верује човеку који свако мало
пљуне, па полиже ....
A šta bi se desilo kada bi recimo Trivanka takođe stupila u štrajk glađu zahtevajući da ne bude prevremenih izbora?

Mislim da je vrijeme da se u Srbiji digne reviolucija jer ovo ovako vise ne moze.Putin je bio u Beogradu i porucio je Srbima da mogu uci u EU ali ne u NATO tako da je za Srbe potrijebno da se desi jedna promijena gdje ce se Srbija pribliziti Rusiji jer to odgovara i muslimanima jer muslimani zele da zive sa Rusima zajedno i sa Ruskim muslimanima.Mislim da je ovo dokaz da Toma Nikolic ne smije da se preda i da treba gladovati jos kako bi pokazao svijetu da se ne moze ovako.

Evo sad dođoh ponovo... Da ne čitam sve u rikverc i odavde i sa teme o šesn'estom aprilu...sta se dogadja isred skupstine, sta ima novo?
Не може Триванка,
само Тадић ....

Kažem ja kam osreće da mu se pridruže i ovi sa vlasti pa zajedno da crknu...
A šta biva kad Toma bude dehidrirao? I završi u bolnici i ovi ga opovrnu?
ispšaće kao heroj i nikom ništa?
Oće li on junački i onda nastaviti lepo u bolnici sa štrajkom pokidavši fiono sve transfuzije iz svojih ruku ili će tad da se rehabilituje?
Pa svako može tako gospod...Malo drame fol žrtve (za svoje dupe naravn9,psole padnem o unesvest oni nas povrate i aj puij pike ne vazhi ja sam shtrajkovo a sad moram da nadoknadim?
pravi štrajk je i onda kada dodje sebi u bolnici da prestane sa bilo kakvom pomoći sebi...
Jel krenuo da ***** o žrtvi? Pa žrtvuj se mudonjo do kraja onda nemo jtu praviti dramu od par dana kad epilog već svi znamo,preživećeš!
Nažalost.
tadiću ne čekaj časa,no aj sa njim azjedno po ruku pša sklapajte oca vam lopovskog! E da i šešelj b itrebo sad u hagu,da se pridruži...šteta više da troši vazduh...

Ја сам очекивао да ће коначно да објаве тај чувени
и најстроже чувани Програм,
а кад оно Тома решио да држи дијету ....
Заиста не разумем (верујем да ће ми објаснити Томини фанови)
докле више то окретање, обртање ....
Па зар није пре неки дан свечано изјавио да пружа последњи уступак
и пристаје да се избори распишу 18.децембра ???
Одакле сад оволика журба ???
Шта се то толико изменило за тих неколико дана ????
Па јесте Вучић ... рекао да има намеру да доведе странце да улажу у земљу, да ово да оно ... али заборавио је да каже и да је у програму како покрасти Србију
Па јесте Вучић ... рекао да има намеру да доведе странце да улажу у земљу, да ово да оно ... али заборавио је да каже и да је у програму како покрасти Србију

Ја сам очекивао да ће коначно да објаве тај чувени
и најстроже чувани Програм,
а кад оно Тома решио да држи дијету ....
Заиста не разумем (верујем да ће ми објаснити Томини фанови)
докле више то окретање, обртање ....
Па зар није пре неки дан свечано изјавио да пружа последњи уступак
и пристаје да се избори распишу 18.децембра ???
Одакле сад оволика журба ???
Шта се то толико изменило за тих неколико дана ????
Јел то оно,
6 милијарди чекају на граници,
само да падне овај ненародни режим .....
![]()

Baš bi bilo super da ta dva "diva" u Skupštini sede i štrajkuju zajedno, nešto kao štrajkački dvoboj, pa ko duže izdrž da bude po njegovom
Pa da se konačno zna: novembar ili decembar
Nacija izgore od radoznalosti i čežnje za izborima na kojima će moći da bira između dva loša.
Samo, Tadiću bi prethodno trebalo uraditi "klistir" na oba otvora. Da ne bude u prednosti![]()

Obećao je manje korupcije i kriminala. Valjda po onom Veljinom, samo će da kraduckaju.
Obećao je manje korupcije i kriminala. Valjda po onom Veljinom, samo će da kraduckaju.
Dakle nigde ne pise da "samo strajkuje zedju", kako bezuspesno laze ovaj smesni Zoroastar