Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak je Toma trebao u levu ruku barjak u desnu koplje pa da okupi narod pred skupstinom da ih podeli u grupice i da predvodi drzavni udar,da se pali skupstina,RTS,dedinje,....tada bi na ovom i svim drugim forumima i uopste u narodu bio proglasen za nacionalnog heroja novog Obilica itd...Braco Srbi da se ne lazemo,nismo mi jos za demokratiju,za nas je REZIM REZIM I SAMO REZIM

E ali 5. oktobra snajperisti nisu bili na krovovima.

Још једна у низу Томиних брука и срамота ....

Шта мисли да ће постићи ????

ДС сигурно неће пристати на неко исфорсирано расписивање избора,
Тома сигурно неће издржати,
и шта нам преостаје .....

Ко још може да верује човеку који свако мало
пљуне, па полиже ....

Још једна у низу Томиних брука и срамота ....

Шта мисли да ће постићи ????

ДС сигурно неће пристати на неко исфорсирано расписивање избора,
Тома сигурно неће издржати,
и шта нам преостаје .....

Ко још може да верује човеку који свако мало
пљуне, па полиже ....

ДС обично лупета глупости, али су данас дали једну паметну изјаву. Томислав Николић жели да Србија постане талац једног човека. Тај не жели добро Србији и Србима, него жели да влада.

Kažem ja kam osreće da mu se pridruže i ovi sa vlasti pa zajedno da crknu...
A šta biva kad Toma bude dehidrirao? I završi u bolnici i ovi ga opovrnu?
ispšaće kao heroj i nikom ništa?
Oće li on junački i onda nastaviti lepo u bolnici sa štrajkom pokidavši fiono sve transfuzije iz svojih ruku ili će tad da se rehabilituje?
Pa svako može tako gospod...Malo drame fol žrtve (za svoje dupe naravn9,psole padnem o unesvest oni nas povrate i aj puij pike ne vazhi ja sam shtrajkovo a sad moram da nadoknadim?

pravi štrajk je i onda kada dodje sebi u bolnici da prestane sa bilo kakvom pomoći sebi...
Jel krenuo da ***** o žrtvi? Pa žrtvuj se mudonjo do kraja onda nemo jtu praviti dramu od par dana kad epilog već svi znamo,preživećeš!
Nažalost.
tadiću ne čekaj časa,no aj sa njim azjedno po ruku pša sklapajte oca vam lopovskog! E da i šešelj b itrebo sad u hagu,da se pridruži...šteta više da troši vazduh...

Ја сам очекивао да ће коначно да објаве тај чувени
и најстроже чувани Програм,
а кад оно Тома решио да држи дијету ....

Заиста не разумем (верујем да ће ми објаснити Томини фанови)
докле више то окретање, обртање ....

Па зар није пре неки дан свечано изјавио да пружа последњи уступак
и пристаје да се избори распишу 18.децембра ???
Одакле сад оволика журба ???
Шта се то толико изменило за тих неколико дана ????

Mislim da je vrijeme da se u Srbiji digne reviolucija jer ovo ovako vise ne moze.Putin je bio u Beogradu i porucio je Srbima da mogu uci u EU ali ne u NATO tako da je za Srbe potrijebno da se desi jedna promijena gdje ce se Srbija pribliziti Rusiji jer to odgovara i muslimanima jer muslimani zele da zive sa Rusima zajedno i sa Ruskim muslimanima.Mislim da je ovo dokaz da Toma Nikolic ne smije da se preda i da treba gladovati jos kako bi pokazao svijetu da se ne moze ovako.

Zaboravio si reci da je doslo vrjeme da Srbija postane jedna ljepa muslimanska zemlja!:zcepanje:

Не може Триванка,
само Тадић ....

Baš bi bilo super da ta dva "diva" u Skupštini sede i štrajkuju zajedno, nešto kao štrajkački dvoboj, pa ko duže izdrž da bude po njegovom:hahaha:
Pa da se konačno zna: novembar ili decembar:dash:

Nacija izgore od radoznalosti i čežnje za izborima na kojima će moći da bira između dva loša.:rtfm:

Samo, Tadiću bi prethodno trebalo uraditi "klistir" na oba otvora. Da ne bude u prednosti:per::hahaha:

Poslednja izmena:
Kažem ja kam osreće da mu se pridruže i ovi sa vlasti pa zajedno da crknu...
A šta biva kad Toma bude dehidrirao? I završi u bolnici i ovi ga opovrnu?
ispšaće kao heroj i nikom ništa?
Oće li on junački i onda nastaviti lepo u bolnici sa štrajkom pokidavši fiono sve transfuzije iz svojih ruku ili će tad da se rehabilituje?
Pa svako može tako gospod...Malo drame fol žrtve (za svoje dupe naravn9,psole padnem o unesvest oni nas povrate i aj puij pike ne vazhi ja sam shtrajkovo a sad moram da nadoknadim?

pravi štrajk je i onda kada dodje sebi u bolnici da prestane sa bilo kakvom pomoći sebi...
Jel krenuo da ***** o žrtvi? Pa žrtvuj se mudonjo do kraja onda nemo jtu praviti dramu od par dana kad epilog već svi znamo,preživećeš!
Nažalost.
tadiću ne čekaj časa,no aj sa njim azjedno po ruku pša sklapajte oca vam lopovskog! E da i šešelj b itrebo sad u hagu,da se pridruži...šteta više da troši vazduh...

:ok::ok::ok:
E,svaka ti zlatna!Slazem se milon posto!Zato dobijes bonu!:lol:

Па јесте Вучић ... рекао да има намеру да доведе странце да улажу у земљу, да ово да оно ... али заборавио је да каже и да је у програму како покрасти Србију

Па јесте Вучић ... рекао да има намеру да доведе странце да улажу у земљу, да ово да оно ... али заборавио је да каже и да је у програму како покрасти Србију

Obećao je manje korupcije i kriminala. Valjda po onom Veljinom, samo će da kraduckaju.

Јел то оно,
6 милијарди чекају на граници,
само да падне овај ненародни режим .....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A najprovidnije je to sto je Djuka na Fokusu najavljivao veeeliiiko iznenadjenje,zbog kojeg vlast mora popustiti!A danas kao svi iznenadjeni Tominom odlukom da strajkuje!
Tadicu polovina gradjanstva gladuje poslednjih 5 godina,pa se potreso onoliko!Ne mogu da verujem da Toma misli da ce se za njega nasikirati!

Baš bi bilo super da ta dva "diva" u Skupštini sede i štrajkuju zajedno, nešto kao štrajkački dvoboj, pa ko duže izdrž da bude po njegovom:hahaha:
Pa da se konačno zna: novembar ili decembar:dash:

Nacija izgore od radoznalosti i čežnje za izborima na kojima će moći da bira između dva loša.:rtfm:

Samo, Tadiću bi prethodno trebalo uraditi "klistir" na oba otvora. Da ne bude u prednosti:per::hahaha:

:rotf::rotf::rotf:

Potrebno je da i drugim korisnicima... blablabla

Obećao je manje korupcije i kriminala. Valjda po onom Veljinom, samo će da kraduckaju.

Чекај, Вучић прича о корупцији? Па жао ми је што не могу да докажем сада, али ... Да причамо мало колико је швалерки запослио он са Николићем заједно у општини Земун?

Ovo je postupak dječijeg inata...Ne daš meni? e pa dobrosad ću da plačem dok ne budem puko od plakanja i crko! Ima se dernjam dok sav komšiluk ne porbudioim i ostanem bez vazduha!

Glupost.
Mislim kako već rekoh,epilog znamo.dehidriraće,povratiće ga i nikom ništa.Glupa farsa, i zuamlaćivanje prazne slame...Pa naši političari i onako pametnije ništa ni ne umu...

Jes ti to Tomo nameračio štrajkovat do kraja ako ne budu izbori?
Ili samo malo farse dok ne padnesh i ne povrate te silom prilika doktori oko tebe?
Moraš nam to dobro objasniti...Jer ako jesi,i da će tadić snositi posledice to onda znači da si rešio da ako ne bude izbora tim načinom skapaš?
nemoj nam tu prodavati farsu idramu,da te povrate psole par dana...To može svako i od toga nema šta tadić da prpa...Zna on prevarant da si i ti mutivoda i da krećeš svim isvačiom radi svoje koristi...
Zato jel on čvrsto odlučio:ne bude li prevremenih izbora odoh ja?
Ako je bogu fala.A ti borise aj potrči pridruži mu se! Ja ću vi dođem sa sve svežom prasetinom i burekom majku vam lopovsku,da fino natenane cjedim mast pred vašim tog puta posrnulim i beživotnim očima!
I sit ću se izhderem i podrignem,sa zadovoljstvom,dok budete crkavali...

Našo toma da nam prodaje muda za bubrege....

Dakle nigde ne pise da "samo strajkuje zedju", kako bezuspesno laze ovaj smesni Zoroastar

http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=905&nav_id=506621

Од 50-е секунде имаш изјаву Александра Вучића у којој наводи да је огорчен на оне медије који су пренели да Томислав Николић штрајкује глађу и да је у питању штрајк жеђу.Поред тога додао је да је храна како је навео "онако успут"ма шта год то значило ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back