FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Za najboljeg,uvek samo najbolje!!!!trece, toma dobija bolju robu ispod pulta da glumi opzoziciju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za najboljeg,uvek samo najbolje!!!!trece, toma dobija bolju robu ispod pulta da glumi opzoziciju
Samo nemoj ti da mi se tako sekirasБуде ли Томислав Николи наставио да води недоследну и превртљиву политику,до избора ће му рејтинг драстично опасти тако да неће забележити жељени резултат.Главно питање након завршетка скупа 16-ог овог месеца биће зашто није испуњењо обећање о остајању на протестима до расписивања ванредних парламентарних избора ? Како веровати човеку који једно прича,друго ради а треће мисли ?
Ово чак мисли и СНС двојац.
Већ причају како им се чини да ће ДСС бити највеће изненађење на изборима.
Слушај, бре, фато маломоргенова, нисам ја рекао да не смемо препустити народу да одлучи, итд.
Према томе, ко омаловажава народ?
Не подмећи "кукаквичко" /кукавичје/ јаје.
Шта то нисам тачно интерпретирао и шта ту уопште и има да се интерпретира?
Реченица је јасна к'о дан
Ако си симпатизерка, ниси глува![]()
Svima njima ce Kostunica da uvali kitu na izborima, DS su obelezini za sva vremena kao srpske ustase, Toma mnogo prica malo radi, radikali su previse radikalni za trenutnu situaciju i mogucnosti, sve ostalo je sitna bagra koja treba da nestane, tako da ce Voja "neobavesteni" biti najlogicniji izbor vecini naroda na sledecim izborima.
Ko treba da bude informisan,informisan je na pravi nacinпа имаш избор...то што си ти *закључио* и поставио као тему резултат је:
или си спинер па сваку изјаву изокрећеш како би некако пљунуо по СНСу и тако допринео ионако свеопштем дезинформисању и лажима
или си глуп ко ноћ па не схваташ да је смисао реченога да ако пусте народ да одлучи-то може да прерасте у некакву револуцију па да избори буду одмах имајући у виду расположење и бес народа око свега шта се дешава...
дакле,бирај шта си...
Kao prvo,nemoj da omalovazavas narod
Drugo,treba tacno da interpretiras ono sto neko kaze ....
Trece, .......
![]()
Trece, danas na mitingu radikala u Sapcu, jedva da se okupilo 1000 ljudi, racunajuci moju prijateljicu i mene, koje smo dosle da izrazimo protest zbog hapsenja Vucurevica. Lep pokusaj, ali veoma slab odziv, ovako malo ljudi se ne pamti ni na jednom mitingu u Sapcu, ali, vidis, o tome ne otvaraju temu, a pobise se blateci Nikolica, pa se udruzili SVI, pocev od DSS-ovaca, SPS, SRS, DS, LDP pa ne zna s koje strane dolaze buboci. Danas sam procitala "biser" ovde (mozda nisi videla) da naprednjaci [B]NAPADAJU FORUM[/B], da se u Beogradu naprednjaci okupljaju "jer su pijani i vole narodnu muziku", i sl. a o ovom krahu SRS-a, ni reci.
A ko je mogao da zna za miting, da li je bilo na nekom kanalu sa nacionalnom frkvencijom.A za miting SNS se prica mesecima.A uostalom pre neki dan pun dom sindikata, pa se i o tome nije pricalo,ako cemo posteno.
Svi mediji su objavili, cak i B92, Vjerica RAdeta i ostali su sa SKUPSTINSKE GOVORNICE javno govorili kad, u koliko i pozivali narod da dodje..
Stetovao je nesrecni Vucurevic, a narod pokazao koliko veruje ista vise SRS!
Pise se danima o SNS-u?
KO ovde neumorno otvara teme o SNS-u, doduse u pogrdnom - netacnom i pljuvackom kontekstu, pogledaj i sam. Pa mogli ste jednu da posvetiti mitingu radikala u Sapcu, jer sam JA pisala bas ovde da cu ici, i jos jedna dama je najavila svoj dolazak, ali ne znam da li je bila. Ljudi su prolazili kao pored turskog groblja a za to je najmanje kriv nesrecni Vucurevic, koji je danas vise izgubio nego sto je dobio![]()
па једино ако је логично да опет даш поверење некоме ко је до сад сто пута правио владу са жутима и много учинио да Србија данас буде ту где јесте....
A ko će to od njih sam praviti vladu?
Što se zasluge za ovo stanje, odgovorni su svi, apsolutno svi koji imaju bilo kakve direktne ili indirektne veze sa vlašću.
Toliko o "nedužnosti" stranaka i njihovih lidera.
Ko treba da bude informisan,informisan je na pravi nacin
Demagozi,ovi prezadovoljni.....njima nije u interesu istina i Srbija
samo neka oni rade svoj posaonece jos dugo
![]()
Ko je uopste cuo za tog Vucurevica pre hapsenja,iskreno ja nisam.Stoga i ne cudi ovoliko mali odziv.A u Domu sindikata ljudi su ostali pred vratima,nisu mogli da udju.
Тома Николић и СНС немају ама баш никакве везе са стањем у земљи...ама баш никакву власт нису имали...
Овај је гори од Тадића![]()
Тома Николић и СНС немају ама баш никакве везе са стањем у земљи...ама баш никакву власт нису имали...
па имаш избор...то што си ти *закључио* и поставио као тему резултат је:
или си спинер па сваку изјаву изокрећеш како би некако пљунуо по СНСу и тако допринео ионако свеопштем дезинформисању и лажима
или си глуп ко ноћ па не схваташ да је смисао реченога да ако пусте народ да одлучи-то може да прерасте у некакву револуцију па да избори буду одмах имајући у виду расположење и бес народа око свега шта се дешава...
дакле,бирај шта си...
Trece, danas na mitingu radikala u Sapcu, jedva da se okupilo 1000 ljudi, racunajuci moju prijateljicu i mene, koje smo dosle da izrazimo protest zbog hapsenja Vucurevica. Lep pokusaj, ali veoma slab odziv, ovako malo ljudi se ne pamti ni na jednom mitingu u Sapcu, ali, vidis, o tome ne otvaraju temu, a pobise se blateci Nikolica, pa se udruzili SVI, pocev od DSS-ovaca, SPS, SRS, DS, LDP pa ne zna s koje strane dolaze buboci. Danas sam procitala "biser" ovde (mozda nisi videla) da naprednjaci [B]NAPADAJU FORUM[/B], da se u Beogradu naprednjaci okupljaju "jer su pijani i vole narodnu muziku", i sl. a o ovom krahu SRS-a, ni reci.
A,ovo je pohvalno zapazanjeA vi ste mi ovde istinoljubivi![]()
Bas takoпа једино ако је логично да опет даш поверење некоме ко је до сад сто пута правио владу са жутима и много учинио да Србија данас буде ту где јесте....
Imali su, imali..
Bili su predstavnici naroda u ovom cirkusu od skupštine, ako im se zaista nije dopao rad vlade zašto se nisu povukli iz skupštine u znak protesta?
Ili im se nisu ostavljale poslaničke plate i ostale povlastice koje imaju kao poslanici.
Ovdeeeeeee
Biljkaaaa![]()