Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Буде ли Томислав Николи наставио да води недоследну и превртљиву политику,до избора ће му рејтинг драстично опасти тако да неће забележити жељени резултат.Главно питање након завршетка скупа 16-ог овог месеца биће зашто није испуњењо обећање о остајању на протестима до расписивања ванредних парламентарних избора ? Како веровати човеку који једно прича,друго ради а треће мисли ?
Samo nemoj ti da mi se tako sekiras :)
:cmok2::bye:

Слушај, бре, фато маломоргенова, нисам ја рекао да не смемо препустити народу да одлучи, итд.
Према томе, ко омаловажава народ?
Не подмећи "кукаквичко" /кукавичје/ јаје.

Шта то нисам тачно интерпретирао и шта ту уопште и има да се интерпретира?
Реченица је јасна к'о дан

Ако си симпатизерка, ниси глува :per::hahaha:

па имаш избор...то што си ти *закључио* и поставио као тему резултат је:
или си спинер па сваку изјаву изокрећеш како би некако пљунуо по СНСу и тако допринео ионако свеопштем дезинформисању и лажима
или си глуп ко ноћ па не схваташ да је смисао реченога да ако пусте народ да одлучи-то може да прерасте у некакву револуцију па да избори буду одмах имајући у виду расположење и бес народа око свега шта се дешава...
дакле,бирај шта си...

Svima njima ce Kostunica da uvali kitu na izborima, DS su obelezini za sva vremena kao srpske ustase, Toma mnogo prica malo radi, radikali su previse radikalni za trenutnu situaciju i mogucnosti, sve ostalo je sitna bagra koja treba da nestane, tako da ce Voja "neobavesteni" biti najlogicniji izbor vecini naroda na sledecim izborima.

па једино ако је логично да опет даш поверење некоме ко је до сад сто пута правио владу са жутима и много учинио да Србија данас буде ту где јесте....

или си спинер па сваку изјаву изокрећеш како би некако пљунуо по СНСу и тако допринео ионако свеопштем дезинформисању и лажима
или си глуп ко ноћ па не схваташ да је смисао реченога да ако пусте народ да одлучи-то може да прерасте у некакву револуцију па да избори буду одмах имајући у виду расположење и бес народа око свега шта се дешава...
дакле,бирај шта си...
Ko treba da bude informisan,informisan je na pravi nacin:D
Demagozi,ovi prezadovoljni.....njima nije u interesu istina i Srbija:mrgreen:
samo neka oni rade svoj posao :) nece jos dugo :zurka:

Kao prvo,nemoj da omalovazavas narod :mrgreen:
Drugo,treba tacno da interpretiras ono sto neko kaze ....
Trece, .......
:manikir:

Trece, danas na mitingu radikala u Sapcu, jedva da se okupilo 1000 ljudi, racunajuci moju prijateljicu i mene, koje smo dosle da izrazimo protest zbog hapsenja Vucurevica. Lep pokusaj, ali veoma slab odziv, ovako malo ljudi se ne pamti ni na jednom mitingu u Sapcu, ali, vidis, o tome ne otvaraju temu, a pobise se blateci Nikolica, pa se udruzili SVI, pocev od DSS-ovaca, SPS, SRS, DS, LDP pa ne zna s koje strane dolaze buboci. Danas sam procitala "biser" ovde (mozda nisi videla) da naprednjaci [B]NAPADAJU FORUM[/B], da se u Beogradu naprednjaci okupljaju "jer su pijani i vole narodnu muziku", i sl. a o ovom krahu SRS-a, ni reci.

Trece, danas na mitingu radikala u Sapcu, jedva da se okupilo 1000 ljudi, racunajuci moju prijateljicu i mene, koje smo dosle da izrazimo protest zbog hapsenja Vucurevica. Lep pokusaj, ali veoma slab odziv, ovako malo ljudi se ne pamti ni na jednom mitingu u Sapcu, ali, vidis, o tome ne otvaraju temu, a pobise se blateci Nikolica, pa se udruzili SVI, pocev od DSS-ovaca, SPS, SRS, DS, LDP pa ne zna s koje strane dolaze buboci. Danas sam procitala "biser" ovde (mozda nisi videla) da naprednjaci [B]NAPADAJU FORUM[/B], da se u Beogradu naprednjaci okupljaju "jer su pijani i vole narodnu muziku", i sl. a o ovom krahu SRS-a, ni reci.

A ko je mogao da zna za miting, da li je bilo na nekom kanalu sa nacionalnom frkvencijom.A za miting SNS se prica mesecima.A uostalom pre neki dan pun dom sindikata, pa se i o tome nije pricalo,ako cemo posteno.

Ko ovde seje teme o Nikolicu, ko gusi forum jednim (te)istim temama, vidi se.
Ali, cinjenice su neumoljive:

"Miting SRS u Šapcu
14.04.2011. 21:07

Srpska radikalna stranka osudila je na današnjem protesnom mitingu u Šapcu hapšenje nekadašnjeg gradonačelnika i ratnog komandanta Trebinja Božidara Vučurevića. Na početku mitinga, na kojem je bilo 1.000 ljudi, pročitano je pismo predsednika SRS Vojislava Šešelja koji je oštro osudio Vučurevićevo hapšenje. Vučurević je uhapšen 4. aprila i odlukom Višeg suda u Šapcu nalazi se u pritvoru. Prisutnim pristalicama SRS obratili su se, između ostalih, Srboljub Živanović, predsednik Okružnog odbora SRS, i Zoran Krasić, potpredsednik SRS.

A ko je mogao da zna za miting, da li je bilo na nekom kanalu sa nacionalnom frkvencijom.A za miting SNS se prica mesecima.A uostalom pre neki dan pun dom sindikata, pa se i o tome nije pricalo,ako cemo posteno.

Svi mediji su objavili, cak i B92, Vjerica RAdeta i ostali su sa SKUPSTINSKE GOVORNICE javno govorili kad, u koliko i pozivali narod da dodje..
Stetovao je nesrecni Vucurevic, a narod pokazao koliko veruje ista vise SRS!

Pise se danima o SNS-u?

KO ovde neumorno otvara teme o SNS-u, doduse u pogrdnom - netacnom i pljuvackom kontekstu, pogledaj i sam. Pa mogli ste jednu da posvetiti mitingu radikala u Sapcu, jer sam JA pisala bas ovde da cu ici, i jos jedna dama je najavila svoj dolazak, ali ne znam da li je bila. Ljudi su prolazili kao pored turskog groblja a za to je najmanje kriv nesrecni Vucurevic, koji je danas vise izgubio nego sto je dobio:(

Svi mediji su objavili, cak i B92, Vjerica RAdeta i ostali su sa SKUPSTINSKE GOVORNICE javno govorili kad, u koliko i pozivali narod da dodje..
Stetovao je nesrecni Vucurevic, a narod pokazao koliko veruje ista vise SRS!

Pise se danima o SNS-u?

KO ovde neumorno otvara teme o SNS-u, doduse u pogrdnom - netacnom i pljuvackom kontekstu, pogledaj i sam. Pa mogli ste jednu da posvetiti mitingu radikala u Sapcu, jer sam JA pisala bas ovde da cu ici, i jos jedna dama je najavila svoj dolazak, ali ne znam da li je bila. Ljudi su prolazili kao pored turskog groblja a za to je najmanje kriv nesrecni Vucurevic, koji je danas vise izgubio nego sto je dobio:(

Ko je uopste cuo za tog Vucurevica pre hapsenja,iskreno ja nisam.Stoga i ne cudi ovoliko mali odziv.A u Domu sindikata ljudi su ostali pred vratima,nisu mogli da udju.

па једино ако је логично да опет даш поверење некоме ко је до сад сто пута правио владу са жутима и много учинио да Србија данас буде ту где јесте....

A ko će to od njih sam praviti vladu?
Što se zasluge za ovo stanje, odgovorni su svi, apsolutno svi koji imaju bilo kakve direktne ili indirektne veze sa vlašću.
Toliko o "nedužnosti" stranaka i njihovih lidera.

A ko će to od njih sam praviti vladu?
Što se zasluge za ovo stanje, odgovorni su svi, apsolutno svi koji imaju bilo kakve direktne ili indirektne veze sa vlašću.
Toliko o "nedužnosti" stranaka i njihovih lidera.

Тома Николић и СНС немају ама баш никакве везе са стањем у земљи...ама баш никакву власт нису имали...

Ko je uopste cuo za tog Vucurevica pre hapsenja,iskreno ja nisam.Stoga i ne cudi ovoliko mali odziv.A u Domu sindikata ljudi su ostali pred vratima,nisu mogli da udju.

Kako ko je cuo? Pricam da su non-stop pozivali sa skupstinske govornice, ovde sam JA pisala da cu ici, gotovo svi mediji su objavili vest, pa kako su onda culi neki ljudi iz Bijeljine, neki su rekli da su iz Bratunca jer do trojice muskaraca iz Bratunca smo stajale nas dve, kazu da ih je bilo cak iz Trebinja, pa kako oni cuse? Vidite kako vam se obija o glavu to sto pljujete druge, kako narodu to otuzno zvuci i koliko negoduju:(

Тома Николић и СНС немају ама баш никакве везе са стањем у земљи...ама баш никакву власт нису имали...

Imali su, imali..
Bili su predstavnici naroda u ovom cirkusu od skupštine, ako im se zaista nije dopao rad vlade zašto se nisu povukli iz skupštine u znak protesta?
Ili im se nisu ostavljale poslaničke plate i ostale povlastice koje imaju kao poslanici.

дакле,бирај шта си...

Znaš šta, to što si simpatizer ti daje žišku, ali ne i pravo da zvekećeš.

Itekako sam dobro razumeo šta znači "ne prepustiti narodu da odluči".
Na to sam i u topiku ukazao.

Nemam ja volje ni da pljujem po političarima.
Koji ne bi da puste narod da odluči šta će.:eek::hahaha:

Kao da će narod njih da pita i da čeka kad će se mamlazi dogovoriti i to oko čega: kada da budu izbori na kojima će, uz učešće možda trećine, odnosno takvih kao što si ti i ostali simpatizeri ostalih političara, kurta eventualno zameniti murtu.

Ma daj.

To što sam kroz šalu rekao sve ovo još u topiku, znači samo jedno:
da na sve političare u Srbiji gledam kao na klovnove, opasne samo dok većina veruje u njih.

Sada to više nije slučaj.

Dopustili, ne dopustili narod će izvesti svoju "revoluciju", koja uopšte i nije revolucija, bar ne u smislu kako se naviklo gledati na pojavu tog imena.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Biljkaaaa :zag:

Imali su, imali..
Bili su predstavnici naroda u ovom cirkusu od skupštine, ako im se zaista nije dopao rad vlade zašto se nisu povukli iz skupštine u znak protesta?
Ili im se nisu ostavljale poslaničke plate i ostale povlastice koje imaju kao poslanici.

не знам чему служе лажи и конструкције...од тога боље нећемо видети,буди сигурна.....имали министарска места у Влади пре 12 година у којој нису одлучивали ништа о курсу државе..и што је најлепше-те године(98) је Србија имала највећи индустријски раст за последњих 20 година....после су дошли пријатељи ове жуте багре и донели демократију на томахавцима да би нас довели довде где смо данас..заиста си им нашла *неопростив грех* и *доказала-* своју тврдњу...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back