Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš šta, to što si simpatizer ti daje žišku, ali ne i pravo da zvekećeš.

Itekako sam dobro razumeo šta znači "ne prepustiti narodu da odluči".
Na to sam i u topiku ukazao.

Nemam ja volje ni da pljujem po političarima.
Koji ne bi da puste narod da odluči šta će.:eek::hahaha:

Kao da će narod njih da pita i da čeka kad će se mamlazi dogovoriti i to oko čega: kada da budu izbori na kojima će, uz učešće možda trećine, odnosno takvih kao što si ti i ostali simpatizeri ostalih političara, kurta eventualno zameniti murtu.

Ma daj.

To što sam kroz šalu rekao sve ovo još u topiku, znači samo jedno:
da na sve političare u Srbiji gledam kao na klovnove, opasne samo dok većina veruje u njih.

Sada to više nije slučaj.

Dopustili, ne dopustili narod će izvesti svoju "revoluciju", koja uopšte i nije revolucija, bar ne u smislu kako se naviklo gledati na pojavu tog imena.

данас је поплава ликова са *оригиналним* идејама за *спас Србије* а где нико у ствари ништа не ради осим пљувања,извртања вести(као твоја тема) и лапрдања о својој *револуционарној* идеји.... све у свему, само још један начин мућења и овако замућене воде...

данас је поплава ликова са *оригиналним* идејама за *спас Србије* а где нико у ствари ништа не ради осим пљувања,извртања вести(као твоја тема) и лапрдања о својој *револуционарној* идеји.... све у свему, само још један начин мућења и овако замућене воде...
Pa oni su lideri među pljuvačima
:hahaha1:

Неко ми постави питање да ли ћу на митинг.... :eek:

Нећу ићи сигурно.

Какав год да буде изговор - то ће подржавати опстанак система.

Као националиста - ја сам против свих бриселских мондијалистичких послушника и гробара србске државе - од Тадића,преко Николића до Коштунице и осталих прераслих титових пионира и доказаних србофоба који су сви заједно удружени у тој антисрбској ујдурми зарад личног добра и енормне зараде на наш рачун. :rtfm:

Niti pljujem, niti izvrćem vesti.
A nisam ni revolucionar.
Promena sistema nije ideja, bar ne ideološka, nego potreba, nezaobilazna kada nastane ovakvo stanje.

Vodu sigurno nisam mutio ja.
Nesposobnost dosadašnjih garnitura je dovela i do ovakve situacije u kojoj se zbilja svakome čini da bi mogao biti vlast.

Mene u to ne mešaj.
Ni mene ni one koji slično meni misle i čine.

не знам чему служе лажи и конструкције...од тога боље нећемо видети,буди сигурна.....имали министарска места у Влади пре 12 година у којој нису одлучивали ништа о курсу државе..и што је најлепше-те године(98) је Србија имала највећи индустријски раст за последњих 20 година....после су дошли пријатељи ове жуте багре и донели демократију на томахавцима да би нас довели довде где смо данас..заиста си им нашла *неопростив грех* и *доказала-* своју тврдњу...:lol:

Ničim ozbiljno nisu pokazali da su protiv ove i ovakve vladavine DS-a& co, da su uradili ono što sam navela u predhodnom postu imali bi moje i ne samo moje poštovanje.
Ovako zaluđuju sebe, tebe i tebi slične.
Ovo što ti i grupica obožavalaca Tome i Vučića prosipate po forumu ne prolazi više ni kod maloletnih klinaca.
Tako da ne znam u koju kategoriju spadate vi koji se od jednog Nikolića, Koštunice ili ne daj Bože Tadića očekujete neki pomak.

Вечерас гостујући у вестима Прве, Никлоић, а на тему избора, односно промена, рече и ово:

Не смемо допустити народу да одлучи, кад ће бити избори (промене), јер могло би се десити да буду много раније.

А и промене би, ако буду системске, могле бити непожељне не само властима, него и њему, а и осталој "братији"...:)

Чак је додао да би и власт требало да буде свесна онога, на шта је указао у реченици из наслова топика..

Само је фалило да Тома своју бисер-мисао доведе до краја и каже:

"Ако не смувамо овај народ на брзину, можемо да се здравимо са влашћу. Јер народ, какав је, а и како му је, могао би да се одлучи и за неке потпуно нове, а онда смо готови. И ви и ми.":per:
Па, наравно. Зато Шојић и Ћирко(по налогу) праве смишљену циркусијаду и блејање по улицама - да не би дошло до суштинских системских промена. Овако чувају себе и окупациони систем са дужничком економијом која нема изгледа.

A,ovo je pohvalno zapazanje :klap:

Odavno je vama, pojedinima, spržen čip za istinu.:zcepanje:
Jer da nije tako ne bi ovde, ne bi nigde, padala u trans oko jednog političarčića.
Kad vas gleda čovek rek'o bi da ste apsolutno i bezuslovno zaljubljeni u dotičnog (dotične).
Samo su oni koji se oslanjaju na vas i vašu "ljubav" i podršku, veći duduci jer ćete im okrenuti leđa kad se najmanje nadaju, no never mind, to je stvar njihova.
Polako, za neko vreme bićete blam kad se setiš svoje "zaljubljenosti" u Tomu.
I nemoj meni da soliš ovde o istini, istina je preširok pojam držimo se činjenica.
A prateći ti činjeničnu logiku, Nikolići, Koštunice, Tadići i slični će odpasti kao lišće u jesen.

Вечерас гостујући у вестима Прве, Никлоић, а на тему избора, односно промена, рече и ово:

Не смемо допустити народу да одлучи, кад ће бити избори (промене), јер могло би се десити да буду много раније.

А и промене би, ако буду системске, могле бити непожељне не само властима, него и њему, а и осталој "братији"...:)

Чак је додао да би и власт требало да буде свесна онога, на шта је указао у реченици из наслова топика..

Само је фалило да Тома своју бисер-мисао доведе до краја и каже:

"Ако не смувамо овај народ на брзину, можемо да се здравимо са влашћу. Јер народ, какав је, а и како му је, могао би да се одлучи и за неке потпуно нове, а онда смо готови. И ви и ми.":per:

Kad Narod sazna kako se postaje velik-trgovi ce ostati bez spomenika..

Ево пре десет минута на вестима Б92 у четири, Вучић јасно и гласно рече да "режимски медији лажу кад тврде да је у питању штрајк глађу и жеђу, да је у питању само штрајк жеђу и да Тома неће издржати више од шест сати..."

И ко сад лаже?:)

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=04&dd=16&nav_category=11&nav_id=506591

link sa vesti nemam, ali proverljivo je već na sledećim vestima, ako emituju ono što su i u četiri

Poslednja izmena:
Ево пре десет минута на вестима Б92 у четири, Вучић јасно и гласно рече да "режимски медији лажу кад тврде да је у питању штрајк глађу и жеђу, да је у питању само штрајк жеђу и да Тома неће издржати више од шест сати..."

Ludilo brate,cisto ludilo...da strajk zedju....:hahaha::rotf::hahaha1::hahaha1: koji cirkuzanti ovi celnici "naprednih":hahaha::hahaha1::hahaha1:

A jel u to spadaju i supe, pomorandže,limun....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back