FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš šta, to što si simpatizer ti daje žišku, ali ne i pravo da zvekećeš.
Itekako sam dobro razumeo šta znači "ne prepustiti narodu da odluči".
Na to sam i u topiku ukazao.
Nemam ja volje ni da pljujem po političarima.
Koji ne bi da puste narod da odluči šta će.
Kao da će narod njih da pita i da čeka kad će se mamlazi dogovoriti i to oko čega: kada da budu izbori na kojima će, uz učešće možda trećine, odnosno takvih kao što si ti i ostali simpatizeri ostalih političara, kurta eventualno zameniti murtu.
Ma daj.
To što sam kroz šalu rekao sve ovo još u topiku, znači samo jedno:
da na sve političare u Srbiji gledam kao na klovnove, opasne samo dok većina veruje u njih.
Sada to više nije slučaj.
Dopustili, ne dopustili narod će izvesti svoju "revoluciju", koja uopšte i nije revolucija, bar ne u smislu kako se naviklo gledati na pojavu tog imena.
Pa oni su lideri među pljuvačimaданас је поплава ликова са *оригиналним* идејама за *спас Србије* а где нико у ствари ништа не ради осим пљувања,извртања вести(као твоја тема) и лапрдања о својој *револуционарној* идеји.... све у свему, само још један начин мућења и овако замућене воде...
Тома Николић и СНС немају ама баш никакве везе са стањем у земљи...ама баш никакву власт нису имали...
Тома Николић и СНС немају ама баш никакве везе са стањем у земљи...ама баш никакву власт нису имали...
данас је поплава ликова са *оригиналним* идејама за *спас Србије* а где нико у ствари ништа не ради осим пљувања,извртања вести(као твоја тема) и лапрдања о својој *револуционарној* идеји.... све у свему, само још један начин мућења и овако замућене воде...
Biljkice,jel se smirio onaj kijamet u Sapcu?
![]()
не знам чему служе лажи и конструкције...од тога боље нећемо видети,буди сигурна.....имали министарска места у Влади пре 12 година у којој нису одлучивали ништа о курсу државе..и што је најлепше-те године(98) је Србија имала највећи индустријски раст за последњих 20 година....после су дошли пријатељи ове жуте багре и донели демократију на томахавцима да би нас довели довде где смо данас..заиста си им нашла *неопростив грех* и *доказала-* своју тврдњу...![]()
Па, наравно. Зато Шојић и Ћирко(по налогу) праве смишљену циркусијаду и блејање по улицама - да не би дошло до суштинских системских промена. Овако чувају себе и окупациони систем са дужничком економијом која нема изгледа.Вечерас гостујући у вестима Прве, Никлоић, а на тему избора, односно промена, рече и ово:
Не смемо допустити народу да одлучи, кад ће бити избори (промене), јер могло би се десити да буду много раније.
А и промене би, ако буду системске, могле бити непожељне не само властима, него и њему, а и осталој "братији"...
Чак је додао да би и власт требало да буде свесна онога, на шта је указао у реченици из наслова топика..
Само је фалило да Тома своју бисер-мисао доведе до краја и каже:
"Ако не смувамо овај народ на брзину, можемо да се здравимо са влашћу. Јер народ, какав је, а и како му је, могао би да се одлучи и за неке потпуно нове, а онда смо готови. И ви и ми."![]()
A,ovo je pohvalno zapazanje![]()
Jadni, garant skapavaju od stranih donacija.![]()
Вечерас гостујући у вестима Прве, Никлоић, а на тему избора, односно промена, рече и ово:
Не смемо допустити народу да одлучи, кад ће бити избори (промене), јер могло би се десити да буду много раније.
А и промене би, ако буду системске, могле бити непожељне не само властима, него и њему, а и осталој "братији"...
Чак је додао да би и власт требало да буде свесна онога, на шта је указао у реченици из наслова топика..
Само је фалило да Тома своју бисер-мисао доведе до краја и каже:
"Ако не смувамо овај народ на брзину, можемо да се здравимо са влашћу. Јер народ, какав је, а и како му је, могао би да се одлучи и за неке потпуно нове, а онда смо готови. И ви и ми."![]()
Kad Narod sazna kako se postaje velik-trgovi ce ostati bez spomenika..
Ево пре десет минута на вестима Б92 у четири, Вучић јасно и гласно рече да "режимски медији лажу кад тврде да је у питању штрајк глађу и жеђу, да је у питању само штрајк жеђу и да Тома неће издржати више од шест сати..."
И ко сад лаже?![]()
Очекујем извињење СНС-оваца што ме нападоше у претходној теми да лажем, тврдећи ово што је потврдио и ВучићVucic za nekoga kaze da laze![]()
Vucic za nekoga kaze da laze![]()
A jel u to spadaju i supe, pomorandže,limun....Ево пре десет минута на вестима Б92 у четири, Вучић јасно и гласно рече да "режимски медији лажу кад тврде да је у питању штрајк глађу и жеђу, да је у питању само штрајк жеђу и да Тома неће издржати више од шест сати..."
И ко сад лаже?![]()