Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se ne lazemo, i ja sam protiv ovih vucibattina na vlasti.Sloba je krao,ali dao i narodu da kraducne tu i tamo!!Ovi brate kradu masovno,a narod ne da nesme da krade nego josh i harach placa,trenutno na politickoj sceni Srbije nema nikoga ko je moze dovesti u red.Kada u svakoj stranci ima 1,2 pa max 5 ljudi koji valjaju,u zavisnosti od velicine stranke.A ovo ostalo sve fukare i lopovi.
A o tomi da ce strajkovati ne uzimanjem technosti,nema nishta,covek svega par dan,max 7 bez vode moze.a zuti i ekipa super shanera nece na izbore pa makar se svi na mitingu obesili o bandere.Ej ostalo je josh stvari za privatizaciju,Telekom,EDB...
Vojsku nemogu da prodaju ali policija i sudstvo je zakupljeno od strane vlasti do daljnjega.Pazi te nema nishta protiv cece,ali za ono narkuvica,a Uroshu Mishicu 10 godina,pa chak i onim grobarima,pola njih su dobili kazne jer se moramo ulizivati eu u dupe,a zna se da je u tuci sa tatonom i ostalima,najgore mogu ce delo ubistvo iz nehata.Josh jednom kazem zao mi je tatona,ali ovi ga prekrdashili.Pa evo ovi zandari sto kradu i pljckaju po srbiji,brane se sa slobode...eeeeee!!! Gde mozak u palati (ne)pravde!!!
Tako da od izbora nishta,postoje dve solucije,prva je ekspertska vlada sastavljena od makar po 1-dnog pametnog iz svake stranke ili da angazujemo strance koji ce raditi za proviziju ili kuka i motika pa po kratkom postupku!!!

Николић и Вучић су својом некооперативношћу довели народ у забуну па сад никоме није јасно да ли Николић штрајкује глађу и жеђу како је сам рекао или само штрајкује жеђу како је то рекао Александар Вучић ?

Da se ne lazemo, i ja sam protiv ovih vucibattina na vlasti.Sloba je krao,ali dao i narodu da kraducne tu i tamo!!Ovi brate kradu masovno,a narod ne da nesme da krade nego josh i harach placa,trenutno na politickoj sceni Srbije nema nikoga ko je moze dovesti u red.Kada u svakoj stranci ima 1,2 pa max 5 ljudi koji valjaju,u zavisnosti od velicine stranke.A ovo ostalo sve fukare i lopovi.
A o tomi da ce strajkovati ne uzimanjem technosti,nema nishta,covek svega par dan,max 7 bez vode moze.a zuti i ekipa super shanera nece na izbore pa makar se svi na mitingu obesili o bandere.Ej ostalo je josh stvari za privatizaciju,Telekom,EDB...
Vojsku nemogu da prodaju ali policija i sudstvo je zakupljeno od strane vlasti do daljnjega.Pazi te nema nishta protiv cece,ali za ono narkuvica,a Uroshu Mishicu 10 godina,pa chak i onim grobarima,pola njih su dobili kazne jer se moramo ulizivati eu u dupe,a zna se da je u tuci sa tatonom i ostalima,najgore mogu ce delo ubistvo iz nehata.Josh jednom kazem zao mi je tatona,ali ovi ga prekrdashili.Pa evo ovi zandari sto kradu i pljckaju po srbiji,brane se sa slobode...eeeeee!!! Gde mozak u palati (ne)pravde!!!
Tako da od izbora nishta,postoje dve solucije,prva je ekspertska vlada sastavljena od makar po 1-dnog pametnog iz svake stranke ili da angazujemo strance koji ce raditi za proviziju ili kuka i motika pa po kratkom postupku!!!
ja sam za ovo zadnje ali da se najebemo majke i ovima na ulici i ovima u vladi......

v203409p0.jpg

Председник СНСа почео да ми се свиђа....али не у оном смислу...:per:
Милиони људи у Србији гладују годинама.....а и он им се придружио данас...
Једино ме нервира Вучић, који је на самом старту гладовања изјавио....
НИКОЛИЋ МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ ЈОШ НЕКОЛИКО САТИ....
Па зашто онда нису поставили некога издржљивијег....?
Паз....молим те....Народ који гладује годинама издржљив.....
а овај....неколико сати....па Вучић одма плаче....
Као што рекох....Тома је почео да ми се свиђа...због овога чина.....
а и због изјаве....НИКАД ВАС НИСАМ ИЗНЕВЕРИО....
ПС
Мене је само једном....изневерио....
ППС
Томо....чувај простату....
Батали стиропор...Седи Аци на главу.....
све једно му је глава увек у том положају....
ниско....

Sto se mene tice ,nema razlike izmedju Tome i Tadica.Oba su lazovi i samozivi licemeri.A idola nemam ,za razliku od tebe hebiga. :lol:
Cenim iskrene i postene,a tu ne spadaju ni Tadic ,ni Toma....

Ja imam samo jedan cilj, a to je da vladajucem rezimu vidim ledja. To danas u Srbiji moze da ostvari samo Toma Nikolic i izbor je tu jasan - ili si za Tadica ili podrzavas ovo sta Toma radi. Price kako su "svi isti" su debilne i logicki suplje. Nikako dve opcije ne mogu biti identicne, potpuno iste, neka nijansa razlike mora postojati. Dakle izjasni se - ko je "manje los" - Tadic ili Toma?

Cak je i pitanje ko je "manje los" - deplasirano. Losa vlast se mora rusiti jer je to jedini nacin da ikad na vlast dodje neko ko ce zaista raditi u interesu naroda.

v203409p0.jpg

Председник СНСа почео да ми се свиђа....али не у оном смислу...:per:
Милиони људи у Србији гладују годинама.....а и он им се придружио данас...
Једино ме нервира Вучић, који је на самом старту гладовања изјавио....
НИКОЛИЋ МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ ЈОШ НЕКОЛИКО САТИ....
Па зашто онда нису поставили некога издржљивијег....?
Паз....молим те....Народ који гладује годинама издржљив.....
а овај....неколико сати....па Вучић одма плаче....
Као што рекох....Тома је почео да ми се свиђа...због овога чина.....
а и због изјаве....НИКАД ВАС НИСАМ ИЗНЕВЕРИО....
ПС
Мене је само једном....изневерио....
ППС
Томо....чувај простату....
Батали стиропор...Седи Аци на главу.....
све једно му је глава увек у том положају....
ниско....

МАЦО,НЕ ТАЛСАЈ МНОГО.................ЧОВЕК РАДИ СВОЈ ПОСАО,А КОЛИКО ИЗДРЖИ ДОБРО ЈЕ,ИЗГЛЕДА ДА ЈЕДИНИ ИМА ОБРАЗА,А НИЈЕ ЦРНОГОРАЦ!!!!!!!!!

МАЦО,НЕ ТАЛСАЈ МНОГО.................ЧОВЕК РАДИ СВОЈ ПОСАО,А КОЛИКО ИЗДРЖИ ДОБРО ЈЕ,ИЗГЛЕДА ДА ЈЕДИНИ ИМА ОБРАЗА,А НИЈЕ ЦРНОГОРАЦ!!!!!!!!!
А како ти не схваташ,
да није у питању образ, већ гу.зица....
Видиш на слици ....не седи на образу већ на гу.зици....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Poslednja izmena:
Macak ko je tvoja opcija? vidim samo kako ovde pljujes i omlaovazavas druge, a nikako da izneses neki svoj predlog? ko je taj koji po tebi moze da srusi rezim i donese promene? ili mozda rezim uopste i ne treba rusiti?
Роко....
Немаш потребе да се љутиш на мене....
али ја једноставно не могу да поштујем некога,
да се надам да ће тај неко, учинити нешто,
ако ме је једном изневерио....
У праву си...ни ја не видим, ко је та особа која може
да уради нешто по питању власти......
ОВУ ВЛАСТ МОЖЕ СКЛОНИТИ САМО НАРОД, КОЈИ ЈЕ ДОВЕО НА ВЛАСТ. ;) ;) ;)

Prošetao sam malo do liceta mesta, znate kako je stanje stvari bilo oko 16, 30 h na mitingu ? Toma i Vučić teraju drugi put narod kući, a narod neće, bar ne neko jezgro od 10 hiljada ljudi. Sad je tamo status kwo, organizatori mitinga ne znaju šta će sa narodom, a narod ne zna šta će sa Tomom i Vućićem.

alo bre jesi li ti normalan??
gde u tekstu pise to sto si ti kao citirao da je u pitanju "samo strajk zedju"??
dokle ces da lazes?

jel te bas ni malo nije blam?

Ama, čoveče, Vučićeva izjava je bila na vestima u četiri. Ništa ne lažem. Videli su i drugi. A šta posle mediji napišu, šta ja tu mogu?
Pitaj svoje sasimpatizere koji su gledali vesti B92 u četiri, pa ćeš videti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back