Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 92.280
On bi, al mu ne da fotelja.Nek da ostavku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On bi, al mu ne da fotelja.Nek da ostavku.
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/650579/aleksandar-vucic-nis-amerikanci-sankcije.html
"Govore da od 48. nismo imali teške odnose sa Rusima, pa od tad nismo ni imali rat u Evropi. Mene je sramota da govorim neznalicama o svemu tome, pa ih pitam, od oktobarske revolucije, a kad su nam to bili dobri odnosi? U vreme Lenjina? U vreme Staljina? Hruščova do '64? Pa mi recite šta je tu bilo posebno dobro...."
Evo, Predsednik tvrdi da mi nikad nismo imali posebno dobre odnose sa Rusima.
Pa kako sad to, đe ba zapelo?
Vidimo kako bi. Zaječar, Kosjerić, Mionica, Sečanj, Negotin znaju kako.On bi, al mu ne da fotelja.
A ni jednorozi.
Samo ukoliko se bezuslovno veruje narativu sa N1: zahvaljujući konkurenciji i njenoj ideologiji opet istera većinu.Vidimo kako bi. Zaječar, Kosjerić, Mionica, Sečanj, Negotin znaju kako.
Za vreme WW2 ih je bilo bar dvojica sa istim prezimenom, jedan je skončao u rukama OZNE, a drugog (vlasotinačkog) su u Bugarskoj (za vreme Dimitrova) streljali zbog zločina u Srbiji.Код Бабушнице? Та Лужница?. Има и на Косову, зато питам. Али та бугарска наказа је убијала тамо.
Nisu mi više zanimljivi jednorozi, nemam želje ni da ih sprdam. Bolje da pratim kolombijsku Primeru.A ni jednorozi.![]()
zapelo kod azila, ne daju mu azil..mozda su ruske lopurde trazile previse %, od njegove ustedjevine...nece bolje proci ni kod NATO lopurdihttps://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/650579/aleksandar-vucic-nis-amerikanci-sankcije.html
"Govore da od 48. nismo imali teške odnose sa Rusima, pa od tad nismo ni imali rat u Evropi. Mene je sramota da govorim neznalicama o svemu tome, pa ih pitam, od oktobarske revolucije, a kad su nam to bili dobri odnosi? U vreme Lenjina? U vreme Staljina? Hruščova do '64? Pa mi recite šta je tu bilo posebno dobro...."
BIla je pljuvačina po Rusima i na Dezinformeru od strane dva lika koji su se do nedavno eksponirali kao rusofili, jedan od njih je nekakav novinar.Na Kuriru je bila neka emisija o NIS-u. Svi gosti su bili prozapadni orijentirani i bila je žestoka pljuvačina po Rusiji.
ukrali bi i crno ispod nokta, a ne da nece da budu kameleoni, ruje su ga ugasile, aljek ce ih satrti sa svojim blatformerimaBIla je pljuvačina po Rusima i na Dezinformeru od strane dva lika koji su se do nedavno eksponirali kao rusofili, jedan od njih je nekakav novinar.![]()
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/650579/aleksandar-vucic-nis-amerikanci-sankcije.html

Predsednik kaže da su Amerikanci naši prijatelji i partneri.A kad smo imali dobre odnose sa Amerikancima, mozda 1999?
![]()
![]()
![]()
Šiptar Aleksandar Musliu dobro zna da su Albanci kao turski vazali i janičari ratovali sa Muratom na Kosovu i Metohiji 1389. godine. U bici je učestvovalo 13,000+ janičara i vazala, nema sumnje da je u njihovim redovima bilo izuzetno veliki broj Albanaca. Predak Aleksandra Muslia bio je jedan od turskih janičara ili vazala. Krv nije voda.Vučić: Niti ja ličim na Lazara, niti su oni junaci kao Murat
Vučić: Niti ja ličim na Lazara, niti su oni junaci kao Murat
ne bih rekao, drže ga za jajca.....Nije, samo je beskarakteran.
Ovo su strasne reci, ja sam ostala bez teksta na toliko neznanje istorije osim od 1945.https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/650579/aleksandar-vucic-nis-amerikanci-sankcije.html
SNS školaKako bih ja tebe lepo priveo da dokazuješ ovo na slici...Sa sve tv kamerama da se narod nauči pameti.
Vučić: Niti ja ličim na Lazara, niti su oni junaci kao Murat
Zna on istoriju odlično.Ovo su strasne reci, ja sam ostala bez teksta na toliko neznanje istorije osim od 1945.
Ono i ja ne znam istoriju bas perfektno, ali Vucic se bas bruka, bas se tesko bruka i zeli da pokvarimo odnose sa Rusijom ni za sta.
zna on veruj, jer mu protokol daje sugestiju sta je istina a sta da kaze da dodatno zbuni one koji nemaju blage veze sa istorijom.Није (јунак?) Мурат убио Лазара него Бајазит "Илдерим", његов син. Мурат је убијен раније.
Ни та три и по реда српске историје не зна ваш председник-монголоид.
q na monociklu rekli bi neki.Da li Drugosrbijanci imaju problem sa Rusima zbog Sovjeta ?
ili
se Vučić pretvara da je KrezuboSrbijanac, pa sad izašlo na videlo da je DrugoSrbijanac i da je bio lažni Radikal