Vucic je u Novom Pazaru pustio blokadere da se samoubiju pokazivanjem patoloske srbomrznje sto su oni i ucinili

I jeste, bosanski patriotizam i jeste najveće utočište hulja, definitivno.

P.S. Da postoji bilo kakav “jezik bosanski” trebao bi ti prevodilac za srpski. :per:
Totalno si prazan i neinspirativan sugovornik, ne znam sta me drzi da razgovaram sa tobom , valjda mi te zao, ali sto znas da nabacis " loptu za volea" to je cudo jedno :mrgreen:
images (1).jpg

I jeste, taj bosanski patriotizam i jeste najveće utočište hulja, definitivno. Postoje Bošnjaci, Srbi i Hrvati. Tačka.

P.S. Da postoji bilo kakav “jezik bosanski” trebao bi ti prevodilac za srpski. :per:
*босански муслимани, Бошњаци су ко евокси

Bosanski jezik ne postoji isto ko što srpski i hrvatski jezik nisu isti.
Da Srbiji nije bilo bosanskog jezika i narjecja bolje bi ste se razumjeli sa Makedoncima i Bugarima nego sa Bosancima i Hrvatima, pa Vuk Karadzic je narjecja kupio iz Bosne :mrgreen: Stefana Nemanju ne bi ste nista razumjeli.

images.jpg

Koji manastir su sruslili Turci na Kosovu, navedi ga? Niste ostali bez tih manastira zbog Turaka nego zbog Milosevica, Seselja, " Hulje" Vucica i nacionalizma koji je Albance otjerao iz Srbije,a to " Hulja" sada pokusava i sa Sandzakom ocito!

Koliko je dzamija u Beogradu bilo, u ugarskom Beogradu? Bilo ih oko 200, sada mislim da ima 1.

Gdje je sjediste pravoslavne crkve, da nije u Moskvi ili je u Istanbulu?

Srbi pravoslavci su bili priviligovani od strane Turaka, veci su im problem bili katolici zbog politicke prijetnje i vezama sa tada mocnom Ugarskom, Austrijom, Vatikanom itd.

Naravno da je bilo i turskih zuluma, poput " Sjece Knezova", " Danka u krvi" itd, niko to ne spori, takva surova imperija bili, cinili sve da odrze vlast, vlastitu djecu ubijali.
U Istanbulu je sjedište Erdoganovih izumirućih pravoslavaca. Niko ozbiljno u pravoslavnom svijetu ne doživljava Fenar kao neki autoritet.

U Istanbulu je sjedište Erdoganovih izumirućih pravoslavaca. Niko ozbiljno u pravoslavnom svijetu ne doživljava Fenar kao neki autoritet.
Fanariotska privatna crkva pape u pokušaju Bartolomeja nije ni crkva, pa samim tim nije ni pravoslavna.

Ni jedan pojedinac, pa ni Bartolomej ne može da bude crkva sam za sebe, a on samo to i radi.

Da Srbiji nije bilo bosanskog jezika i narjecja bolje bi ste se razumjeli sa Makedoncima i Bugarima nego sa Bosancima i Hrvatima, pa Vuk Karadzic je narjecja kupio iz Bosne :mrgreen: Stefana Nemanju ne bi ste nista razumjeli.

Pogledajte prilog 1763698
Ah,istorija sa Baščaršije. :mrgreen:

Koliko je u Beogradu muslimana, sigurno je vise pravoslavaca u Istanbulu, jer je veci grad od Beograda 20tak puta .

Te " pravoslavne" drzave su jako znacajne na globalnoj politickoj sceni , i bogate :roll:

Koliko je u Beogradu muslimana, sigurno je vise pravoslavaca u Istanbulu, jer je veci grad od Beograda 20tak puta .

Te " pravoslavne" drzave su jako znacajne na globalnoj politickoj sceni , i bogate :roll:

Onda se mora gledati proporcialno stanovnistvu a ne samo broj. Sam sebe demantujes. Gubis se.

Jbte lik koji je najblize dosao citanju knjige kad je eventualno procitao sarajevsko Oslobodjenje uzeo da citira Cosica.
Pa ti vjerovatno ne znas gdje se nalazis, Srbiju ne znas pokazati na karti svijeta, jesi li ikada otputovao gdje iz Srbije, da jesi ne bi stavljao lika kriminalnog iz 19 vijeka , i lozio se na njega :mrgreen:

Ma seti se ti Cosica ali i nauci nesto...eto sta da radis. Nauci nesto da se ne blamiras posle.
Ja se vodim jos vise onim razmisljanjem George Carlina, da " ne treba nikada podjenjivati moc glupih ljudi u velikim grupama", :mrgreen: a vas botova Vucicevih sto ste se prodali zbog parizera nije malo :mrgreen:

Back