Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.734
Zaista? Stvarno? Tako kažu i na Zapadu, ma dabome.Najvažnije je da bude čovek a šta je po nacionalnosti to je nebitno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista? Stvarno? Tako kažu i na Zapadu, ma dabome.Najvažnije je da bude čovek a šta je po nacionalnosti to je nebitno
Znaci imam 54656466 fotografije i dokumenta iz americke nacionalne arhive u Washingtonu koji dokazuju fasizam na ex Ju prostoru tokom 2 svjetskog rata, i tacno znam sta je ko radio, ali necu da zatrpavam ovdje temu sa tim.kolko ja znam oavelicuje hitler licno zazasluge poklonio mercedes i pistolj...
drazi recimo posthumno usa dalaorden za saveznistvo
a hrvatska naklapanja me ne interesuju, vec cinjenice
Ogranicen si kao balkon, mizantrop, o istoriji pojma nemas, lazes sta zines!ne smaraj
Ogranicen si kao balkon, mizantrop, o istoriji pojma nemas, lazes sta zines!
Odakle ti ideja da želim s tobom diskutovat.Najvažnije je da bude čovek a šta je po nacionalnosti to je nebitno
Kad je neko gofno od čoveka potpuno je nebitno da li je Srbin, Hrvat, Albanac, Bošnjak, Crnogorac.
Kad to budeš shvatio i konačno razumeo vrati se da diskutujemo dalje
Znaci imam 54656466 fotografije i dokumenta iz americke nacionalne arhive u Washingtonu koji dokazuju fasizam na ex Ju prostoru tokom 2 svjetskog rata, i tacno znam sta je ko radio, ali necu da zatrpavam ovdje temu sa tim.
Kada je Truman odlikovao Drazu? 1948 godine, u vrijeme pocetka " hladnog rata izmedju Usa i SSSRa", kada je Tito srusio 2 americka aviona, ovo sam napisao jedno 10 put.![]()
Ogranicen si kao balkon, mizantrop, o istoriji pojma nemas, lazes sta zines!
Moze li sektas u maticnoj zemlji biti rodoljub?Da li imaš neki drugi argument osim onog da “ako nisu sa nama onda si AV-ov”?
Odakle ti ideja da želim s tobom diskutovat.
A ja bih rekla da ste vi odustali od nezavisne Vojvodine.
Izjalovilo vam se.
Sandzaklije sebe ne smatrsju nasim narodom, vec Turcima, a Srbe mrze.
Dzabe ti patike iz goozice im vire, tebe mrze isto ko i mene.
O kojoj to sekti je reč? Vehabijskoj?Moze li sektas u maticnoj zemlji biti rodoljub?
Vidi,tvoja najveća greška i zabluda je što si uopšte pomislio da želim diskutovat s tobom i da me zanima tvoje mišljenje.Odvratnost je obostrana, veruj mi,
prosto obožavam te i takve koji su umislili da imaju kantar i dozvolu da mere i procenjuju ko je kakav i koliki Srbin
Ali pošto već dopuštaš sebi da se proseravaš ovde kao foka sa pokvarenim stomakom red je da ti neko i odgovori, čisto da ne pomisliš da tvoje baljezgarije i deluzije imaju veze sa zdravim mozgom.
Bošnjački patriota koji ovde neprestano provocira uverava u večnu ljubav, ali samo ako se glasa za titoiste.Pa, nije baš da Sandžaklije mrze Srbe niti Srbiju iako ima svakakvih pojedinaca.
Gledaj, oni traže razlog da vam Veruju, ali ih ih svojim primitivizmom i seljaklukom podsetite ko ste i nespretno ih resetujete.
Malo je reći Hvala na tome.
Da li nekada čitaš svoje postove? Ili je tvoj lični sud večan i apsolutan?Odvratnost je obostrana, veruj mi,
prosto obožavam te i takve koji su umislili da imaju kantar i dozvolu da mere i procenjuju ko je kakav i koliki Srbin
Ali pošto već dopuštaš sebi da se proseravaš ovde kao foka sa pokvarenim stomakom red je da ti neko i odgovori, čisto da ne pomisliš da tvoje baljezgarije i deluzije imaju veze sa zdravim mozgom.
O SNS sekti.O kojoj to sekti je reč? Vehabijskoj?
Ko je pominjao bilo kakav SNS? Reč je o salafistima, vehabijama i anarhističkoj ideološkoj sekti koja po svaku cenu traži njihovu ljubav.O SNS sekti.
Nego za koga botujete?Dakle, moze li (SNS) sektas u Srbiji biti srpski rodoljub?Prosto logicko pitanje.Ko je pominjao bilo kakav SNS? Reč je o salafistima, vehabijama i anarhističkoj ideološkoj sekti koja po svaku cenu traži njihovu ljubav.
Bosnjacki jezik ne postoji, niti drzava Bosnjakistan , patriota moze biti samo bosanski a ako je patriota onda je glup , a nema ljubavi izmedju dobrih pozitivnih ljudi sa negativnim nacionalistima, tj sa losim ljudima .Kao ni ljubavi izmedju casnih ljudi i botova poput tebe, koji provociras svo vrijeme izmisljajuci nekakvu religijsku netrpeljivost na Sandzaku, sto ti je naredjeno iz SNS staba, da bi pokusao da opravdas Vucicevu represiju nad studentima dole.Bošnjački patriota koji ovde neprestano provocira uverava u večnu ljubav, ali samo ako se glasa za titoiste.
Ne pali.
Ma nemoj, ti bi da prisiljavaš one koji nisu Bošnjaci i za koje sam znaš da NE žele da čuju za takve identitete na nekakvo “Bosanstvo”, s ovamo ti puna usta demokratije i još pozivaš na patriotizam.Bosnjacki jezik ne postoji, niti drzava Bosnjakistan , patriota moze biti samo bosanski a ako je patriota onda je glup , a nema ljubavi izmedju dobrih pozitivnih ljudi sa negativnim nacionalistima, tj sa losim ljudima .Kao ni ljubavi izmedju casnih ljudi i botova poput tebe, koji provociras svo vrijeme izmisljajuci nekakvu religijsku netrpeljivost na Sandzaku, sto ti je naredjeno iz SNS staba, da bi pokusao da opravdas Vucicevu represiju nad studentima dole.
Laž.Bosnjacki jezik ne postoji, niti drzava Bosnjakistan , patriota moze biti samo bosanski a ako je patriota onda je glup , a nema ljubavi izmedju dobrih pozitivnih ljudi sa negativnim nacionalistima, tj sa losim ljudima .Kao ni ljubavi izmedju casnih ljudi i botova poput tebe, koji provociras svo vrijeme izmisljajuci nekakvu religijsku netrpeljivost na Sandzaku, sto ti je naredjeno iz SNS staba, da bi pokusao da opravdas Vucicevu represiju nad studentima dole.
Je li sam smisljas tako ogranicene textove ili ti neko pomazeMa nemoj, ti bi da prisiljavaš one koji nisu Bošnjaci i koji znaš žele da čuju za takve identitete na nekakvo “Bosanstvo”, s ovamo ti puna usta demokratije i još pozivaš na patriotizam.
Da li si svestan koliko je komično. Prodaj ti svoju bosansku nacional-patriotsku maglu @ssmpmd & Co.
Svi lazu sem sinonima za laz Aleksandra Muslijua ili kako vec
I jeste, taj bosanski patriotizam i jeste najveće utočište hulja, definitivno. Postoje Bošnjaci, Srbi i Hrvati. Tačka.Ja kazem sta je logicno, ako je jezik bosanski onda taj pridjev nastaje od imenice Bosanac, od Bosnjaka ( sto je stari ugarski naziv za zitelje Bosne, bez obzira na religiju) bi imali pridjev bosnjacki ( jezik)
JA se vodim onom starom mislju Samuela Johnsona koja kaze da je " patriotizam najvece utociste hulja", vidis da nista nisi shvatio![]()
Šta ćeš većeg sinonima za laž od majora Toma.Svi lazu sem sinonima za laz Aleksandra Muslijua ili kako vec![]()