Вучић из Монака напао српске медије: Подржавате Русију без икакве објективности

Kakve beze ima Tačerica sa nekakvim patetičnim pajacem Vučićem?

Vidi ga ovaj...:roll:
Pa SNS i britanski "Torijevci" su sestrinske partije i deo iste internacionale. To sve vreme pišem ovim SNS-ovcima.Problem je što oni ne znaju ni srpski,a kamoli engleski.Tako da ni ne prate te samite evropskih narodnih partija.

Jedinstvena Rusija nema veze s njima.Naprotiv JS je najveći neprijatelj toj ogavnoj grupaciji.

Можда то изјавио изнервиран, пошто му је Алберт од Монака на фињака рекао да не може да добије држављанство и боравак тамо, независно колико новца поседује, и то се додељује само понеком током године, ако га сматрају заслужним.

Izgleda da je to rekao samo zbog ordena.
Već sutra na naslovnoj:

kurir-460x0.jpg

Vidi ga ovaj...:roll:
Pa SNS i britanski "Torijevci" su sestrinske partije i deo iste internacionale. To sve vreme pišem ovim SNS-ovcima.Problem je što oni ne znaju ni srpski,a kamoli engleski.Tako da ni ne prate te samite evropskih narodnih partija.

Jedinstvena Rusija nema veze s njima.Naprotiv JS je najveći neprijatelj toj ogavnoj grupaciji.
Sestrinske partije, dakle, Tačer=Vučić
Iščašenje mozgova

to se zove da se vlasi ne sete
a to zna i vlada zasto radi :lol:

Е, мој издајниче Вучићу ...

Ај, сад издај Русе, или ај сад, издај Амере (ко иебе Украјинце они су одавно мртви и издани, само их нико није обавестио)

Кажем ја како свака ку.рва прође у селу: На карају добије батина од свакога. (али и ми ћемо добити по пи... када пребију нашу издајничку рур.ветину)

boris je verujem gledao vuckovo ordenovanje
i lio gorke suze sa besnim izrazom lica
kako on to moze a ja ne mogu :lol:

Ишао да види да ли ће овај Кнез да прими некога његовог, нешто пара или њега ... када се овде закува ... :lol:

Зашто је издаја рећи нешто што је тачно? Да већина наших медија потпуно необјективно подржава Путина.

Србија живи у мехуру у коме је званична прича да је Украјина напала Русију и вршила геноцид над народом Донбаса што је ван памети. Остатак света са изузетком слободарске Северне Кореје и Винецуеле ствари види прилично другачије.

Naročito kada dotični predsednik ne zna ni vrata kl.onjare da pronađe. I dotični koji ne zna ni sline da obriše, a ako i zna briše ih prstom pa o zid.
I kao takav je najbitiji. A važno da si ti njegov intimus pa znaš kako traži vrata od klonjare.
Ili se samo ljudiš jer nije Vučiću dao kalauz od Bele kuće poput Trampa.

Vidi se po njemu u kakvom je stanju. To samo vi, američki čmarolju.bci ne vidite.
Znači USA je toliko dobro uređena država da je ni senilni starac Biden ni pajac Trump ne mogu uništiti, pa čak niti malo srozati. Znaš šta, slažem se.

ne znam odakle si to zakljucio? ja sam patriota ali nisam rusofil mada u mnogim stvarima sam na njihovoj strani
Na osnovu toga da je ljubav prema Srbiji veca. To povlaci da je veca nego ljubav prema Rusiji u slucaju da treba da se odabere strana...A vucic upravo ima tu situaciju.

Back