Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.292
Trebao bi. Primijetio si da je duhovitost proporcionalna inteligenciji?
Pa to ti kazem, ni brige ni pameti...boli te uvo...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebao bi. Primijetio si da je duhovitost proporcionalna inteligenciji?
Mene apsolutno zabole, ali ti se baš voliš blamiratiPa to ti kazem, ni brige ni pameti...boli te uvo...
...
Kakve beze ima Tačerica sa nekakvim patetičnim pajacem Vučićem?
Sestrinske partije, dakle, Tačer=VučićVidi ga ovaj...
Pa SNS i britanski "Torijevci" su sestrinske partije i deo iste internacionale. To sve vreme pišem ovim SNS-ovcima.Problem je što oni ne znaju ni srpski,a kamoli engleski.Tako da ni ne prate te samite evropskih narodnih partija.
Jedinstvena Rusija nema veze s njima.Naprotiv JS je najveći neprijatelj toj ogavnoj grupaciji.
Док је било слободних избора, Украјинци су бирали Јануковича.Неће га украјински народ и тачка.

to se zove da se vlasi ne sete
a to zna i vlada zasto radi![]()
boris je verujem gledao vuckovo ordenovanje
i lio gorke suze sa besnim izrazom lica
kako on to moze a ja ne mogu![]()

ma niko mu nije ravan zajebo je i kenedijavucic je najveci diplomata danasnjice,
takoreci, politicki gigant

Naročito kada dotični predsednik ne zna ni vrata kl.onjare da pronađe. I dotični koji ne zna ni sline da obriše, a ako i zna briše ih prstom pa o zid.Da, predsjednik najmoćnije države u Univerzumu je izuzetno nebitan
Nije kod Novaka, kod Novakovog strike je:Da nije odseo kod Novaka u vili
Koju brlju pije...da mu posaljem balon ciste sljive da dodje sebi.Koje menjanje naloga?
Luđi si bre od Aleksandra Vučića!
![]()
I kao takav je najbitiji. A važno da si ti njegov intimus pa znaš kako traži vrata od klonjare.Naročito kada dotični predsednik ne zna ni vrata kl.onjare da pronađe. I dotični koji ne zna ni sline da obriše, a ako i zna briše ih prstom pa o zid.
Dakle, podrzavate li vucica ako uvede sankcije Rusiji? Koja je ljubav veca, prema majci Rusiji ili gazdi vucicu?![]()
Znaci Rusi ce biti isutirani? Tesko... U Srbiji imas vise rusofila nego bilo gde drugde.ljubav prema srbiji je najveca i jedina koja je ispravna
Znači USA je toliko dobro uređena država da je ni senilni starac Biden ni pajac Trump ne mogu uništiti, pa čak niti malo srozati. Znaš šta, slažem se.Vidi se po njemu u kakvom je stanju. To samo vi, američki čmarolju.bci ne vidite.
ne znam odakle si to zakljucio? ja sam patriota ali nisam rusofil mada u mnogim stvarima sam na njihovoj straniZnaci Rusi ce biti isutirani? Tesko... U Srbiji imas vise rusofila nego bilo gde drugde.
Na osnovu toga da je ljubav prema Srbiji veca. To povlaci da je veca nego ljubav prema Rusiji u slucaju da treba da se odabere strana...A vucic upravo ima tu situaciju.ne znam odakle si to zakljucio? ja sam patriota ali nisam rusofil mada u mnogim stvarima sam na njihovoj strani