Вучић из Монака напао српске медије: Подржавате Русију без икакве објективности

Dobro , tip je dramoser, licemer koji će uvesti sankcije Rusiji prvom prilikom kad mu zavrnu ruku. Međutim to će učiniti bilo ko ko dođe na vlast u Srbiji , sredstva ucene zapada prema nama su raznovrsna i drastična tako da bi i Mali Radojica kome su turali guju u nedra morao uvesti sankcije.
Ako to prihvatimo kao realnost a moraćemo znate li šta to znači ? To znači privreda bez plina i to privreda cele Evrope bez plina na neko vreme a kad i budu nabavili plin to neće biti ista cena a neće svi ni moći imati plin jer ga nema dovoljno. To znači povratak u prošlost nadomeščivanje drugim energentima čime će skočiti cena nafte ali će i ugalj dobiti na značaju. To znači i ukidanje ekoloških standarda i ko zna šta još.
DOBRO JUTRO U NOVOM SVETU!

Potpuno tačno, mnogo veće, snažnije i ozbiljnije zemlje nemaju pravo da autonomno vode svoju politiku pa se to svakako ne očekuje ni od šake jada kao što smo mi.

Ima i dobra stvar oko Ukrajine
Sada ce ova nasa funjara radikalska morati da se izjasni na cijoj je strani. Vise nece moci da se ***** god zapadnih mentora i gazda. A njegovo clanstvo i glasaci u preko 80% su Rusofili. Ima da bude zanimljivo da se gleda kako se odrice Rusa

kako to mislis..jer moze nekog da natera da se izjasni i dal sme taj neko da pritska tebe mene da damo lajk za ukrajinu..

slobodnog čoveka ne može ali ako si ogrezao u talovima i dilovima, ako imaš tonu putera na glavi, ako imaju čime da te ucenjuju onda može itekako

kako to mislis..jer moze nekog da natera da se izjasni i dal sme taj neko da pritska tebe mene da damo lajk za ukrajinu..
Gospode , zar vas u tim vašim mesnim odborima savetuju tako glupim tvrdnjama. Odkad je sveta i veka primenuju se dipomatska sredstva pretnji, ucena i pritisaka da neka strana učini nešto.

Gospode , zar vas u tim vašim mesnim odborima savetuju tako glupim tvrdnjama. Odkad je sveta i veka primenuju se dipomatska sredstva pretnji, ucena i pritisaka da neka strana učini nešto.
E to ne znam dal u srba pali..Sto rece dacic more JOK ako me pritiskas

...

ВУЧИЋ из Монака напао српске медије: Подржавате Русију без икакве објективности

https://srbin.info/politika/vucic-i...e-podrzavate-rusiju-bez-ikakve-objektivnosti/

Dakle može li se otvorenije stati na NATO stranu od ovoga?

Direktno je Vucic optuzio Putina da rusi bezbednost sveta, a pri tome ni reci da je Majdan dakle drzavni udar izveo NATO...
Potom je optuzio Srbe sto vole Ruse i sto su naslovnice proruske...

Ovakvo NATO obracanje ne bi imao ni Tači ni Izetbegovic ni Plenkovic ni Djukanovic...

...

boze blagi, samo vas gledam i slusam...............nikako da shvatite da vam vise ni najmanje lazi ne mogu proci kod naroda celog sveta. Proslo je vase peglanje mozga propagandom. KO STO VIDITE, GOTOVI STE................pa makar napisali i da je Vucic glavnokomandujuci NATO-trupama u Evropi......HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

boze blagi, samo vas gledam i slusam...............nikako da shvatite da vam vise ni najmanje lazi ne mogu proci kod naroda celog sveta. Proslo je vase peglanje mozga propagandom. KO STO VIDITE, GOTOVI STE................pa makar napisali i da je Vucic glavnokomandujuci NATO-trupama u Evropi......HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
dal ćeš da se smeješ i kad te Vučić za koju godinu bude slao na istočni front da se biješ sa Rusima?

Da, a Vučić će da lupi šakom o astal i da kaže NJET

Uzgred, ja bih iskreno voleo da on ostane dosledan i da ne podlegne pritiscima sa Zapada, to bi bilo super, da ga konačno njegovi zapadni mentori otkače i pošalju u istoriju, pošto smo mi očigledno nesposobni.

Problem je što se to neće desiti. Vučić dobro zna kako je došao na vlast, kako je Tadić rekao NE Angeli Merkel, kako ga je ova pogledala kao gofno, pogledom kojim se ispraća u istoriju bivši poslušnik. Isto će se desiti i ovom nesrećniku ako počne da izigrava neki faktor u ovom trenutku, tako da ja ga podržavam da se uskurchi i da ga omlate.

Da li će on da lupi šakom od sto - videćemo

Ali ti lupaš za medalju

Gde si bre deda @a bre Milun -e? Evo ti ga partijski kolega @YujiroHanma isto to tvrdi samo nam nije jasno kako će Aleksandar Vučić i SNS da se odupru Zapadu kada ih isti taj Zapad preko "European People's Party" i "International Democrat Union"-a finansira? KAKO DEDA MILUNE???? Da neće Aleksandar Vučić i SNS jednostavno da izađu iz ovih organizacija?!

Pa neće moći...deko... jer tvoja partija neće imati keš da funkcioniše! Nema evrića € i dolarčića $ :heart: Da ti uprostim... SNS će se rasformirati i finansijski propasti...HAHAHAHAHA!!!!

DEDA DEDA ...

Mi možemo ovde na forumu da kritikujuemo Vučića ali nemamo pravo da ga javno pred svetom ne podržimo .
Stavite se u njegovu kako se kaže kožu. Treba sačuvati nacionalne interese , isplatiti penzije i plate ,
povećati industriju koja je konkurentna velikim delom i gasu koji dobijamo, jer da imamo sa druge strane ne bi bili konkurentni na tržištu .
Milioni problema jer smo stešnjeni sa svih strana kroz koje se on na neki genijalan i čudan način bori .
.........................................................................................................................................................................................
Samo sam primetio da svaku izjavu koju hoće da da da treba da prenoći do sutradan.

Da li će on da lupi šakom od sto - videćemo

Ali ti lupaš za medalju

Zamisli Aleksandar Vučić lupi šakom o sto i okrene se za 180 stepeni,a SNS izađe iz saveza "European People's Party" i "International Democrat Uniona"-a...:hahaha1:

A Rusija i NR Kina vojno intervenišu u Srbiji kao u Kazahstanu da bi sačuvali Aleksandra Vučića... Moram da vas razočaram TO SE NEĆE DESITI! :ok:

Boli patka Rusiju i NR Kinu za Aleksandra Vučića i SNS...Nit "Jedinstvena Rusija" ima bilo kakve veze sa evropskim integracijama u kojima su Naprednjaci,niti Komunistička Partija Kine na globalnom nivou.Aleksandar Vučić je za njih običan zapadni potrčko.

...

ВУЧИЋ из Монака напао српске медије: Подржавате Русију без икакве објективности

https://srbin.info/politika/vucic-i...e-podrzavate-rusiju-bez-ikakve-objektivnosti/

Dakle može li se otvorenije stati na NATO stranu od ovoga?

Direktno je Vucic optuzio Putina da rusi bezbednost sveta, a pri tome ni reci da je Majdan dakle drzavni udar izveo NATO...
Potom je optuzio Srbe sto vole Ruse i sto su naslovnice proruske...

Ovakvo NATO obracanje ne bi imao ni Tači ni Izetbegovic ni Plenkovic ni Djukanovic...

...

Жеље украјинског народа не одређује неко у Кремљу, Белој кући или Бриселу. Украјинци су 2014. рекли.. ЕВРОПА!!

п.с. путин само силом може нешто у Украјини. Неће га украјински народ и тачка.

informer-460x0.jpg

kurir-460x0.jpg

Zamisli Aleksandar Vučić lupi šakom o sto i okrene se za 180 stepeni,a SNS izađe iz saveza "European People's Party" i "International Democrat Uniona"-a...:hahaha1:

A Rusija i NR Kina vojno intervenišu u Srbiji kao u Kazahstanu da bi sačuvali Aleksandra Vučića... Moram da vas razočaram TO SE NEĆE DESITI! :ok:

Boli patka Rusiju i NR Kinu za Aleksandra Vučića i SNS...Nit "Jedinstvena Rusija" ima bilo kakve veze sa evropskim integracijama u kojima su Naprednjaci,niti Komunistička Partija Kine na globalnom nivou.Aleksandar Vučić je za njih običan zapadni potrčko.

Ajde bre ne lupetaj gluposti

Cela ta tvoja propagnada je tanka da tanja ne može biti

Određene agenture mogu ovde da smetaju i za sada ih tolerišu, ali uskoro sledi obračun... zato beri kožu na šiljak, ni to što ne sediš u Srbiji nije garanciaj da nećeš morati potpuno da mnejaš ploču

Mi možemo ovde na forumu da kritikujuemo Vučića ali nemamo pravo da ga javno pred svetom ne podržimo .
Stavite se u njegovu kako se kaže kožu. Treba sačuvati nacionalne interese , isplatiti penzije i plate ,
povećati industriju koja je konkurentna velikim delom i gasu koji dobijamo, jer da imamo sa druge strane ne bi bili konkurentni na tržištu .
Milioni problema jer smo stešnjeni sa svih strana kroz koje se on na neki genijalan i čudan način bori .

.........................................................................................................................................................................................
Samo sam primetio da svaku izjavu koju hoće da da da treba da prenoći do sutradan.

Jel si ti lud? Koga boli uvo da saoseća sa tim kretenom? Šta je on meni ili bilo kome ovde na forumu,pa i u Srbiji pružio (ako izuzmemo vas 750.000 sendvičara) ? Da sutra taj čovek umre od srčanog udara,većinski deo naroda (koji ga uopšte i ne podržava) bi pevao i igrao po ulicama. Aleksandar Vučić je jednom prilikom rekao kako mu je uzor u politici i ekonomiji liderka britanskih "Konzervativaca" (Torijevci) Margaret Megi Tačer.Znate li koliko je narod slavio kada je baba umrla? Evo koliko:

1635834458_bajden-ponovo-zadrijemao-na-konferenciji.jpg

Kao sto rekoh - senilni je nebitan!

...
Srbski humor, urbani mit.

Jel si ti lud? Koga boli uvo da saoseća sa tim kretenom? Šta je on meni ili bilo kome ovde na forumu,pa i u Srbiji pružio (ako izuzmemo vas 750.000 sendvičara) ? Da sutra taj čovek umre od srčanog udara,većinski deo naroda (koji ga uopšte i ne podržava) bi pevao i igrao po ulicama. Aleksandar Vučić je jednom prilikom rekao kako mu je uzor u politici i ekonomiji liderka britanskih "Konzervativaca" (Torijevci) Margaret Megi Tačer.Znate li koliko je narod slavio kada je baba umrla? Evo koliko:

Kakve beze ima Tačerica sa nekakvim patetičnim pajacem Vučićem?

Back